Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manoka1971

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értelmetlen postai lopások sorozatunk mai szenvedő alanya Buxy, akinek ajánlott levélben küldött volna egy ismerőse egy kicsi, kereskedelmileg értéktelen, kézzel készült ajándékot. A boríték azonban nagy késéssel, és egy csinos, egyáltalán nem véletlen hasadásnak kinézű…..
Mit tehet az élettárs, ha 18 év után ki akarják tenni a közösen használt ingatlanból? Valószínű sok személyt érint ez a jogi probléma.Tisztelt Zugügyvéd! Egy olyan problémával fordulok Önhöz,  melyben tanácstalan vagyok. A probléma oka lakóhelyem elvesztése. A ház…..
manoka1971 2010.01.26 16:14:48
@szomorutojas: Én tapasztalatból beszélek nálam is ugyan ez a helyzet csak 2 kiskorú gyermek van.
manoka1971 2010.01.26 18:15:14
@katjatjuta2: Én a feleségemmel megegyeztem,hogy ,hogy amíg a házamba lakik addig nem kap gyermek tartást.Két gyermek van,és úgy voltam vele hogy odajárnak iskolába,ott vannak a barátok,és tök mindegy hogy gyerek tartást fizetek vagy albérletet.Me­gengedtem ,hogy a pasija odaköltözzön hozzájuk ez így ment éveken keresztül de most beperelt gyerek tartásért azzal a címszóval hogy a 2 gyerek miatt úgysem tudom a házból kirakni.Na ez a nagy Magyar valóság.
Az alábbi eset tipikus példája a birtokvédelemmel való visszaélésnek. Régi kérdés, ki a kiszolgáltatottabb, az albérlő vagy a bérbeadó? Szia Zugügyvéd,mit tehetünk?????kiadtuk a lakást ami a nevem van decemberben. mivel a lakbér fizetése állandóan késett, ezért szóban…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..