Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacsu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A digital gold tévéelőfizetés és VIP internet együttesen idáig 8050 Ft-ba került. Ezt is elég húzósnak találom, de nem lehet mit tenni. Az Amtel azonban újabb hűségidő vállalásával ezt most 11 050 Ft-ért kínálja. Ez csaknem 40%-os áremelkedést jelent. Attól, aki nem írja…..
A Művelt Alkoholista Francia szem 2010.03.18 14:00:00
Márciusi francia-szemlénket ismét az RVF-re alapoztuk. Ezúttal a lap az idei Sommelier-világbajnokság francia résztvevőjével készült interjúját zanzásítjuk, majd egy tabu-témát feszegető cikket foglalunk össze. Megismerkedünk egy lenézett bordói vidékkel is, végül…..
Nagy vörösboros íz-túráink sorában a spanyolokkal viszonylag ritkán találkozunk, aminek vélhetően csak az egyik oka az, hogy sokkal kevésbé elérhetők itthon nagy minőségű boraik, mint az olasz vagy francia szépségek. A Vega Sicilia az egyetlen kivétel, de ezeknek a boroknak a…..
pacsu 2010.01.26 19:19:35
@fugu: Ramón Bilbaot és Lan az IFDT-től tudsz beszerezni, jó áron
Volt, van egy borok a hiperből sorozat itt az Alkoholistán. Mostanában el-elmaradnak a nagyszámú hiperes borélmények – részben talán a neon-próba miatt is. Mindenesetre pár cikk erejéig én is megpróbálom feltámasztani ezt a rovatot, legalábbis olyan borokat ajánlani, amiket…..
pacsu 2009.09.04 15:52:56
@drbarta: Nos a válasz, hogy a Simonsignél címkeváltás történt már lassan két éve. A fehér az új címkés, a zöld a régi. Hogy a régi fotó került be a katalógusba, az csupán malőr.
pacsu 2009.09.04 16:04:08
@akov: Szia! Azt írtad Moscatel Sherry nem kapható nálunk. Hipermarketben valóban nem, viszont az IFDT-től beszerezhető (Laura Moscatel).
JR minden év végén összedob egy ünnepi listát a Financial Times olvasóinak. Az FT listája kényszerkurtított - mindössze harminc tételes -, ám Ms. Robinson saját honlapján mind a száz ajánlott bor szerepel. A válogatás értelemszerűen az Egyesült Királyságban beszerezhető…..
Kedves Felhasználók!Ma éjjel néhány órán át rendszerkarbantartás lesz a Fórumokon. Ez alatt az idő alatt rövid ideig a regisztráció és a belépés lehetősége is szünetelni fog. A karbantartás célja a közelmúlt belépési nehézségeinek elhárítása. Munkatársaink azon…..
A Wine Spectator megszülte első százát, és ebből az első tízet a szokásos visszaszámlálós thriller keretében az elmúlt egy hét során hozta nyilvánosságra. Pénteken a námbörvanról is lehullt a skarlát lepel. A bor, amire majd számtalan híradásban a világ legjobb boraként…..
pacsu 2008.11.17 18:14:04
Droopy79-nak mondom, hogy próbáld meg az www.ifdt.hu honlapot, ahol a Calem pincészet majd teljes választékát megtalálhatod.