Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pris

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gerincem vizsgálata során bekerültem a mókuskerékbe és természetesen más betegséget is találtak, amibe kis híján beledöglöttem. Erről itt olvashattok. Ahogy már írtam az utolsó hatos című posztomban az orvostudomány a kezdődő gerincsérvvel (előboltosulás) nem tud sok…..
Pris 2015.07.25 16:01:45
@Szuflavéder: nekem is küldd el, kérlek! Köszönöm!
Futóblog UB csapatkeresősdi 2009.04.27 10:04:00
Itt a csellendzs vége, kereshetünk új kihívást. A fiúk kis segítséggel nyertek, pontosabban én segítettem a lányoknak csökkenteni a kilométereket. Bevetettem minden technikai analfabétizmusomat és a lányoknál kitöröltem véletlenül pár kilit. Bocsánat. Hogy Kovács Ági annyit…..
Pris 2009.04.28 13:36:35
@zsolababe: a stafétán 10 fős csapatok is indulhatnak, én ezen gondolkozom, de boibo egy kicsit megijesztett :)
Fontos szolgálati közlemény: hétvégén vasárnap nem tudunk felmenni a Normafára, mert a hó miatt csak korlátozott számban engedik fel az autókat a hegyre, így a Margit-szigeten, az Atlétikai Centrumnál találkozunk.Hányan jöttök egyébként? Tizen? Huszan? SZÁZAN?!Ja igen, az…..
Pris 2009.02.25 10:08:42
@rodriguez: lesz :)
Futóblog Maraton história 2009.01.13 19:50:00
A maratoni csata talán az egyetlen ókori esemény amely szinte közvetlenül egyszerre formálja a modern ember testét és elméjét. Manapság létezik már szupermaraton, számos ultramaratoni verseny, a Spartathlon, mely jobban alátámasztott történelmi információk nyomán szerveződött,…..
Futóblog Térden állva 2008.12.07 03:21:00
Kábé fél éve csattant el Sasvári "Angelday" József blogger foglalkozású budapesti lakos Canon G9-ese a Teve utca indiai kifőzde előtt, másfél hónap volt akkor a tíz kilométeres Nike-futásig, azt gondoltam akkor, másfél hónap elég lesz ahhoz, hogy a nullából…..
Fél tízkor szállt le a gép Valenciában, fél 11 körül kerültünk a szállodába, ahol még felmerült a Kia Soul bemutatójára érkezett újságírók részére egy könnyű sörvacsora, de én futásra hivatkozva kimentettem magam. Végül is a futás egyik vonzereje, hogy kiakaszthatunk…..
Kedves emberek, sporttársak, futók! A hivatalos Futóblog pólóra lehet rendeléseket leadni az alábbi űrlap segítségével. A póló Nike Dri-FIT, hosszú újjú, fehér. Férfi / női, többféle méretben, egyedi névvel, 3990.- Forint.A pólók szállításáról emailben értesítjük a…..
Futóblog Hídbejárás 2008.11.14 08:40:00
Ha már felmerült ez a "hogyan dolgozzuk fel Budapest hídjait cikk-cakkba" felvetése, gondoltam eljátszom egy szimulációs gyakorlatot. Egyrészt azért, hogy ne érjen váratlan meglepetés, másrészt meg már 3 napja nem futottam így itt volt az ideje ennek…..
Az egész futós sztori úgy 8 évvel ezelőtt kezdődött. Gyökeres miskolci létemre 2000-ben kaptam egy munkalehetőséget Budapesten. Éltem a lehetőséggel. Egy másik miskolci sráccal, Sanyival - aki már itt lakott, és a 80-as virágzó atlétikai életben versenyszerűen…..