Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokisziv

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási lehetőségek előtt áll a korosztály, foglalta össze véleményét Kercsó Árpád azok után, hogy a hét közepén megtartották a kölykök, azaz a 14 éven aluliak felmérését a káposztásmegyeri Jégcentrumban. Géczi Gábor koordinátor várakozásai is beigazolódtak.Az…..
hokisziv 2008.11.23 13:22:56
A kölyök bajnokság nagy "meglepetése" a MAC mélyrepülése. Ez azonban már akkor várható volt, mikor a nyári felkészülés után menesztették Buzás Norbertet, és a gyerekeket Lévai Pál és Keresztury Kristóf "edzőkre" bizták. Szeptember óta tartó áldásos tevékenységükön még az érkezett svéd edző sem tudott javitani, mivel a MAC strukturából következően jelen helyzetben nem tud labdába rugni.
A MAC B eredményei rendre siralmasak, de a mult heti teljesitményével már a MAC A is csatlakozott. Ide vezet, ha egy csapatban a játékosok nem tudásuk alapján vannak megitélve, hanem a mögöttük álló "szponzor" pénztárcája szerint. Ebből következik, hogy nem hokizni, de korcsolyázni is alig tudó "játékosok" szerepelnek a MAC A csapatában és titkolják előttük "nagy" tudásukat, tehát tudatlanul még beképzeltek is.
A heti szereplésük legnagyobb bukása a Ferencváros elleni kinkeserves "győzelem". A negativ fejlődés ékes bizonyitéka, hogy szeptember óta a 22:0-ás győzelemből 4:1-es kétes "győzelem" lett.
Felmerül a kérdés, hogy a szakosztály vezetése és a szépreményű szülők meddig nézik még tétlenül a jelenlegi "edzők" romboló, az utánpótlásnevelés érdekeit nézve káros tevékenységét.
Jelenlegi állapotában a MAC A - mivel a fondorlatos kiirás alapján mindenképp a rájátszás szereplője lesz - nem sok vizet fog zavarni a kölyök bajnokság hátralévő részében alapvető belső változások nélkül