Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagypáholy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..
nagypáholy 2009.09.30 20:00:01
@Egon Bondy: Amikor veszed az autót és a nevedre írják (törzskönyv) már be is jelentik az Önkörmányzatnak. Nem lehet letagadni.
Tamás, köszönöm. Egy napja dédelgetem ezt a kis szörnyszülöttet, akit levélben küldtél, és bármikor ránézek, kiver a víz, a hátam borsódzik és megrándul az arcom. Ezért érdemes volt folytatni, ez igazi, minőségi szemétség! A szemöldök egyszerűen utolérhetetlen! A…..
nagypáholy 2009.06.23 16:31:50
Lejárt az audis, bmw-s, suzukis köcsögök ideje, úgy tűnik, új kategória született, a Citroen C5-ös köcsögök. A minap volt egy sztori, amiben egy ilyen autó sofőrje renitenskedett, most megint. Szörnyű idők jönnek. Pál mentőautós története alant.A mai nap történt meg velem a…..
nagypáholy 2009.01.23 17:43:24
@yanchi345: Milyen igaz!
Mars forgatni A robotok humora 2008.12.16 17:01:00
Miről szól ma a popzene? Leginkább egy csomó olyasmiről, amiről már évezredek óta rínak a költők: férfiak, nők, valamint Komoly Erkölcsi és Politikai Mondanivaló. Uncsi, kit érdekel. Közben kitalálták a robotokat, meg az autópályát, meg az atombombát, és erről alig-alig…..
nagypáholy 2008.12.27 11:23:50
@Bockó: Tök igazad van. Ne menjünk autóval, mert szennyezi a levegőt a kipufogó, ne használjunk szénerőművet, mert a kén kibocsájtás veszélyes, ne építsünk vizierőművet, mert tönkre teszi a tájat, ne építsünk szélerőművet, mert zavarja a madarakat (stb.): használjunk tiszta, szép elektromos energiát!
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..