Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszjé7485

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Visszatértem. Csináltam is gyorsan egy before képet, ehun van-e. Több dolog is eszembe jutott erről a képről. 1. A Feleségem állapotos, mégis én hordom ki a gyereket? 2. Alien? 3. Vazze, ennyire szarul nézek ki? Mivel már 2 hete nem futottam, ezért viszonylag izgatottan…..
Futok. UB másodszor 2012.07.02 20:24:00
Idén voltam másodszor az UB-n, ami tavaly a legnagyobb flash volt. Idén vegyes a kép.  Tények szárazon Kezdjük a tényekkel: tízfős csapatban, a Suhanó Rózsaszín Párducok, más néven NonPlusUltraBalaton csapatban futottam idén. A csapat 23:18:25 alatt teljesítette a…..
Ki hitte volna, még be sem iktatták, és máris itt van vele kapcsolatban az első félrefordítás, -akiss jóvoltából:Úgy látom, hogy a blogon a legtöbb félrefordítás filmekből származik, de én most egy klasszikus, nyomtatott sajtóból származó leiterjakabot osztanék meg Veled.…..
eszjé7485 2009.01.20 23:09:28
@akiss: lehet, hogy rosszul fogalmaztam...persze, hogy nem említik, vélhetőleg a metropolos "szerző" sem ebből a szövegből, hanem egy másik cikkből "tette át" magyarra a saját szövegét. Egye fene, hogy ilyen módszerrel írja a cikkét, akkor is gyanakodnia kellene, hogy ha már autó az a Blackberry, akkor mi köze az emailhez, meg a send gombhoz? És akkor jöhet mondjuk a Google és rájön a turpisságra. Bár lehet, hogy egy ilyen újságírónak a Google se mond semmit.
eszjé7485 2009.01.21 00:09:54
@akiss: semmi sértődés.........peace! Jobb, hogy mosolyogva válaszolok neked, minthogy sírjak, hogy mekkora hülyeségeket képesek egyesek összehozni. Azt már el sem merem mondani, hogy mi van ha a "négy kerekű" gondolat onnan jött, hogy a Blackberry-n is van tekerős gomb, egy készüléken mondjuk kettő. Obamának köztudott, hogy több készüléke is van, a "fordító/újságíró" meg azt gondolta, hogy legalább kettő, tehát két kerék meg két kerék az négy kerék...de hagyjuk... :-)
eszjé7485 2009.01.21 00:25:42
@akiss: hogy ne csak a Blackberry legyen a hiba.....a magyar ferdítés szerint kedden éjféltől szűnik meg a magánélete....pedig délben iktatták be. még ha annyira tökéletes is a "magyarítás", hogy az időeltolódást is beszámítja, akkor is csak este hattól nincs négykerekű Blackberry send-es email mobilja.