Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaknab

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, a Breaking Bad lassan építkezős, a nézőt módszeresen húzó, a szálakat szinte sziszifuszi munkával bontogatós félévaddal búcsúzik majd a képernyőtől. Joggal, hiszen 8 epizódja volt Vince Gilligannek és írói stábjnak arra, hogy eljussunk a történet végéhez,…..
A Homelanddel a Showtime húzott egy okosat, és abba a környezetbe vitte el a (kém)drámát, amit olyan jól ismernek az amerikaiak, a kertvárosba, ahol az Irakból kiszabadított Brody őrmester lakik kedves kis családjával. Az FX a The Americans fejlesztését nagyjából akkor kezdte el,…..
Holnap egy konferencián beszélgetek pár emberrel arról, hogy mi történt az IRC-korszak kezdete és a lájkolás kultúra között. Az igazat megvallva, az IRC annyira régen volt, hogy nekem elsőre ez ugrott be a témáról:  Randall Munroe érdekes kísérletbe kezdett. Megfigyelte…..
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
gaknab 2012.02.25 10:04:22
@bigjoci: Komolyan mókás azt figyelni, hogy miután sixx-nek megjelenik valamilyen Való Világos posztja, hány perc telik el addig, amíg egy ilyen észlény mint Te, nem ír be valami hasonlót...
Majd egy olyan hülye mint Én, válaszol rá, hogy nem kell idejönni és elolvasni a cikket, ha nem érdekel a műsor...
"All this has happened before, and all of it will happen again."
gaknab 2012.02.25 10:50:45
@Florette: Köszönöm a megerősítést. De ezt mindig is sejtettem. A virágtenyésztők blogja meg abszolút nem izgat. Ezért nem is szoktam ott személyeskedni senkivel. Megteszem inkább itt az ilyen hülyékkel mint Te.
gaknab 2012.02.25 12:28:00
@eddafelvetelek: Elég szomorú, ha a Fecó és az Attila között párhuzamot vonsz. Attilát lehet bántani sok mindenért, de a szereplése töretlenül sikeres (még ha ez sokaknak fáj is). Nem írom le, hogy hány nézője van, meg az sms-ekből származó szavazókat, mert nem ide tartozik. Nézz utána
Van az úgy, hogy a bloggerből csak úgy kiszakad a panaszáradat, amikor nem keresi az okokat, a megoldásokat, egyszerűen csak világgá akarja üvölteni, hogy a dolgok nem úgy történnek, ahogy a dolgoknak történniük kellene. Már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak…..