Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsofí

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christina Hendricks ezúttal az orosz Esquire magazin júniusi címlapján látható.Hihetetlenül jól néz ki... nekem legalábbis nagyon tetszik :) ..
Többször felmerült már bennem, hogy vajon hogy nézhet ki igazából, smink nélkül Marilyn Manson. Nem egy jóképű pasi, viszont egy cseppet sem ijesztő.képek: dailymail.com ..
Két sokkoló hölgyet találtam mára, hogy végre legyen kit - teljesen jogosan - kritizálni. Az első nem is lehetne más, mint Lady Gaga, aki egy átlátszó Dolce & Gabbana csipkeruhát visel, persze feleslegesen, mert a fehérneműje ugyanúgy látszik, mintha semmit sem lenne rajta.…..
A Dunhill tavaszi/nyári reklámkampányához (képek itt és itt) hasonlóan, az őszi/téli kollekciót is Jude Law népszerűsíti majd.Legnagyobb örömünkre :)..
Zsofí 2009.10.07 09:42:59
A Self Service őszi/téli számában Anja Rubik cicit villant, kólát iszik és kiskutyával meztelenkedik. A képeket Katja Rahlwes készítette...
Zsofí 2009.10.05 10:17:01
Ennyi erővel akár meztelenül is sétálhatott volna... Arra azonban nem tudok rájönni, hogy vajon bugyi van-e rajta, vagy azt is mellőzte?  ..
Lily Allen jó celeb módjára saját kollekcióval rukkolt elő, mégpedig ékszereket kezdett tervezni. Hiába, muszáj több lábon állni. Ráadásul egyelőre úgy néz ki, hogy az egyes számú terve nem jön össze (gazdag férjet fogni és visszavonulni), így kénytelen más úton…..
Két csodaszép fekete színű tűsarkút mutatok nektek. Az első szépség egy Valentino darab, míg a másikat Manolo Blahnik tervezte.Hogy tetszenek?..
Lindsay Lohan második alkalommal népszerűsíti a Fornarina divatház ruháit. Amennyire tetszett az előző kampány (itt), most legalább annyira rosszul vagyok ettől az újtól.A legutóbbi képeken Lindsay kifejezetten helyes volt, remek volt a helyszín is, most azonban bénán…..
A Beckham házaspár az őszi/téli szezonban tovább népszerűsíti az Emporio Armani fehérneműket. Az első reklámfotók már el is készültek, melyeken David és Victoria ismét együtt láthatóak. Természetesen fehérneműben... ..
A Louis Vuitton első napvilágot látott őszi divatfotóján már kellőképpen megbotránkoztunk, ugyanis a rajta szereplő Madonna már-már felismerhetetlenül szét van photoshoppolva. Nincs ez másképp a többi - Steven Meisel által készített - képen sem: ..
Zsofí 2009.06.30 11:12:27
A Massimo Dutti szintén az Inditex-csoport tagja, bár Magyarországon - a Bershka, a Pull & Bear, a Stradivarius és az Oisho megjelenésekor - sem nyitott boltot. A Massimo Dutti az Inditex-csoport luxus márkájának számít, jóval magasabb árszínvonal jellemzi, mint a…..
Alexander McQueen őszi kollekciójának darabjai kissé ijesztőnek tűnnek első, sőt második ránézésre is. Brutális talpak, tollak, flitterek, szegecsek... remélem, csak viccelt...
Zsofí 2009.06.19 12:11:10
Sacha Baron Cohen Brünoként pucérkodik a GQ magazin címlapján.Teljesen őrült (a jó éretelemben) ez a pasi!..
Zsofí 2009.06.17 23:25:00
Talán a legjobb jelző a Prada Cruise 2010-es kollekciójára a furcsa. Van néhány egészen szép ruhadarab (természetesen nem így kombinálva), a virágos cipellők is nagyon tetszenek (bár én eléggé tartok a Prada cipőinek kiképzésétől - gondoljunk csak a hatalmas esésekre a…..
Sosem szerettem Mariah Carey-t, irritáló, idegesítő, beképzelt nőnek tartom. De régebben legalább az alakjára úgy, ahogy, de odafigyelt. Az utóbbi időben azonban nagyon elszaladt vele a ló, lehet a kora miatt, vagy azért mert férjnél van, vagy csak pusztán nem szeret sportolni, enni…..
Katy Perryt még a múlt hónapban fotózták le Barabadoson ebben az iszonyat béna fazonú (H&M-es) fürdőruhában.Véleményem szerint Katynek elég jó alakja van ahhoz, hogy egy sokkal szexibb bikiniben strandoljon, nem pedig ilyen nagymama stílusú bugyogóban.....
Sandra Bullock szerintem még sosem került posztba itt a blogon. Nagy valószínűséggel az lehet az oka, hogy ki nem állhatom a csajt. A kinézetével semmi bajom, bár nem tartom különösebben szépnek (ez nem egyenlő azzal, hogy csúnya!), szóval helyes, de nem túl különleges.Ami miatt…..
Elkészült a Chanel klasszikus N°5 parfümjéhez a kis (alig 2 és fél perces) filmecske Audrey Tautou főszereplésével. A tovább után pedig az "így készült". ..
Lindsay Lohan eddig sem panaszkodhatott túlsúly miatt, elég jó formában volt az utóbbi időben (önmagához képest pedig mindenképp), de mióta a hónap elején szakított barátjával/barátnőjével, Samantha Ronsonnal, rohamos fogyásnak indult.Most már ijesztően sovány -…..
A Kawaii Factory elnevezésű orosz cég oldalán találtam rá ezekre kedves, hóbortos táskákra.Sajnos célközönségként én inkább a tinédzsereket, illetve a 20-as éveik elején járó fiatalokat tudnám megnevezni, én mintha már kinőttem belőle, pedig egy tévé vagy…..
Wow. Az isteni Salma az Instyle legfrissebb számának címlapján. ..
Azaz, Katy Perry egyik arca a sok közül. Hiszen láttuk már pin-up girlként, spanyol dívaként, Obama-szavazóként, bohócként, Hello Kittyként... bla-bla-bla. Most az Esquire magazin kedvéért a kicsit szexi arcát mutatja meg. Nézzük csak: ..