Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirape

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is fűzök hozzá hosszú előszót, folytassuk ott, ahol legutóbb abbahagytuk: „Your thoughts?” „A gondolataid?” Mármint „mire gondolsz?” Érdekes, ez pár sorral feljebb sikerült még, aztán itt nem. „What drove him to be that way?” „Mi hajtotta, hogy ilyen…..
cirape 2012.07.31 13:55:46
@armitage: Olvastam az interjút. Bicskanyitogató. De attól még egy embert nem húznék le ennyire, csak azért mert bunkó.
cirape 2012.07.31 14:01:23
@Neoprimitív: Ha megkérdezik az interjú készítőjét, hogy tönkre akarja-e tenni a beszélgetőtársa életét, valószínőleg nemmel felelt volna. Gondolom a fordító válasza is ez lett volna.
Értem én, ezt dobta a gép. Miközben kicsit több odafigyeléssel, igényességgel (ha már ennyit hangsúlyozzuk), ez az egész elkerülhető lett volna.
cirape 2012.07.31 14:38:16
@Neoprimitív: Én nem szívesen lennék a helyében, az biztos. Gondolom te sem.

Az újságíró gondolom visszadobhatta volna az anyagot, mondván, ezt a szemetet nem tenném ki. Nem tette. Elindult a lavina, a többi ismert.

@Leiter Jakab: "De nem az *embert* húzzuk le, ezt értsd már meg végre. A megjelentetett fordítást húzzuk le." Ha végiggondolod a cikkek hatásának személyes következményeit, akkor mégis.
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
Napi Maflás KIS EMBER, NAGY EMBER 2011.04.13 07:28:00
 Ha valaki nálánál jóval nagyobb súlyú ellenféllel áll ki, az mindig vonzza az érdeklődőket. Nem véletlenül vannak súlycsoportok: a nagyobb tömeg komoly előnyt jelent. Persze a harcművészetekben pont az a szép, hogy a technikai tudás, a hozzáállás…..
  A mai bejegyzéshez mellékelt rövidfilm igazi csemege. Ma már a harcművészettel foglalkozók zöme keményen gyúr, de mi még azt tanultuk annakidején, hogy fölösleges súlyzózni, mert „a leggyengébb bika is erősebb, mint a legerősebb ember, és az éveken át tartó…..