Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beyzie

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Angolusta Üdvözlünk a blog.hu-n! 2014.01.20 22:57:27
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
.:Kawaii:. Trackback 2008.04.27 19:54:00
Ha-ha...
Az 1500 forintos feltöltés ebben a hónapban 3000, a 3500 forintos feltöltés pedig 7000 forintnyi Indafon-egyenleget biztosít. Erre a hónapra az elsősorban vezetékes számok hívására kialakított havi Globe-csomagok lebeszélhető perceit is megkétszereztük, így már a legkisebb,…..
Beyzie 2007.09.13 11:39:03
A Webisztánon láttam, ahol rossz a mail-küldési link. Magánál a Webisztánnál nem is látom értelmét a jelentkezésnek, működik-e a link vagy sem, persze azért ki tudom bogarászni belőle, hogy webisztan@gmail.com:) Annyi további infó volt, hogy az inda.hu keres munkatársakat, pl. termékmenedzsert, sitebuildert. Ha az inda.hu keresi leendő alkalmazottjait, miért kéne ezt egyik blogjukon tenni?:) Lényeg, logikátlannak tartom az egészet, ahogy van, nem lehet egy "fő-fő" mail-címhez hozzájutni:) Jelentkezek a Webisztánnál - hisz látom, más nincs, aztán ott majd elboltolják.:) Köszönöm minden esetre a reakciót!:)
Hurrá, megszületett a kis drága ^^..