Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pimpo

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A putyini korszak kezdete óta, vagyis gyakorlatilag az 1999/2000 -es évfordulótól kezdődően éleződik a NATO és Oroszország viszonya. Putyin ugyanis teljesen új külpolitikába kezdett hatalomra kerülésekor, mely politika szakított Borisz Jelcin korábbi, nyugattal együttműködő hozzáállásával. Az új…..
pimpo 2016.07.29 09:26:25
@Willkommenskultur: Nem Putyin puccsolta meg a mexikói törzsfőnököt, hanem az USA az ukránt. Mexikoban vannak olyan hangok, hogy a déli államok természetesen fognak visszatérni, mikor beindul a nagy rontás ... Canadára szép finoman bejelentette Kína az igényét, persze néhány USA északi tartomány is mehet ...
A Krímet tekintve egy részeges kisebbségi elsötitkár mazonit-invenciókra át-anyakönyvezte Ukrajnához, mivel az mindig is tartalék-területüknek volt kikiáltva ... érdekes, az amerikaiak azonnal értik a problémát, ha úgy magyarázzuk, hogy adott esetben visszaszavaznátok-e Norfolkot a teljes haditengerészeti csinbumcirkusszal, hehe, akkor már csönd van ...
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Hírek jönnek Rómából. A Vatikán felbolydult méhkas. Papok vitatkoznak egymással, konzervatívok liberálisokkal, heves vérűek békésekkel – a pápáról. Magas rangú teológusok olyan nézeteket engednek meg maguknak, amilyenek nem hogy János Pál, de Benedek idejében…..
pimpo 2016.06.13 12:17:20
@BircaHang Média szerkesztősége:
A XI.szd-i eretnekekhez a mostani kedvencek is odatettek, csak kell egy kis idö, hogy elterjedjen.
Az izraeli kisiskolások már azt tanulják, hogy "Jézus nem hozzánk tartozott", ami alapjaiban rázza meg (két részre) a Bibliát, s Jézus lassan visszakerül méltó helyére a zsidó-kereszténység 1600-éves rabságából. A legnagyobb közel-keleti demokráciának álcázott teokratikus diktatura általában tudja, mit beszél, s azt is, hogy miért ...
A hidegháború 1989/90 -es lezárulásakor véget ért a bipoláris világrend hidegháborús korszaka. A két nagyhatalom versengésére épülő, 44 éven keresztül fennálló rendszer az egyik nagyhatalom megszűnésével gyakorlatilag felbomlott. A Szovjetunió 1991 december 25-én, katonai szövetsége (Varsói…..
pimpo 2016.06.01 15:37:27
@Lector Oris: Nem érdemes arra gondolni, hogy a jelenlegi állapot hanyagság miatt érkezett el; országunk ilyen tragikusan lerobbantott helyzete csak tudatosan, megtervezve jöhetett létre.
Persze vannak, amik morognak még az ország neve miatt is, (már idöszerütlennek tartva azt), viszont meghatározóak az adminisztrativ kezelésünkben, s állítólag olyan katonai egységek, amik bár rejtve itt vannak, de nem az oszág védelme a céljuk ... ebbe a körbe beletartozik az is, hogy egész korosztályok csak a tévében láttak--látnak még egyszerü kézifegyvert is ...
Ókori titkosszolgálat - amiről az agyagtáblák mesélnek    A lemil egyik – méltán – legnépszerűbb sorozata a történelem homályos részének hőseit bemutató kém-füzér. Nos, ha aa. tiboru műveivel nem is tudom felvenni a versenyt, megpróbálkozom egy hasonló…..
pimpo 2010.11.02 17:18:23
@hazitroll: Kedves úr, én is csak egy grafikus-illusztrator vagyok,.... de volt ahol azt olvastam, hogy az erdélyi arany tellur, hol viszont azt írták, hogy antimon részecskék voltak nyomelemként, kiséröjelenségként. Azt mindenesetre olvastam, hogy a hozzáadott anyagok annyira egyediek, mint egy kocsi rendszámtáblája.

A "hülyevudi, hogy az egyenruhákat megjegyzem, az többrendbeli szakmai ártalom, s nem értem, miért kéne szégyellnetek, hiszen gyünföl annál sokkal szennyesebb is, mint egy kis asszír nosztalgia. A titkossolgálati reinkarnació viszont annyira csereszabatos, hogy a 20-30as évek Csekájába simán befértek volna a pacákok...
pimpo 2010.11.03 16:21:08
@Professor Pizka:
Ez talán azért túlzás, mégha most trendi is a közelkeleten,
de valóban, az ÚZ lovasság egy része benne volt. Dehát hol nem voltak magyarok, voltak janicsárok, labancok, Kún Béla talpasai ....
hogy csak a fontosabb posztokat vegyük.
Jellegzetes volt az assír meggyözési, beszervezési technika, a ninivei palota kapuk bronz reliefjei meggyözö realizmussal prezentálják a választási lehetöségeket.... a hegyekbe rakott levágott fejek ezen kívül nemcsak humanista, mélyen empatikus, szinte kifejlett liberalizmusról is tanuskodnak...
A KBK legutóbbi voksolásán a gyógyszer-konteó hajszálnyival bár, de az élen végzett. Miután kihirdettem a végeredményt, elővettem a jegyzeteimet és a bekönyvjelzőzött forrásokat (és persze konzultáltam Velük), rájöttem, hogy a témát egyetlen posztban bemutatni kábé olyan…..
pimpo 2010.10.21 02:56:18
Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt „A rák egy gomba?”címmel.

Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű professzor nemrégiben Magyarországon járt, hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, amely forradalmasíthatja a rákterápiát. Huszonöt esztendős onkológia tapasztalatai alapján Simoncini nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a rák nem más, mint egy fertőzés, amelyet gomba okoz. Az orvos évtizedekig gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a daganatokat.

Azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak. Feltette magának a kérdést, egyáltalán mi a rák (ami még ma is egy misztérium, hiszen legalább száz teória létezik a mibenlétéről)?
És mik az áttétek? S vajon mitől fehér a daganatok belseje?

Hosszas kutatómunka alapján arra következtetésre jutott, hogy a daganat „csak” egy tünet, s hogy a rákot gombák, pontosabban a Candida albicans okozza. Véleménye szerint, ha az ember ellenállóképessége megrendül, vagyis az immunrendszere legyengül, szervezetében mértéktelenül elszaporodnak az ott egyébként is jelenlévő gombák.

Simoncini a daganatok pusztítására egy újfajta természetes terápiát alkalmaz, sikerrel. Az agydaganat, a tüdő-, a mell-, a mellhártya, a hashártya-, a gyomor-, vastagbél-, a bőr-, a prosztata- valamint a húgyhólyagrák gyógyítására katéteren keresztül, infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, mossa a mellhártyát illetve, a hasüreget.

– A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal, semmilyen mellékhatása nincs – állítja a professzor, aki intravénás adagolással, napi ötszáz milliliter öt százalékos infúziót alkalmaz (hat napon át infúzió, amelyet hat nap szünet követ, és ez így folytatódik még négy-öt cikluson át). Szájon át adagolva egy hétig két kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva is segíthet. Ezzel párhuzamosan naponta ötszázalékos szódabikarbónás fürdést valamint naponta három-hat alkalommal öt százalékos szódabikarbonátos beöntést javasol.

Tullio Simoncini professzor szerint a szervezet méregtelenítése, gyors lúgosítása, a magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, és az immunrendszerünk megerősödik.

Simoncini a bőr daganatos elváltozásainak, sőt a pszoriázisnak, amelyet tapasztalatai szerint szintén gomba okoz, gyógyítására is talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése. Az ötszázalékos szódabikarbónás, plusz glukózoldatos infúzió beadásával a leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket, gyógyulást ért el. A Simoncini-féle szódabikarbónás kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák.

Ezt a könyvismertetöt azért dugtam be, mert tökéletesen egyetértek vele. Jómagam is természetgyógyászként sikeresen kezeltem gomba ellen 5-6 olyan beteget, akiket már kirugtak a kórházból (itt Svédországban...) hogy menj haza, neked már nem tudunk segíteni, fél év után tünetmentesek voltak. Otthon, saját szememmel láttam, hogy egy kisvárosból átküldött egy orvos az apámhoz (88 évesen is még dolgozott...) egy hölgyet, kb ötcentis melanommal a jobbszeme alatt. Propoliszos alkoholos Szervitallal kezelte, s tanuja voltam, amikor a hölgy panaszkodott, hogy nézze milyen ronda véres, hogy az a nagy fekete leesett,,... s nem értette szegény, miért ugrándozunk örömünkben. Bizony a börrák is egy durva fonalgomba....
Professor Pizka lendületből folytatja a kivégzésekről írt posztsorozatát az első rész után, s immáron a huszadik század kapuján kopogtat, amikor is eljutottunk odáig, hogy (legalábbis a nyugati világban) mindenütt arra törekedtek, hogy az elítéltnek gyorsan, minél kevesebb…..
pimpo 2010.09.24 21:00:14
@Goompah: Kedves úr, méghogy állatkínzásért...
hehe. Keresem, félretettem (nemtudom miért) egy kisfilmet, ahol kóservágnak egy marhát az elsö világháborus technikai színten.
Ott aztán kiszörnyüködheti magát a népség, bár ezt csinálják a teljes muszlim vonalon is, csak ott halal-vágás néven fut.

Ragaszkodjunk a házilag tartott mangalicához!
A múlt héten a Lemilközösség szavazói meggyőző többséggel döntöttek úgy, hogy blogunk „Kémek és hírszerzők” sorozatának legújabb posztjában arról az emberről szeretnének megtudni valamicskét, aki (többek között) létrehozta a világ talán leghíresebb és…..
Mai posztunk két szempontból is mérföldkő itt, a Lemilblogon.Először is: Gloria Mundi személyében az első női szerzőnket üdvözölhetjük körünkben. Glória (én már csak ilyen ékezetesen írom, ha nem a teljes nickjén hivatkozom rá) haladó blogger; figyelmetekbe ajánlom, hogy…..
Az idei év első lemiles közvéleménykutatásán (amelyen a Lemilközösség regisztrált tagjai vehettek részt) mai posztunk főszereplője toronymagasan végzett az élen, megelőzve három másik versenytársat. A név minden magyar irodalomkedvelőnek és Rejtő-rajongónak ismerős lehet. Ki ne tudná, hogy az igazi…..
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..
pimpo 2009.12.28 10:49:43
Az illuminátus ellenőrzés alatt álló amerikai szabadkőművesség vezetője, Albert Pike, 1871 augusztus 15-I dátummal levelet írt az olasz carbonarik vezetőjének, Giuseppe Mazzininak. Pike ebben a levélben (amely katalogizált dokumentum a British Museumban) kifejti, hogy az új világrend kialakításához három világháborúra van szükség.

- Az első legfőbb célja a cári Oroszország legyőzése, s ott az illuminátusok és ügynökeik irányítása alatt álló rendszer kialakítása lenne. Oroszországot ezután mint mumust lehetne használni és sakkban lehetne vele tartani számos más országot. Ez megkönnyítené az illuminátus stratégia megvalósítását.

- A második világháborút a német nacionalisták és a politikai cionisták közti ellentétek kiélezésével lehetne kirobbantani. Ez a háború lehetővé tenné a most már illuminátus birodalomnak számító Oroszország befolyásának kiterjesztését, és elvezethetne Palesztínában Izrael államának a létrehozásához.

- A harmadik világháborúhoz a cionisták és az arabok közötti ellentét kiéleződése vezethetne el. Ezt a konfliktust világméretűvé lehetne kiszélesíteni. Ebben, a kultúrák közti konfliktusban vezető szerep jutna a nihilistáknak és az ateistáknak, akik olyan helyzetet alakítanának ki, amely védekezésre kényszerítené világszerte az embereket. Az átlagemberek csalódva a civilizációt romboló forradalmárokban és kiábrándulva a kereszténységből, amely nem volt képes útmutatást adni e pusztulás elkerülésére, keresni fogják az igaz megoldást.

A szabadkőműves Albert Pike szerint ez természetesen annak az elérése lesz, amire az egyetemes szabadkőművesség törekszik.
pimpo 2010.01.01 11:10:38
@tiboru:
"....Az SS simán kisajátította (akárcsak a náci párt a svasztikát), pedig ..."
A harmincas évek egyik szinte utolsó röhögtető eseménye volt, amikor egy írországi Patyolat-cég felszólította a náci pártot, hogy a cégjelzésüket, amit ők sokkal korábban kezdtek hasznáni, hagyják békén, mert nemzetközi per lehet belőle.
A németek persze visitoztak a röhögéstől.
A cég azóta is használja a svasztikát a vizualis reklámjaira.
Igen, jól látjátok: bárhogyan is próbáltam, akármennyire is igyekeztem, ezt sem tudtam elkerülni. Úgy jártam, mint a JFK-gyilkossággal: a téma szerepeltetése nélkül folyamatos hiányérzetünk lenne, hiszen konteóblog szabadkőművesek nélkül olyan, mint disznóvágás pálinka,…..
Sanya-Csuri főz A fahéj 2009.11.05 08:00:00
Fűszer-sorozatunk következő állomása a méltán kedvelt fahéj. Viki bácsi röviden bemutatja a cucc múltját és jelenét, Salamon királytól az ébredő Bangladesig. Vállalkozó kedvű olvasóinkat lehűtendő gyorsan elmondom, hogy a kumarinról NEM lesz külön poszt! Nincs egyetlen…..
Egy értelmes ember az esetek többségében megérzi, meddig feszítheti a különféle húrokat. Van, amikor a józan ítélőképesség, az emberi fajban évtízezredek alatt kifejlődött túlélési ösztön, az ominózus hatodik (hetedik, nyolcadik?) érzék egyszer csak megszólaltatja a…..