Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarq

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
A csapat arca attól függ, hogy milyen az aktuális ellenfelünk, mondta videósainknak Ted Sator. A magyar szövetségi kapitány szerint hihetetlenül sokat segítenek a válogatott szurkolói. Hajtás alatt nemcsak az interjút mutatjuk meg, hanem saját benyomásainkat is összegezzük kétszer…..
sarq 2010.04.20 17:39:28
@freddyD:
Már buktad is :)
sarq 2010.04.20 18:00:37
@veghist: Nem kritika volt, inkább bizakodás. Ha a többieknél esetleg megálla a tudomány, ő fog előhúzni valamit a bűvészdobozból.
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
Sűrű hónap lesz a november a Fővárosban - már ami a plázákat illeti. Nem csak az újbudai Allee nyílik meg ekkor, hanem Budapest talán legjobb tömegközlekedésű új bevásárlóközpontja is, az Ablon Fashion Center. Bár a leendő bérlők kilétét egyelőre homály fedi, annyit…..
sarq 2009.03.07 16:10:24
@mrkirksnightmare:

Az épület szerkezetkész, nem kell oda daru. Egyébként a körút felőli sarkon van egy építési felvonó.
Állványozás sem kell addig, amíg nincsenek helyükön a nyílászárók. Azokhoz megbőven elég lesz az autódaru. Egy ilyen szerkezetkészen átvett épületnél először a gépészeti, villanyszerelési alapvezetékelésekkel kezdenek, azok meg nem látszanak kívülről.
Tudtommal a kivitelező pár hónapja kapta meg a munkát, nagyjából már összeállhatott náluk az alvállalkozók, beszállítók köre. Persze ettől még lehet fizetésképtelen az Ablon, de az még biztos 1-2 hónap, mire kiderül.
Sűrű hónap lesz a november a Fővárosban - már ami a plázákat illeti. Nem csak az újbudai Allee nyílik meg ekkor, hanem Budapest talán legjobb tömegközlekedésű új bevásárlóközpontja is, az Ablon Fashion Center. Bár a leendő bérlők kilétét egyelőre homály fedi, annyit…..
sarq 2009.03.07 14:28:02
@bonnie:

A gyalogosok lusták voltak lemenni az aluljáróba. De lehet, hogy csak elegánsabb, párosával járó koldusokat képzelt oda az építész.
A 2010-es A csoportos világbajnokság nyitómeccsét a Schalke 04 futballstadionjában, a Veltins Arenában játsszák majd, ahol 75 976 néző fér el. A látványterv impozáns. Ha telt ház lesz, világcsúcs születik, ennyi néző még soha nem látott vb-meccset, sőt a 2001-es Michigan…..