Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yandi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitában már számos alkalommal hallottam azt idősebbektől - vagy legalábbis nálam idősebbtől -, hogy tiszteljem a korát. Ez a legnagyobb baromság, amit mondani tud. És egyben szegénységi bizonyítvány is. Nincs mit tisztelni valakinek a korán. Ez egy adottság. Ha valaki sokáig…..
yandi 2015.12.14 12:43:59
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
Ez komoly, az egész világon a legjobb? A “Jó Munkahelyek Intézete” (Great Place to Work Institute – nem biztos, hogy egyáltalán létezik) a multinacionális cégek munkahelyeit rangsorolta. És a nyertes..... A Microsoft. Az információs technológia és szoftver…..
yandi 2011.11.08 07:03:31
Ferenc testvér beindult. A maga módján. Azt hiszi, hogy nem emlékszünk arra, mit csinált néhány évvel ezelőtt.Nem változik a stílus. Sőt kifinomultabb sem lett. A pártelnöki kinevezést, sőt még a kormányprogramot is hasonló stílussal verte át a pártján. Egyszerű…..
Igazolódni látszik a hatóságok gyanúja, amely szerint a Szlovákiában előzetesben tartott Jozef Rohác ölte meg Fenyő Jánost, Seres Zoltánt, robbantott az Aranykéz utcában, és több politikus ellen is megpróbált merényletet elkövetni. A rendőrség állítja, ha kiadják…..
B-oldal Legjobb Mennyei Zenekar 2010.11.02 07:40:00
Érdekes dolog ez a halállal és a metallal. Úgy összenőttek, mint Kiszel Tünde két szemöldöke. Minden magára valamit adó metal zenekar kiötlött néhány dalcímet, amiben benne van a halál, vagy írt egy tucat dalt a halálról, esetleg magában a banda nevében szerepel a szó a…..
yandi 2010.11.03 07:05:45
masszázsblog Amikor a nő beindul 2010.08.04 12:36:00
Kedves Publikum!Félek, hogy a kalandomra adott reakciók között lesz olyan is, hogy "kizárt, hogy nő írta". Pedig elhiheted kedves Kételkedő, hogy nem csak hogy nő vagyok, de konkrétan ez után az esemény után pláne éreztem, hogy az vagyok.Dél-Franciaországból jöttünk…..
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
Mégpedig a Fujitsu van most nyerő pozícióban, a cég már 2002-ben kiadott egy mobilt iPAD néven. Masahiro Yamane, a cég PR-vezére megerősítette, hogy hallottak az Apple új készülékéről, és nem tetszik nekik a neve. Az ügyvédek már megkezdték a tárgyalásokat. Hasonló esetet…..
  Önök szerint mi lehet ezen a képeken? Egy óriási ágyú ütötte rés a szobafalon, amin átfényképezett a fotós? Esetleg valamelyik kép sarkában maradt kompromittáló pucér alakot vagy kitömött állatot próbálta így eltüntetni az ingatlanos? Vagy csak a rumlit, amiből…..
B-oldal TOP500 album EVÖR 2009.04.18 07:35:00
Szerintetek melyik minden idők legjobb albuma? Van egyáltalán ilyen? Van értelme ilyenen gondolkodni? A Rolling Stone magazin megpróbálta. A Rolling Stone magazin szerkesztői történetesen 237 megkérdezett "illetékes" szavazatai alapján állították össze minden idők…..
"Eladó egy lakás Soroksáron. Kitűnő fekvésű, ugyanabban az országban van, mint a Balaton és a Hortobágy. Meg az Alpok." - nagyon sarkosan így lehetne értelmezni annak a hirdetésnek a környékleírását, amit Sadia szúrt ki az Urbanistának. Ám nem is az ingatlanos tájleírása a…..
Nem hiába kértük kedves olvasóinkat a bocialakú lakásnál, hogy küldjenek furcsa alaprajzokat. Íme itt van máris Áron felfedezése. Pusztán ennyit fűzött hozzá: Csak egy kérdés merült fel bennem az alábbi hírdetéssel kapcsolatban: hogy mész be a kisszobába?…..
Steve Jobs visszavonul - jelentette be szerda este váratlanul maga az Apple vezérigazgatója egy közleményben. A múlt heti MacWorld előtt közzétett levelében még azt írta, hogy hormonproblémával küzd. Ezért fogyott nagyon sokat, ezért nem jelent az eseményen. Mai levelében már azt…..
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Először azt hittem, a feladó meg akar ismerkedni velem, amikor a masszazsblog kukac indamail pont hu címre megérkezett a következő levél, hiszen épp úgy kezdődik, mint egy társkereső hirdetés, vagy arra adott válasz.Később kiderült: másról van szó.A masszőrét ajánla,…..