Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezsolt

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
lezsolt 2013.07.25 18:53:57
@ob.szerver: A manyup-vagyon lenyúlása nem a 2010-es, hanem a 2011-es költségvetési évben jelent meg (ami persze az uniós módszertan szerint - egyszeri tétel lévén - nem volt beszámítható a hiányba, ami így is 3% alatti volt). 2010-ben 4,3% volt az államháztartási hiány.
Egyébként pedig a kormánynak kb. ez az egyetlen eredménye, ami vitathatatlan, persze bele lehet (és kell is) kötni, hogy hogyan is sikerült elérni, vajon meddig fenntartható, stb., de attól még csak a legelvakultabb "balosok" vitatják mint kézzelfogható eredményt.
Holtan találták vancouveri hotelszobájában Cory Monteith-et, a Glee - Sztárok leszünk című sorozat Finn című karakterét alakító kanadai színészt. 31 éves volt.  Monteith július 6-án vett ki egy szobát a Fairmont Pacific Rim hotelben többedmagával. Amikor helyi idő…..
lezsolt 2013.07.14 12:06:41
@SzerződésSertés: Áruld már el, miből gondolod, hogy JLM az említettekkel egyetért, és csak a drogokkal van baja?
Én például az alkoholt és a dohányt is egy szemvillanás alatt tiltanám be.
Meghökkenve olvastuk Matolcsy György következő kijelentését egy, a miniszter hódmezővásárhelyi lakossági fórumáról beszámoló cikkben: “Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek.…..
lezsolt 2012.11.17 12:02:35
@Mystes: 1. A hunok hogy jönnek ide?
2. Milyen valóság van még?
lezsolt 2012.11.17 12:41:20
@Mystes:
1. Még mindig nem értem, hogy a hun-japán rokonság kérdése hogy jön a magyar-japán rokonsághoz, mivel a hun-magyar kapcsolatra tudtommal soha nem volt semmiféle tudományos bizonyíték.
2. Szerintem hatalmas tévedés, amit állítasz. Legalább elvi szinten minden létező dolog vizsgálható a tudományos módszerrel. Az érzések sem kivételek, előbb-utóbb ezek a gyakorlatban is mérhető dolgok lesznek, ha olyan szintre jut az agykutatás (agyiaktivitás-mérés, stb.).
Hirtelen felindulásból csatlakozott az Omegához, egy évtizeddel később már ő jegyezte az együttes legsikeresebb lemezének számító Időrabló címadó dalát, mégis úgy érzi a mai napig, hogy különbözik a többiektől. A leghosszabb ideje működő magyar rockzenekar gitárosa…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Már minden fordulónak komoly tétje van, nem kivétel a mostani sem, amikor ráadásul a táblázat minden fertályában komoly mozgolódás várható. Az Inter lesimázza a Bolognát, de a Roma megszenved Bariban, és a Milan is Szardínián. A Napoli a Lazio, a Samp a Chievo otthonában megy…..
Mindössze három csapat volt képes nyerni a harmadik tavaszi olasz fordulóban, közülük is a Romának a hajráig kellett gürcölnie, hogy leverje a harmatos Sienát, de így is ők voltak az egyetlen csapat az első 6-ból, akik nyertek (az Inter meccsét elhalasztották). A két nagyobbacska…..
lezsolt 2010.02.01 18:25:23
Ahogy azt a németektől várta az ember, gyakorlatilag tökéletes világbajnokságot rendeztek. Hibátlan szervezés, makulátlan stadionok, egészen elviselhető induló – arról már nem ők tehettek, hogy a brazilok csak neveket hoztak, az angolok még azokat sem, a portugál-holland az…..
lezsolt 2009.12.22 00:03:55
2009-ben utoljára sorakozik fel egymással szemben 220 kocogó fogsor, és 440 begörcsölésre egyre hajlamosabb láb a Serie A-ban. Az év végén, ahogy az elején is, a Nazionale kék-fekete ülepét nézi a mezőny, és ez így lesz akkor is, ha a két csapat országos komaságára fittyet…..
lezsolt 2009.12.20 14:48:44
@horas: Jó lenne, ha akkor már Andreollit is belevonnák.
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..
lezsolt 2009.12.05 23:44:19
@calcio_di_rigore: Ha valakinek itt az nst-n igazán nagy az arca, az te vagy.

Amúgy pedig grat a Juvénak, sajnos ma megérdemelten nyertek, Marchisio pedig ügyes gyerek.

Ma is látszott, mi hiányzik az Interből: egy Muntarinál jobb "univerzális" középső középpályás (Galloppa?), és egy támadó középpályás Sneijder cseréjének, mert Stanko megint nem volt jó ezen a poszton.
Annyi minden történt a 7. forduló óta, hogy a 8. beharangozója úgy tűnik, ezer évvel van az Inter erőfitogtatása, a Juventus (és persze a Milan újabb) megaláztatása, a Roma edzőbuktatása, és a Sampdoria pontvesztése után. Az alábbiakban rossz szokásunknak megfelelően újra…..
lezsolt 2009.10.18 01:36:18
@Pályaelhagyó autóversenyző: Eto'o valószínűleg felépül keddre, Arnautovic pedig nincs is nevezve a BL-re. Az a baj, hogy a B-listán is csak 1 csatár van nevezve, úgyhogy ha Eto'o esetleg mégsem lesz fitt kedden, akkor maximum Destrot lehet Suazon kívül nevezni a meccsre.
Ahogy a farizeusok is mondották anno Pilátusnak: szögezzük le gyorsan az elején. Óriási döntő volt ez, na. Nem tudunk nem vonni párhuzamot az 1994-es és a mostani döntő között, akkor pont a Barcát gondolták topfavoritnak, és lett macska-egér játék, nagy meglepetésre pont…..
lezsolt 2009.05.28 19:21:42
Megint összecsúszott két forduló, így viszont két végleges dologról is be tudunk számolni a 36-37. olasz fordulók kapcsán: bajnok az Inter és kiesett a Reggina. A nyitott kérdések száma kettőre csökkent: melyik ússza meg a Lecce, Torino, Bologna hármasból és ki lesz a Lazio és…..
Ne gondoljuk, hogy a Milan-Juventus a 35 forduló rangadója, a sörmeccsé silányított presztízscsata helyett javasoljuk mindenkinek, hogy a Torino-Bologna last_man_standing_típusú összecsapása felé fordítsa figyelmét. A bennmaradási rangadón kívül érdekes lesz még a 4. helyért…..
A mindenkire veszélyes Lazio legyőzi az Intert (Milánóban), a Milan pedig Szicílián tanítja móresre a Cataniát, és máris csak négy pont van az 1. és a 2. között, újra nyílt a bajnokság! Bruhaha, hát persze, hogy viccelünk. Mivel a második helyért folyó csata tétjénél fogva…..
lezsolt 2009.05.01 22:54:10
@*Fata*: Igen, csak:
1. Balotelli és Adriano összesen nem voltak közel sem annyit a pályán, mint Ibra, Stankovictól pedig szerintem nem lehetett 5 gólnál többet elvárni (és ő is 800 perccel kevesebbet játszott, mint Ibra)
2. Pont a fentiek miatt ha megnézzük Balotelli játékperc/gól arányát, az nem olyan sokban marad el Ibrától (Balotelli: 184,5 perc/gól, Ibra: 144,75 perc/gól).
Talán a világ két legjobb csapata találkozik kedd este a Bajnokok Ligájában. Ezt úgy értjük, hogy szerintünk a Barcelona és a Chelsea is jobb csapat, mint a másik ág két elődöntőse, így ha odáig nem is merészkednénk, hogy előrehozott döntőnek tituláljuk a meccset,…..
Inkább a bukásra állók harca a nyugodt nyári szünetért, mint a két közepes eminens tusakodása. A Lecce, a Bologna, a Torino mind otthon játszanak, ráadásul mindannyian verhető ellenfelet fogadnak, így ha a Menekülő Ember komolyan gondolja, és nem akar végleg búcsúzni, meg kell…..
lezsolt 2009.04.27 13:22:13
@sh4d0w: Ez alapját Te pont egy szinten vagy GC-val.:(
Perdöntő fordulóhoz érkezik a Bundesliga, a bajnokság végkimenetelét alapjaiban határozhatják meg a ma délutáni események. Tovább után a Bayern nyilatkozat-dömpingjén húzzuk fel magunkat, a Hertha után a Hamburgot is elbúcsúztatjuk az esélyesek közül, tovább növelve sötét…..
A Juventus múlt heti bénázása után óvatosan fogalmaztunk a Serie A eldőlését illetően, érdemes is volt megvárni a 31. fordulót, amikor a 4. helyezett Genoa ellen kellett volna életben tartani a meglehetősen halovány torinói reményeket. Nem sikerült, és bár az Inter is…..
Felsorakoztak a felek, már túlestek a kölcsönös tiszteletadáson. A bámész közönség lélegzetvisszafojtva figyel. Ha jól látom, az egyenes arcvonalat választó hazaiak ellen vaddisznófej alakzatban állnak fel a bajorok. Vérszagot sodor felénk a nyugati szél, a tavaszi szezon, de…..
Az előző fordulótól aztán nem lettünk okosabbak, még csavartak egyet a satun a csapatok - mostanra gyakorlatilag az dönt közöttük, kinek mekkora mellű a nője. Az általunk dobogóra várt csapatok nem hibáztak, Voronin mesterhármast hintett, vasalt a Bayern és kiizzadta a Wolfsburg…..
lezsolt 2009.03.14 10:31:52
@heinrich: Léderer pont az egyetlen, aki nem úgy ejti, hanem: "GRÁFITÉÉÉÉ"-nek.:(
Olaszországban valami nem stimmel. Márciusra már csak egyetlen csapatuk áll a nemzetközi sorozatokban, mégpedig az Udinese az Uefa kupában. A BL-ben Andrea Dossena, Guiseppe Rossi, Luca Toni és Massimo Oddo, na meg Roberto Rosetti képviseli a továbbiakban Itáliát, tehát a 6+5-ös…..
lezsolt 2009.03.12 13:35:20
@Azazello007: Miről beszélsz? Látszik, hogy nem túl sok Serie A meccset nézel.
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
lezsolt 2009.03.06 20:50:52
Már az Inter nyakán volt a böllérkés, de a silány minőségű olasz penge most is kicsorbult a monumentális ádámcsutkán, miután a szezon legjobb meccsén a milánóiak óriásit küzdve visszahozták a kutya szájából a Roma elleni rangadót. A Juventus most nemcsak nem lőtte tökön…..
lezsolt 2009.03.04 00:20:56
@Itáliainagysándor: Lippi, A Szent, ugye? Hadd emlékeztesselek arra a bizonyos calciopolis hangfelvételre, ahol Lippi és Moggi azt beszélik meg, hogy Mancinit "meg kell leckéztetni"...
lezsolt 2009.03.04 12:56:41