Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Hátrányos Elonóra

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 2x10 - 2. döntő 2011.10.24 09:00:00
Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető…..
Reggel ismét nem közlekedett a metró a Nagyvárad tér és a Deák tér között, ráadásul a pótlóbuszok is csak cammogtak az Üllői úti és a kiskorúti buckák és lezárások között. Volt bőven időm átolvasni a mai Nemzeti Sportot. A hetedik lap alján a keretes…..
Úgy tűnik, ahogy melegszik az idő egyre inkább hülyülnek meg az emberek. Bár ez csak egy gyenge lábakon álló indok, hogy miért történik ennyi baleset, nem beszélve  a veszélyes majdnem helyzetekről. Gábor terhes feleségével az oldalán találkozott egy teherautóssal, aki…..
Dr.Hátrányos Elonóra 2009.05.27 15:00:20
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
Dr.Hátrányos Elonóra 2009.02.19 09:20:57
- Felmentette az emberölés bűntettének vádja alól Bakó Balázs rendőr őrnagyot szerdán a Pest Megyei Bíróság, aki 2006. január 24-én Vecsésen drogdílerek elfogása közben fegyverével halálosan megsebesítette az egyiküket - írja az MTI alapján az MNO. Ezt még értem, a…..
Dr.Hátrányos Elonóra 2009.02.18 15:58:22
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Kormánypártnak készül a Fidesz: újra próbálnak nagyüzemben hazudni. Nem újdonság, elvileg ez nekik is megy, de amit most alkotnak, az igencsak vérszegény. Merthogy ők állítólag szeretnék feloszlatni a Parlamentet. Miközben teljesen egyértelmű, a legrosszabb dolog, ami a Fidesszel…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Már régóta akarunk írni az amerikai Dancing With the Stars és a magyar változat hasonlóságairól, himnuszt akartunk énekelni, hogy íme itt egy tökéletes adaptáció, így kell nem elrontani egy jó formátumot. De aztán az RTL Klub többszöri kérdésünkre is azt mondta, hogy a…..