Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winner_hun

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
CsakNorrisz 2 hónapja vár a Közlekedés Biztosító Egyesület döntésére és a biztosítás kifizetésére, pedig a balesete egyértelmű volt: a károkozó másik fél elismerte felelősségét és kész. Ehhez képest most folyik a felülvizsgálat felülvizsgálata, CsakNorrisznak pedig ki…..
Ma egy olyan születésnapi köszöntőt mutatunk, ahol az ünnepelt saját maga köszönti magát. Fábry Sándor egy születésnapos emlékkönybe írt köszöntőt valamikor 8 évvel ezelőtt.A Showder sikerének és ezzel párhuzamosan Fábry megnőtt népszerűségének…..
Megbüntettek a Celeb vagyok forgatócsoportját Argentínában, mert turistaként utaztak be az országba, ott azonban munkát végeztek. A 104 RTL-es egy ellenőrzésen bukott le, a büntetés sokba kerülhet. Az RTL Klub ártatlannak mondja magát, mert munkatársai itthon kapnak fizetést. Az…..
Az új reklámtörvény nagyon betett például a direkt mail reklámoknak, mivel a címzett lakcímét is regisztrálni kell a küldőnek. Elég életszerűnek tűnő elvárás. Kedves Zugügyvéd! A direktmarketinget és az elektronikus marketinget eddig is a törvényi keretek között…..