Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shakgeri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Norvégok Vaduza 2009.07.24 11:27:00
A norvég futball bizony szopóágra került az elmúlt években, ezt tagadni kár lenne, megcáfolni meg lehetetlen. Látjuk ezt a válogatottjukon, akik úgy ülnek  a hollandok által demoralizált csoport legalján, hogy szeptember óta gólt sem szereztek tétmeccsen (kevésbé kellemetlen…..
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
shakgeri 2009.05.07 14:51:06
@Walmer: szerintem kár is lenne túlmagyarázni. :)
Guus Hiddink fura húzása, mely szerint nem Bellettit, hanem Braniszlav Ivanovicsot állította a védelem jobb oldalára, minimum kétszáz százalékosan bejött. Ha az volt a néderlandus terve, hogy a szögleteknél fogalmatlan Reinát meg fogja alázni a középen is bevethető szerb védő -…..
Látva a Manchester United töketlenkedését a Porto ellen – nem kisebbítve persze a portugálok érdemeit – már óvatosabban kell közelítenünk a Barcelona esélyeivel kapcsolatban is, még ha ez Bayern a kanyarban sincs a Portóhoz képest, akkor is. A bajorokban egyébként is…..
shakgeri 2009.04.08 22:26:14
shakgeri 2009.04.08 22:32:17
@rattenfanger: igaz :)
shakgeri 2009.04.08 22:38:16
Rákakiltak a palacsintára az érintettek, így már kell a francnak. Megmondtuk előre, hogy mi fog történni, de ezek juszt sem voltak hajlandóak izgalmas utolsó fordulót kerekíteni nekünk, ehelyett mindenhol eldőlt szinte mindent. Azért arról nem szabad elfelejtkeznünk, hogy a…..
Változatlan trendek mellett folytatódott a Bundesliga, még mindig a Leverkusen, Hoffenheim, Bayern trió adja az ívet, még akkor is, ha a bajorok arisztokratikus nyegleséggel hagytak két pontot az ősi ellenségnél, az azóta szegény rokonná degradálódott Mönchengladbachnál. Az…..
A hétközi kupakudarcok után a bajnoki küzdelem legalább valamiféle sikerélmény lehetőségét sejtteti a spanyol csapatok előtt. Egymás ellen könnyebb lehet, mint olyan remek gárdák ellenében, mint a Bázel vagy az Aalborg. Persze a Villarreal és a Barcelona legalább nem…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Nou San Trafford A Scott Brown akta 2008.11.04 09:00:00
Mulder ügynök Skóciában nyomoz: kőrakások, szörnyek, láthatatlan és félszemű játékosok. Az igazság a pályán van. Túl az alapszakasz egyharmadán az első három ugyanaz, mint májusban, az újonc pedig utolsó. Csabiék jók lehetnek a felsőházra, ha javulnak idegenben, és ha fel…..