Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fivedollarshake

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Véletlenül sem szeretném alulsúlyozni az esztendő még előttünk álló lehetőségeit, de nagyon-nagyon gyanús, hogy 2009 legszürreálisabb éjszakája volt a tegnapi Budapesten. A Merlin Kamionosok és kurvák című farsangi bulijának beharangozója már alapjáraton „az…..
 Ma este véget ér a 40. Magyar Filmszemle. A korábbi években összesen nem látogattam annyit, mint az idei egy hét alatt. Főként persze a szervezőlány miatt, akit első nap megláttam a dohányzóteraszon, aztán egész hétvégén sehol, de a tegnap esti filmen végre megint;…..
 Mi történik, ha egy ünnepelt menő karrierje csúcsán eltűnik a színpadról, és háttértáncosai önállóan folytatják a bulit? Mit tesz a közönség? Csalódottan elszivárog? Nem. Ott marad, tombol és sokasodik.* F. Lászlót, nevezett Yonderboit az ezredforduló legnagyobb…..
 Néhány éve masszív elhivatottságot érzek, hogy a szupergejl, mindenkikedvence U2 zenekar ellen evangelizáljak. Nem szeretem a U2-t. És erre sokkal több okom van, mint azoknak, akik kedvelik őket, mondjuk a jó zenéjük miatt. (Nyilván ide sorolható az olvasók…..
fivedollarshake 2008.11.04 13:39:05