Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szkítör

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..
Ha az ember megunja a kismalac-rózsaszínre pirult skandináv és fogatlan angol turisták tömegét, és átverekedi magát a Rolex-árusokon (Persze, hogy eredeti, 15 euróért? Van hozzá garancialevél is, tessék csak nézni, sorszámos.), jöhet a pihi a klímás szobában, zöld üveges…..
A riporter, aki hajszálcsíkos öltönyben és pampalini-kalapban is képes a világ mögé nézni, szerződést hosszabbított a Tv2-vel. Négy, hosszú, kegyetlen, soha véget nem érő évre.A sajtóközlemény szerint Frei Tamás lelkes volt és örül a Tv2-nek.„Eddigi pályafutásom…..
A TV2 mindent elkövet annak érdekében, hogy senki, még az agyhalottak se legyenek kíváncsiak a műsorára, hogy a francba lehet egy olyan német filmet szombat estére tenni, aminek már a címétől (Siegfied, a baromarcú lovag) is menekül mindenki? 20:15-től lesz egyébként, de nem…..
Szkítör 2007.07.01 23:34:59
Szkítör 2007.07.02 14:51:38
asztrov:
a beteg kutyát nem érdekli hogy björk hol kezdte, gondolod hogy nem a 20 évvel ezelőtti zenéire gondoltam, és nem is azt mondom hogy ő 1 abszolút elektronikus zenei előadó, csak amellet hogy 1 zseniális előadó, az utóbbi évtizedben nagyon experimentális zenéket csinált, értve ezalatt a zenékkel, hangokkal, stb-vel való kísérletezést meg miegymást...

azt meg hogy a dj-kultúra kommerciálódását (van ilyen szó??? hi-hi) és eligénytelenedést iylen sterbinszki meg hamvai meg tiesztó meg hasonlók révén került előtérbe, plusz hogy már az utolsó csöves falusi diszkóban is dj jóskapista kever 2 cd-t, az nem keverendő össze a normális és nem-mainstream dj-kultúrával...mondjuk tényleg már az utolsó hülyegyerek is képes 2 zenét ütemre egymásra keverni, csak hát az egész nem erről szól, de inkább nem is mondom tovább...azért az is jó mikor valaki látott valamit a tv-ben hogy diumdiussum meg techno meg tüc-tüc meg hüje dj, és akkor már szerinte az elektronikus zenei szcéna 1 gagyi....de ugy látom te is egykor ilyet halgattál, kiváncsi vagyok most mire tértél át????

amúgy meg olyan sztereotípiák alakultak ki ebben a témában hogy borzasztó....hüje példa de: pl a punk zenének is azért volt respektje elég sokáig, erre most iyleneket bírnak leírni és mondani hogy a "green day nevű punk zenekar", akik kb olyan rötyi zenét csináltak az utóbbi 2-3 évben hogy vicc..na most akkor ha én ezzel azonosítanám a punk-ot annak biztos sokan nem örülnének..

szóval nem a gagyiból kell kiindulni, nem azt mondom hogy mindenki ássa bele magát és utána véleményezze, de azért iylen részinformációk alapján anyázni 1 stílust nem pálya...na meg a másik: az emberek többsége nem hajlamos az új dolgok keresésére (mert pl. az elektronikus zene azért nem kevés utánajárást és belemélyedést igényel, nem csak be kell kapcsolni a danubiust meg a vivát....(de hát Mo., itt az ember hazamegy a melóból, oszt szarik a kultúrára, beb***a magát a fotelbe oszt hagy menjen a győzike show meg a megasztár és hasonló istenverte baromságok amiket 3 milióan néznek)....hát zenébe is kb itt tartunk a hétvégi beb***ós csujjogatós lakossági parasztdiszkókkal, meg ezekkel a csöves dj-kel...mondjuk nem is várható el mindenkitől hogy mondjuk Dominik Eulberg-et, esetleg Autechre-t vagy Apparat-ot halgasson, he-he)...na off, én nem kínlódok tovább itt, mindenki hallgasson amit akar, oszt örüljön neki :-)))))))
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..
Evidens, hogy onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, hiszen eredetileg ez egy duplarész volt, csak az RTL kifürkészhetetlen szándékainak köszönhetően lett belőle két különálló epizód. Szájid imádkozik a hajón, vagy rendes napi ima ideje ez, vagy a szobor lába késztette erre - nem…..