Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tothg88

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
¡Hola muchachos! Exkluzív csengőhang az igazi La H-fanoknak:   Dale-dale-dale-bicolor-Dale-dale-dale-bicolor by nathanpLe is tölthetitek innen, a buzik iTuneson keresztül is beállíthatják!¡Vamos catrachos!/a csengőhangért köszönet ddqnak!/..
Appleblog Megjelent a Steam Mac-re 2010.05.13 09:07:00
Itt a nagy nap, mától már letölthető a Steam, vagyis a Maces játékkínálat felturbózásának ideje eljött. A Steam programot egy másfél megás, ingyenesen letölthető fájlban találjuk, ezt telepítve egy online Store-ba jutunk.Itt rögtön a megjelenés után több mint 60 Macre…..
Az Apple egy sajtóközleményt adott ki, amiben az idei WWDC-ről (Worldwide Developers Conference) árult el részleteket. Több mint 100 előadáson 1000 fejlesztő mutatja be a legújabb technológiai újdonságokat június 8-tól, az eseményen az iPhone OS 3.0 és a Snow Leopard mutatkozik be.…..
tothg88 2009.05.14 08:55:36
@Handras: Csatlakozom...
Néhány olyan tipp következik, amiket ti is kifogásoltatok az új böngésző bétájában, de van rájuk megoldás. Az, hogy ezek ilyen gyorsan közkinccsé lettek, azt mutatja, hogy ezt a bétát már igencsak használatba vette a közösség. Visszarakhatjuk a Tab bart, vagyis a füleket oda,…..
Bár hivatalosan Magyarországon sosem lehetett dalokat vásárolni az Apple online zeneáruházában, azért volt egy rakás trükk, amivel ki lehetett játszani a rendszert. A legegyszerűbben úgy, hogy gift cardot vásároltunk, a regisztrációkor megadtunk egy amerikai címet, aztán már…..
Na, most olyat adok nektek, hogy még. A csaj ugyanis nemcsak jó:hanem komolyan vehető Mac-júzer is egyben, ugyanis nem egy iPhone-nal sikerült lefotózni, hanem egy spéci burkolatú MacBook Próval.A gép egy Speck SeeThru házban van, amiből kiderül, hogy Jessica Simpson nemcsak jó feneket…..
Appleblog iPhone 3G: feltörve 2009.01.03 11:10:00
Igen, tudom. Tudom, hogy megjelent a törés a telefonhoz, tudom, hogy az előzetes hírekkel ellentétben a 2.2-es basebandet sikerült kinyitni, sőt, még azt is, hogy ez a post legalább 24 órát késett.Az országhatáron túl töltöttem a szilvesztert, tegnap késő este érkeztem haza…..
Felsorolás következik, néhány olyan alkalmazást mutatok be, amiket szerintem érdemes letölteni az Apple online boltjából. Ha nektek eszetekbe jut még olyan, amit ti használtok, és ajánlanátok másnak is, írjátok meg, és készítek belőle egy második listát. A második listához…..
Ez már sorban a ötödik beadvány, amit az Apple ellen indítanak az iPhone miatt, ezúttal azonban a telefon fizikai adottságait vette célba Avi Koschitzki, mivel sok esetben hajszálrepedéseket találnak az Apple-kütyükön, néha az újonnan vásárolt készülékeken is."Noha az Apple…..
Nem végeztem komoly kutatásokat, de amennyire tudom, és ezt a 9to5Mac is osztja, Barack Obama az első amerikai elnök, aki Macet használ.Bár megválasztásának ennél van egy rakás fontosabb üzenete is, azért az Appleblogon örüljünk már egy sort, hogy egy Mac besétál a Fehér Házba.…..
Appleblog Apple Store Down 2008.11.04 07:16:00
Na és most mi lesz? Egy hupilila Apple TV? Egy tárcsafékes Mac Pro? Egy ionizált plazmasugarakkal párhuzamosított szárazjég-töltésű Aperture? Micsoda izgalmak kérem, micsoda izgalmak!Update: ahogy azt tothg88 is megírta, a gravírozás az újdonság, hát én bizony ezért le nem…..
tothg88 2008.11.04 09:03:26