Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillag vagy fecske

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Korrekt játékok" sorozat folytatódik! Habár előző, Crayon Physics Deluxe-ról szóló írásom végén azt mondtam, hogy "Legközelebb rátérünk az akciódúsabb finomságokra,...", nem pont a most következő netes, ingyenes pókerjátékra gondoltam, bár a pókerben…..
Na, hogy legyen egy kis vidámság is mára :) Egy remek képregény-sorozatra szeretném felhívni a figyelmeteket, ha vevőek vagytok a kicsit beteges humorra :) Általában mindegyik kis történet 3-4 képkockás, és az összes végén ott a csattanó :) Itt van 3 kedvcsináló, ha megtetszett…..
csillag vagy fecske 2009.08.08 22:39:36
pbfcomics.com/ - mikor ezt nézegetem,néha hangosan röhögök egyedül a szobámban,mint valami őrült (: imádom ezt az oldalt (((:
Mondották a kis törpe csöves lények a Csillagok Háborújában. Úgy tűnik, a Földre is eljutottak, sőt, közlekedési eszköz-gyártásba kezdtek! =D Miket nem talál az ember kicsiny országunk területén, jelen esetben a Verpeléti Ben Kenobi csűrjében :) A tovább után van még…..
csillag vagy fecske 2009.07.27 20:39:20
Folytatva a "Korrekt játékok" sorozatot, most górcső alá veszem a Braid című kis műalkotást, mely 2008-ban jelent meg, és számos díjat bezsebelt. Tessék csak a továbbra kattintani! :) A gammát eredetileg Xbox 360-ra adták ki, de szerencsére már számítógépen is…..
Kedves mindenki! Ma lement a hetedik adás, lehet tölteni, akinek van kedve! :D A mai adás egy nagy-nagy újítást hordozott magában, ugyanis volt két betelefonálónk! Telefonszámunk: 06-26-577-077 :D Sajnos nem sikerült felvenni, mit mondtak, csak aki élőben hallgatta, az élvezhette…..