Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Ugar

4 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! A következő posztbejegyzés erős, ironikus éha szarkasztikus szavakat használ. Ha ön ez irányban immunins, kérem kérje ki a szomszédja tanácsát, véleményét! Minden este enyhe (néha erősebb) gyomorgörccsel ültem le a Híradó elé, vagy félve kattintottam rá a…..
Magyar Ugar 2008.11.17 15:08:32
Geza 2008.11.17. 14:52:02

Ez utóbbi eset lehet amúgy jelentős még pl. az elmaradottabb helyeken is, ahol ugye otthon hajtják a kölyköt, hogy 'tanulj vagy ugyanúgy
sz@rt fogsz lapátolni, mint az apád', na ilyenkor a gyerek a puszta földön ülve is tanul mint a kisangyal, hogy előrébb juthasson a nyomorból kivezető úton. Na nálunk ez a mentalitás abszolute hiányzik.

na ebben látod maximálisan egyetértünk. jó nekünk a langyos szar is, már Kádár alatt is jó volt, most is jó lesz. így csúszunk le egészen addig, amíg már nem csak a románok és szlovákok fognak röhögni rajtunk (az osztrákok már megunták, röhögnek máson), hanem a szerbek meg az ukránok is. Európa lévén ott is büdös a munka, de messze nem annyira, mint nálunk. és ott nincs nosztalgia a szocializmussal, nem mondják, hogy azok a módszerek jók voltak, jók lesznek most is.
 „Láttunk mi már különb csodákat”- mondja Latinovits-Szindbád Huszárik Zoltán feledhetetlen filmjében, s mondom most én is napok óta, amikor tapasztalom, hogyan festik a miniszterelnököt a haza megmentőjévé, milyen ügyességgel tolja el magától a felelősséget s…..
Szakmai körökben már régóta köztudott, hogy a Malév a szakadék szélén táncol, magyarul szarban van. Irtózatos méretű adósságállományt görget maga előtt, amely nem hogy csökkenne, hanem egyre nő. Az elmúlt években mindig csak egy-egy kormányzati pénzesbőrönd mentette meg a…..
ROTFL Putyin reloaded 2008.11.14 14:48:00
Csak hogy ne folyton hazai eseményeken ugráljak, máshol sem mindenhol csak zöld a fű. Most épp az orosz parlament szavaz arról, hogy (praktikusan) Putyin visszatérhessen. Volt már ilyen, nyilván lesz is még. Optikailag nem volna jó, ha rögtön cárnak nevezné magát, de ki tudja, mit…..
 Már csak pár napot kell várni, hogy a tojás- és tortadobálás bűncselekmény legyen, komoly büntetési tételekkel, újságolja nagy büszkén Bárándy Gergely. Az Országgyűlés hétfőn fogadta el a kormány A közrend, valamint az igazságszolgáltatás működésének védelme…..
 Hogy hol van Grúzia? Hát ott, ahol Sztálin született, ahol feltalálták a bort, ahol másodikként vették fel a kereszténységet, ahonnan Khaka Kaladze származik, ahol most az olimpia alatt az oroszok tankosozósat játszottak, és ahol egy éve úgy szétverték az ellenzéki…..
ROTFL Baj - nai 2008.11.13 11:10:00
Baj van. Válág.Bajnai Gordon Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Miniszter azt mondja, eddig a növekedésre koncentráltunk, mostantól a talpon maradásra fogunk. Ez -a növekedésre koncentrálásban elért eredményeket elnézve- igen rosszul hangzik...Kár, mert Bajnai nem hülye, az…..
ROTFL Szolgálunk és védünk... 2008.11.12 22:36:00
Nyomoronc rendőrségünk bizony végre eredményt is fel tud mutatni! Zseniális nyomozómunkával felgöngyölítették ezt az okirat-hamisításos ügyet, mi több, gyanusítottat is találtak! A dolog értékén alig csökkent, hogy Kaya Ibrahimmal szemben az elkövető -immár nyugodtan…..
  Hallgatom reggel a Kossuthon Mohácsi Viktória nyilatkozatát a nagycsécsi gyilkosságok ügyében http://www.mr1-kossuth.hu/, hallgatok, s egyre elkeseredettebb leszek. Még az is megfordul bennem: van-e joga nyilatkozni? Van, természetesen. Az ügy súlya, romaként való…..
Mandiner blog Reakciós DAC 2008.11.03 17:51:00
 „A Slovan-szurkolók vonatával egy időben érkeztünk be Dunaszerdahelyre. Ahogy jósolták, kordonok, birodalmi harcosoknak öltözött kommandósok, vízágyú, helikopter. Sürgősen megkerestük a helyi szurkolókat. Velük mentünk a stadion mellé köszönni a Slovan…..
Magyar Ugar 2008.11.04 14:00:13
ergé, Trianonon ideje volna túllépni (igen, eszement igazságtalan volt, erről is a nők tehetnek :), stb - bár ott is azt látom, h széthúzás miatt sikerült a f@sz rosszabbik oldalára állnunk már megint, többségi és kisebbségi polgártársainkat egyaránt, bár nem egyformán megszopatva). utolsó két mondatoddal viszont maximálisan egyetértek, ez a megoldás egyetlen értelmes útja, és ezt kéne erősíteni (a haladást meg gyorsítani). és pont ez itt a bajom a hivatkozott posttal, hogy nem ezt szolgálja (aztán meg csodálkozik - még akkor is, ha a történések erősen aránytalanok és részben igazságtalanok, plusz magam is fel vagyok háborodva).
ROTFL Monnyonle! 2008.11.03 21:25:00
Azt írja a Zindex, hogy F. Károly, miután kábítószert termesztett, a bírósági tárgyaláson az ítélethirdetés közben "rosszul lett", majd -miközben a rendőrök ott ültek a terem előtt- felszívódott. Miután ez kiderült, a bíró folytatta az ítélethirdetést. Az…..