Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorita

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van nekem egy listám, amiken albumcímek szerepelnek, és mindegyikről írok egy kritikát. A Turn Of Mind új, ingyenesen letölthető, After A Long Road című lemeze a következő, ami górcső alá kerül. Ahogy a cím is árulkodik, nem tudom eldönteni, hogy tulajdonképpen rajongó lettem…..
Dorita 2011.01.14 22:53:36
@Norbert K: A szám címében lévő "feat. Gabi"-ból nehéz is kitalálni. A lemezbemutató koncerten viszont élőben is lehetett hallani a dalt, akkor derült ki pontosan, hogy ki is ő.
tvblog Szinkronlisták 2010.02.25 09:33:00
Aki követ minket Twitteren, az már régen értesült arról, hogy kik lesznek a magyar hangok az NCIS: Los Angelesben, illetve, hogy kikkel szinkronizáltatta újra a TV2 a Férjem védelmében című jogi sorozatot. De természetesen a blogot olvasókra is gondolva, íme a teljes lista. Az…..
Dorita 2010.02.25 19:38:50
@Dorita: Igaz, elfelejtettem írni, hogy a Született július 4-én 1.szinkronjában Jakab Csaba volt a hangja: www.iszdb.hu/?szemely=8828&lap=szinesz
Látjátok, hogy mire nem képes a sötét erő? Még a reggeli vajas pirítósunkat is el tudja készíteni. Fanoknak kötelező, egyébként meg drága dollárért. Amúgy ha megeszed a főnököt akkor az ereje több mint valószínű, hogy átszáll rád. StarWars ..