Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldizsarmarci

169 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öröm leírni, hogy első bajnoki szezonunk hajrájára eljutottunk odáig, hogy van a mezőnyben olyan ellenfél, aki ellen úgy várhatunk egy találkozót, hogy "kötelező" a győzelem. Még akkor is, ha ez a csapat a Kelen végtelenül szimpatikus gárdája, akikről köztudott, hogy a…..
A budapesti háromnegyed-pályás bajnokság 15. fordulójában április 23-án szombaton a budapesti női labdarúgás meghatározó csapatát, a Metis gárdáját fogadtuk a hazai pályánknak számító Szőnyi úti BVSC-sporttelepen. A remek időjárás mellett jó előjelekkel is várhattuk a…..
A BLSZ női háromnegyed-pályás bajnokság soron következő, 14. fordulójában közvetlen riválisunkhoz, a tabellán a negyedik helyet elfoglaló Ercsi otthonába látogattunk. Még élénken élt a fejekben a Tatabánya elleni, előző heti remek bravúr emléke, így igencsak feltüzelve, motiváltan vártuk a…..
Túl a Kelen elleni tavaszi szezonnyitó győzelmen, tehát pozitív energiákkal feltöltődve, és már közel egy hónapnyi kinti, nagypályás edzéssel a hátunk mögött érkeztünk meg Komáromba április 7-én, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzésre. A húsvéti fordulót a teljes…..
Bernd Storck magyar labdarúgó-válogatottja szombaton 18 órától a Groupama Arénában barátságos felkészülési meccsen fogadja Horvátországot. Mindkét csapat ott lesz a nyári franciaországi Európa-bajnokságon, ráadásul a legfrissebb FIFA világranglistán mindössze egyetlen hely választja el a két ország…..
SPORT FANATIC Hokiláz! 2016.03.23 08:00:00
Már csak 43 nap van hátra a moszkvai és szentpétervári 2016-os A-csoportos jégkorong-világbajnokság rajtjáig, ahol a magyar válogatott is megméreti magát a világ legjobb 16 csapata között. Köszönhető ez a tavalyi, felejthetetlen emlékű krakkói Divízió I/A vb-n megszerzett…..
2014 június 7-én, a Magyarország-Kazahsztán barátságos válogatott mérkőzéssel elköszönt a közönségtől a volt Népstadion, mai nevén Puskás Ferenc Stadion (a jeles alkalomról mi is megemlékeztünk egy összeállítással, bár azóta volt még egy hivatalos búcsúztató, a bontási munkák megkezdése előtt). A…..
Már a dél-kaliforniai egyetemen tanult marketing és menedzsment szakon, és itt is edzett. Bár a világ legjobbjai között volt, a nagy versenyeken nem igazán jött ki neki a lépés. Az 1996-os atlantai olimpiai játékokig mindössze egy magyar bajnoki aranyat és két ezüstöt, valamint egy ifi Eb-bronzot…..
Dárdai Pál, divatos szóval élve intézmény Berlinben. Négy évnyi pécsi kezdetek, és egyszezonnyi BVSC-s kitérő után 1997-től 2011-es visszavonulásáig szolgálta játékosként, ebből számottevő időn keresztül csapatkapitányként a Hertha BSC labdarúgócsapatát. Ő lett a klub legtöbb mérkőzésen pályára…..
SPORT FANATIC Tokaji Viktor tapsa 2016.03.16 16:32:42
...és akkor Tokaji Viktor kilépett a sorból, és elkezdte látványosan megtapsolni ellenfeleit, miközben csapattársait és a közönséget is erre buzdította. Nem egészen egy héttel ezelőtt járunk, a jégkorong MOL Liga MAC-Fehérvár elődöntő hetedik, mindent eldöntő találkozójának lefújását követő…..
"Jegyezd vele az égreÖrök tanúságúl:Habár fölűl a gálya,S alúl a víznek árja,Azért a víz az úr!" Március 15-én, 18 órakor Kanada ellen vívott felkészülési mérkőzést a Belgrádból nemrég Európa-bajnokként hazatérő, és ezzel az olimpiai indulást is kiharcoló női vízilabda-válogatottunk. Ez a nap, az…..
A női nagypályás Budapest Kupa 2016-os kiírásának első fordulójában elért bravúros győzelmünkkel bejutottunk a legjobb nyolc közé, ahol a sors úgy hozta, lehetőséget kaptunk, hogy megmérkőzzünk az Újpest második csapatával. Ez az együttes ugyan jelenleg a női BLSZ…..
Az alcímmel ellentétben nem a posztban szereplő találkozó volt csapatunk történetének első nagypályás tétmérkőzése, hiszen 2015 nyarán már szerepeltünk a Hali Kupa nevű tornán, de az egynapos rendezvényen "mindössze" 28 perces villámtalálkozókat rendeztek. Így amikor úgy…..
Komoly megmérettetés várt csapatunkra 2016 január 16-án, ugyanis a hagyományos téli BLSZ női teremtornán volt jelenésünk a Budafok Promontor utcai csarnokában. Csapatunk történetében első ízben indultunk ezen a rangos tornán, amely minden évben felvonultatja a budapesti amatőr…..
Január második vasárnapján újévi kupára voltunk hivatalosak az Ercsi Sportcsarnokba. Mind a helyszín, mind szimpatikus házigazdáink jó ismerősként köszöntek vissza csapatunk számára. Az eredmények ezúttal korántsem jöttek úgy, ahogy a korábbi itteni fellépésünkön, viszont…..
Csapatunk 2015 november 22-én Szüreti Kupára volt hivatalos Ercsiben. Háromnegyed-pályás ellenfelünkkel már a budapesti bajnokságban is kiváló meccseket játszottunk, szimpatikus csapatnak ismertük meg őket, így örömmel tettünk eleget a meghívásnak. Ráadásul jó…..
Nem a legjobb előjelekkel vártuk a budapesti 3/4 pályás bajnokság 9. fordulójából elhalasztott, Ercsi Kinizsi elleni találkozónkat. Ugyan egészen friss élmény volt a Metis elleni bravúros pontszerzés, viszont november közepén, az őszi szezon végébe belecsúszva, vizsgaidőszak…..
Csapatunk nyolc lejátszott és egy későbbre halasztott mérkőzéssel a háta mögött, túl az első bajnoki győzelmen érkezett november 8-án a Metis otthonául szolgáló Siketek Sporttelepre. A Kelen elleni gólzáporos siker, valamint a mostani vendéglátónk elleni, mindössze 3-1-es…..
Túl a bajnokság "első körén", vagyis öt fordulón, csapatunk a hatodik játéknapon Komáromba látogatott. Az első fordulóban mostani vendéglátónk, a Fortuna SE 3-0-s győzelmet aratott ellenünk a Szőnyi úton, akkor azonban lányaink még csak ismerkedtek a bajnokság légkörével.…..
Ahogy azt korábban megírtuk, csapatunk túl van az első teljes szezonján. Második évünkben nem lehet más a célunk, mint hogy csapatunk filozófiájának megfelelően lépcsőfokról lépcsőfokra egyre közelebb kerüljünk a csúcshoz. Az új évadra kitűzött célunk a budapesti…..
Április 2-a erős nap a magyar olimpiai mozgalom életében. 138 esztendővel ezelőtt ezen a napon született Mészáros Ervin négyszeres magyar bajnok vívó, aki az 1912-es játékokon a kor szellemének megfelelő univerzalitásról téve tanúbizonyságot, bár magyar bajnoki címeit tőrben szerezte, Stockholmban a…..
Futótűzként söpört végig az eddig nagy titokban tartott hír a hazai futballtársadalmon: az UEFA vérfrissítést szeretne a Bajnokok Ligája rendszerében, ezért már a 2015-16-os szezonban elindítja a Champion of Champions sorozatot, amelybe az európai bajnokságok legalább húsz bajnoki címet nyert…..
Április 1-je nem csak a Bolondok napja miatt emlékezetes, pláne nem egy sportkedvelő magyar számára! 88 esztendővel ezelőtt, 1927. április 1-jén Purczeld Ferenc néven látta meg a napvilágot a 85 magyar válogatott mérkőzésén 84 gólt szerző, ezen kívül 4-szer a spanyol nemzeti…..
Ma este, magyar idő szerint 22:00-kor megkezdődik a 2014-es labdarúgó világbajnokság első elődöntője. Belo Horizontéban a házigazda Brazília az 1990 után ismét világbajnoki diadalra áhítozó Németországot fogadja. Itt, a legjobb négy között már nincs takargatnivaló.…..