Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Savan

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...Nath, te címeres ökör, te kis hülye, hiányzol! De találkozni fogunk, újra. És minden olyan lesz, mint régen. Majd baromkodunk... És a többi. Megjegyeztem, most vasárnap, fél háromkor, a szokásos helyen. Örülök, hogy újra találkozunk! Mert hiányoztál, te zakkant gyerek. Még…..
Permanently blue for you. Holnap 2008.12.21 14:13:52
Szünet van. Hurrá.Holnap kifosztom a kézimunkaboltot, át fogom alkotni az egész szünetet. Varrok minden kis szart... És a többi.Valami szép szerencse folytán elkapott a migrén, tökéletes időzítéssel a szünet első napjára. Gratulálok.Hiányzik Rowan. Ennyi...
A földrajztanár vagy szeret, vagy gyűlöl. Bár ez tulajdonképpen mindegy, mert mind a kettő ugyanazzal jár: feleltet. Nem is egyszer. Negyedszer feleltem idén, nagyon csodás, mondhatom. Hármasnál még így se állok jobbra, de év végére összekaparok egy négyest, nem akarom, hogy…..
A férfiakon nem lehet kiigazodni. Nath féltékeny. Igen, AZ a Nath. Elmehet a jó édes p*csába. Igen, megértem, hogy akkor még egy kicsit féltékeny volt, amikor Channinggel együtt voltunk, mert akkor előtte nem mondott semmit. Jó, az még oké volt. De aztán, úgy június környékén,…..
1. Hol fogtad utoljára valakinek a kezét? - Nem is tudom2. Ha megélnél egy háborút, szerinted túlélnéd? - Talán igen, talán nem3. Bealszol a tévé előtt? - Nem4. Ittál már tejet közvetlenül a dobozból? - Persze!5. Nyertél már valaha betűző versenyt? - Olyan csak amerikában…..
Nagy dilemma van a családban: hol legyen a karácsony? Nálunk ne. Itt semmi nincs. Hodászon ne, ott nem bírok jól aludni. Tehááát? Menjünk Varbócra! Az szép, lehet fotózni, és hegyi levegő, meg minden. Varbóc rulez!Amennyiben ott lesz a karácsony, amint kezdődik a szünet, lemegyek…..
...És amikor az álmodó megijed attól, hogy ami álom volt, az már nem az.Elmagyarázzam? Oké.Mindig is azt akartam, hogy Idegen létezzen. Az én képzeletemben Idegen megértő volt, és sose szólalt meg, csak beszélni kellett hozzá. Szeretem Idegent. Tegnap éjszaka elbeszélgettem…..
Hívtam vagy hatszor. Nem veszi fel. Igen, az apámról beszélek.Ha bőgök, gyönyörű szemem van. Lehetetlen, hogy a színe változik, szóval csak a bevörösödött háttér mellett néz ki türkiznek. Olyan szép... Csak az a baj, hogyha meglátom, abbahagyom a sírást.Egy követelődző…..
A mai földrajzóra elmaradt, még élünk. Az e-mailjeim nézegetve megtaláltam az Anne által küldött jegyzeteket bioszhoz, amiket B. tanár úr írt. Egyszerűen tökéletes, éppen nyomtatom. Huszonkét oldal lesz...Az élet nagy tanulsága: Deviantarton könnyebb elveszni a süllyesztőben,…..
Furcsa álmom volt az éjszaka... Vagy hallucináltam? Nem tudom. Az iskolában voltam, valami volt. Nem emlékszem. De volt valami a lábammal, aztán hirtelen otthon találtam magam. Történtek a dolgok, és semmire se emlékszem. Pedig éjszaka még tudtam, mert tudatomnál voltam. Csak most…..
Bejegyzés sincs minden nap. Úgy se olvassa senki... Van jobb dolgom is.A címet úgy kell érteni, ahogy leírtam. Van mögöttes tartalom is, de közötök nincs hozzá.Most élem a migrénes korszakomat. Nem mondom, hogy élvezem. Menj fel devre, és írd be a keresőbe, hogy "It…..
Eszperente Fedezetlen jen 2008.11.14 10:48:00
Kerek esztendeje egy sereg ember rengeteg stexet vett fel jenben. Ezek jelenleg megrettentek, mert e hetekben e jen felemelkedett lett. Stexhelyek erre fedezetet emelnek, s e jenben elstexesedett egyedekkel szemben kellemetlenkednek. Mely esetben fedezetet nem lelnek, meglehet, perelnek, s ez…..
Savan 2008.11.15 16:28:32
Valamiért az az érzésem, hogy eltávolodtunk egymástól. N. meg én. És ez gond... Bár már nem beszélek Hozzá, de azért kéne... Értitek ti. Csak attól félek, hogy átalakul bennem valami mássá, és sokk lesz, ha rájövök, hogy nem igaz. Megrázó, amikor az ember rádöbben, hogy…..
- Hachi, haragszol, ha elküldelek? - ... - Bocs, Hachi. Te nem tudsz beszélni. - ... - Viszlát, Hachi! Hachit elküldtem, majd megalkotom újra, és jobb lesz. Furcsa így belegondolni... Kitalálok embereket, állatokat, dolgokat, és csak úgy eldobom őket, ha megunom. Ez kész gyilkosság!…..
Permanently blue for you. Abc. 2008.11.13 16:33:21
Megcsináltam a saját ABC-met... Jó buli volt!A - alvadtÁ - álomB - borzasztóC - cakkosCs - csodaD - darázsDz - ???Dzs - DzsaborE - esőÉ - életF - forradásG - gördülGy - gyújtaniH - hiányI - idiótaÍ - írásJ - jósK - klarinétL - látásLy - lyukM - másolatN - nemNy - NymanO -…..
Ez megőrült... Etikai szempontból nézve nem szabadna ilyen mondatokkal dobálózni, mert azzal megsértjük az elmebetegek jogait. Én elvileg toleráns vagyok... Elvileg. Oké, hogy roma-elfogadás. Semmi bajom nincs velük, amíg nem köpnek bele a levesembe. Megjegyzem, a csatornáink…..
Rühellek egyedül itthon lenni... Illetve szeretek, csak nem ilyenkor.(az idézet Celine Dion Alone c. számából az első sor)..
Még a tesiterem felé menet megígértem valamit Anne-nek, hogy az lesz a mai bejegyzés címe, de elfelejtettem... Bocsánatért esedezem.A mai nap szintén a karácsony jegyében telt. Drága A. Z. tanár úrnak szaloncukrot is adtunk.- Tanár úrnak, szaloncukor.- Ó, milyen alkalomból?-…..
Megőrültem. Csináltam új deviantID-t. Rajzpad nélkül, Paintben. Olyan kártyásat. Másfél óra volt, az a kis csipszar izé! Bár a színátmenetek jók lettek, na. De én megőrültem, hogy ilyenbe fogtam bele! Hah, őrült vagyok! Éljen...
Wise, ez az eheti téma Illustration Fridayen, azaz okos, bölcs. Mit lehet ilyen témában alkotni? Nekem nincs ötletem.Nagyon pipa vagyok a tintámra! Rajzolgattam este, gondoltam, áthúzom tintával a lényeget, hogy legyen egy normális lineartom. Várom, hogy száradjon, fél óra múlva már…..
Éhes vagyok. Rossz érzés... De van rosszabb is. Hallottam, hogy valaki írt eszmefuttatást erről és arról. Másvalakitől hallottam, hogy nem jók.- ...azt hiszi, hogy értelmes, meg okos, amit leír.Rólam is ezt hiszik talán? Végül is, én itt eszmefuttatást végzek. Úgy…..
Permanently blue for you. Pyaemia. 2008.11.06 19:43:37
Pszihedelikus. Vajon létezik ilyen szó? Angolban van. Psychedelic, azaz hallucinatív, tudatot kitágító. Szép szó... DA-n van külön ilyen kategória. Pszihedelikus témában rengeteg dolgot lehet alkoltni. Nemrég csináltam egyet... Egész tetszetős lett.Be is linkeltem, ha érdekel…..
Ma annyira karácsonyi hangulatom volt... Szeretem a karácsonyt. Már nem azért, mert kapok ajándékot, meg mert adok ajándékot (tudom, ez furcsán hangzik... de hihetetlen módon szeretem gyűjtögetni a pénzemet.)... Hanem azért, mert karácsony. Egyszerűen karácsony, és kész! És az…..
Próbáltam verset írni... Írtam. Nem mutatom meg. De észrevettem... Minden szót csak egyszer írok le. Nincs ismétlése semminek, csak egy szónak... Szakadás. Rossz jel? Biztos. Bár nincs elismerés, azt írták. De olyan nem elismerés, hogy azt képzali, hogy elismeri? Lehet, hogy van.…..
Beszéltem Katie-vel, az egyik amerikai barátnőmmel. Felébresztette bennem a reményt! Olvastam a HBP tesztvetítéséről, és akkor teljesen lelombozódtam, mert kiderült, hogy nem lesz benne, amit vártam. De Katie mondta, hogy olvasott egy interjút David Thewlisszal (aki Remust játssza),…..