Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egonervin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Egonervin 2009.06.03 11:57:35


A MEDIAEXPERT Kommunikációs és Filmszakmai Igazságügyi Szakértői Kft. -
www.mediaszakerto.hu/index.html elvállalja az ügy, és a jövőben előforduló médiaügyek médiaszakértői feladatainak ellátását.
info@mediaszakerto.hu
A nagyobb demokratikus hagyományokkal rendelkező országokban egy magára valamit is adó újságíró el sem fogadna kitüntetést a regnáló többségtől, de az ellenzékben lévő kisebbségtől sem. Már csak ez hiányzott a debreceni médiaboldogsághoz. Egy díj, amit a város ad egy…..
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..
A kiadó, amely megtiltotta egy lapnak, hogy megírják róla, amit elmondott magáról Duplán tanulságos Antagonilag az Axel Springer kiadó online politikájáról szóló Kreatív Online-cikk, a Hogyan maradt le az Axel Springer a magyar webről? Egyrészt amiatt, hogy nagyjából…..