Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hupikék

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szanyi Tibor láthatólag nem képes feldolgozni, hogy a szeretett népe mégsem annyira szereti. És jön mindenféle összeesküvéssel, voksturizmussal, meg a sima nettó hülyeséggel. "Megmondom őszintén, én magam racionális ésszel nem tudom elképzelni, hogy mi az az állampolgári…..
  Az elkövetkezendő két hétben vitathatatlanul Tóth József angyalföldi szocialista polgármester antifasiszta kiskertjében terem a legtöbb fű, mely selymesen cirógatja a pofára esett dolgozók forradalmi hevülettől vöröslő orcáját. A haladó baloldal utolsó…..
hupikék 2010.04.14 18:09:10
Ami a Naplóból kimaradt...   Átnéztem az eddigi bejegyzéseket,- és sok olyan részt nem említettem- ami fontos a későbbiek megértéséhez...   Azazhogy Ő nem említette...-A kisgyerek,- aki leírta emlékeit... Most Én korrigálom,- a „másik énje”,- aki mindent…..
A Magyarországot ért spekulációs támadás pénzügyi hatása   Egyes vélemények szerint -nincs,- mások szerint VAN VÁLSÁG -hazánkban. Nyugati elemzők szerint a kis országokat,- amelyeknek a valutája a külső forrásokra alapozott,,- nagyobb veszteség érheti. -Ami be is…..
hupikék 2008.11.03 17:21:03
Gondolatok a KISEBBSÉGEK helyzetéről Magyarországon a XXI. században.   A NAGY KÉRDÉS című vitaműsor margójára   Mi is a kérdés valójában,amikor a cigányság helyét,-jelenét és jövőjét keressük a XXI. szd.-ban? Hogy LESZNEK-E,-és mikor ?-elismert tagjai…..
hupikék 2008.11.03 17:20:04
Véleményem a Robin Hood adóról   Alig több,-mint 2 millió ember adójából nem lehet minden ígényt kielégíteni. Az energiát előállító és szolgáltató cégek se mondanak le "önként és dalolva" EXTRAPROFITJUKRÓL. A bankok se mentek el,- mert 1-x a kormány elvett…..
hupikék 2008.11.03 17:18:04