Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ungibungi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
ungibungi 2010.10.21 09:20:52
@Ez vagyok: "ők legalább az alkalmazottaik után bevallják az adót rendesen" ??? miről beszélsz? A Lidl-ben az ún. árufeltöltők 2 órában vannak bejelentve! Ehhez képest van, hogy 5-8 órát pakolásznak. És ha jön az ellenőr akkor mi a fedőszöveg? "késett az áru, azért vagyunk még itt".
Szerinted a többi nem csinálja meg?
és különben is, tényleg ennyire be vagyunk sz_va, hogy a kisboltból kell vásárolni és ezzel kábé kenyeret adunk Marika néninek, aki 20 éve vezeti azt a kisboltot és amúgy majdnem belerokkant a multik megjelenésébe?
Persze, rohadt fontos dolog ám a teszkózás, mert egyes családoknál, embereknél ez esemény, sőt élményszámba megy. El lehetne menni egyet sétálni is ahelyett, hogy egy böhöm multiban felesleges vackokat vásárol az ember, mert "akciós volt", és ugyan tejért meg kenyérért ment be, aztán belebotlott a hatot fizet hetet kap pohárkészletbe, meg az akciós kacsaúsztatóba, meg az akciós lábtörlőbe.
hogy ezt nem veszik észre egyesek, hogy már arra vagyunk programozva, hogy takarodjunk órákat tölteni és vásárolni a multikba, és az legyen nekünk kellemes és jó és vágyott tevékenység, mert a világon a legszebb dolog a vásárlás.
AGYMOSÁS zajlik itt kérem. Abból kellene már kijönni.
És hogy miért nem kérdezte meg Viktor a multiktól, hogy mit szólnak ehhez? hát mert eddig ők diktáltak!! most sunyi módon a hátuk mögött lett intézkedve. El is hiszem, hogy nem fog nekik tetszeni