Regisztráció Blogot indítok
Adatok
streetfighter

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap véget ért az őszi idény, de nyugalom, a megnevezés csupán technikai, a könnyebb tájékozódás végett. Hívhatnánk egyébként első félidénynek, vagy az odavágók körének is, de jobb egy évszakról elnevezni, mert az mindenkinek nyilvánvaló, hogy júliusban már ősz…..
Sajnos még a legelvetemült vicckirályokkal is előfordul, hogy néha másnaposan ébrednek fel, még szerencse, hogy egy-két kellően csodálatos vicc tényleg csodákra képes! ENJOY- Hogy hívják a ragaszkodó bakelitlemezt? - ??? - Tapadókorong.:):):):):):):):):):):):):)- Mit csinálna a…..
Íme a legjobb drúgok! Két horrorsó gyévocska pózol itt a tükör előtt, csak arról gavarittyolnak már mióta, hogy valami keményfaszú málcsik megtilitolizza őket, nem ám valami sztárüj csolovek. Hádde milyen rajos már a pláttyéjuk! A lejopárdmintás fejpánt csak kiemeli a cunci…..
Fapinák Blogja Hétfő esti láz 2009.05.04 23:16:23
Halihó, gyerekek! Ügyeletes favicc-huszárotok éppen a sóderklub nevű faszságot nézte, mikor rájött arra, hogy TI ennél sokkal jobb minőségű humort érdemeltek, ezért nem bírtam ellenállni, és új bejegyzéssel növelném a színvonalat. Ezúttal csak a székelyeket, az…..
Fapinák Blogja Poczikj beköszön! 2009.04.28 01:03:00
 Na szerbusztok! A fapina blog legújabb szerzője köszön most be nektek, élvezzétek ki a pillanatot! Nem igazán szeretnék a bemutatkozással vesződni, streetfighter néven fogok írni, de általában inkább poczikj néven szoktam ikparkodni, íme egy kép, hogy lássátok,…..
Ma nem éppen romantikus módon, a Mammutban lévő Matchba tartva akadtam rá a kicsiny Bakfark utcára, ami egyből felkeltette az érdeklődésemet - a név ismerősnek tűnt, de bevallom, nem tudtam, hogy az első magyarországi, sőt kelet-európai elismert zeneszerzőt tisztelhetjük a…..
Végre sikerült kikerülni a lehangoló 9. kerületből, mondhatnám - a mai alkalommal ez a kedélyes belvárosi utca kerül elemzésre, amit a Morrison's-ba tartva vettem észre (visszafelé sajnos már nem igazán találtam), de a lényeg az, hogy Columbo magyar!Falk Miksa (Pest. 1828. október…..
Én kérek elnézést, de egyelőre nem tudok elszakadni a fantasztikus IX. kerülettől, így ma is egy közeli klasszikus kerül feldolgozásra - minden hétfőn a Lónyay utcában költjük el fenséges egy szelet pizzából álló ebédünket, de eddig még soha nem merült fel köztünk a…..
A Czuczor utca már régóta az eszemben járt - higgyék el a kedves olvasók, az egyetemi előadások során az embernek van ideje ilyeneken is gondolkodni -, így a mai kocsma felé tartva titokban lefényképezett, a Közgáz  C épülete mellett lévő, amúgy jelentéktelen utcácska lesz…..
Utcanév-blog Mi ez a blog? 2008.11.03 19:02:00
De tényleg mi is ez? Egy újabb blog? Nincs már elég belőlük? De komolyan, már a teregetésről és az ördöglakatokról (no offense!) is van blog, kell még nekünk még több? Ráadásul ilyen hülye témát, mint az utcanevek?Nos, lehet, hogy elég hülye téma ez az utcanév-dolog, de ha…..