Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braveblog

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a Team CardRunners mostanában aratott sikerei más pókeroktatókat is feltüzeltek, augusztus 12-én a LeggoPoker egyik vezető tanára, Aaron "aejones" Jones tette tiszteletét a Full Tilt Poker legmagasabb alapú asztalainál. Jones mindössze 22 éves, és már évek óta…..
braveblog 2009.08.14 16:05:59
@whatever the weather be:

mi a fészkesnek olvasod és hergeled magad ha még csak közöd sincsen az egészhez?
Tuti egy vagy az indexről jött unatkazó faszok közűl...
Kisnyúl úgy érzi, rohadt kis kurvázni még a megtévedtekkel sem szabad. Nem csoda, hogy így érzi. Sztori alant: Az eset ma, 13-án reggel történt , 9.55kor a Deák Ferenc téri 47-es villamoson (érkező járat) és annak megállójában. Mindig lelkiismeretesen veszek bérletet, ma…..
Úgy tűnik, külföldön nincs nagy probléma abból, ha valaki kritikával illeti a versenyek szervezőit, még akkor sem, ha nem a saját blogjába ír, hanem egy újságnak nyilatkozik. Mikael "Micke" Norinder svéd hivatásos játékos egy svéd újságnak, az Expressennek adott…..
Jövő hétfőn megrendezik a második Doyle Brunson Beer Pong Challenge-et, amelyet ismét meg lehet majd tekinteni rawvegas.com-on. A csapatok: Todd Brunson - Brett Jungblunt, Hoyt Corkins - Doyle Brunson, Erica Schoenberg - Dave Stann, Scott Ian - Mike Murray, Marshall Reign-Jason - Corey…..
Póker BPO 2008 - UPDATE 2008.12.03 05:45:00
Ma indul a 2008-as Budapest Poker Open a Tropicana Casinoban. Most általában áradozni kezdenék, hogy az év legnagyobb és legrangosabb magyar versenye, nagy prize pool, nagy presztízs, több nap, stb., de az utóbbi napokban, amikor csak eszembe jutott, mindig elszomorodtam, hogy miért egy…..
braveblog 2008.12.03 08:44:52
O Fortuna A lopás 2008.11.03 17:34:00
Ez a történet rólam szól. Nem akarok rossz példával járni, ezért az elején kijelntem, hogy aki nem azért lop, hogy a családja ne haljon éhen annak vágják le a kezét, mint ahogyan azt tették régen is, és ma is.  Kínában pl. egy csalódott feleség levágta férje kezét…..
O Fortuna GL all! 2008.11.03 15:59:00
Hi! Mostantól részese leszek majd ennek az oldlanak (is), ahol ovashatjátok az eddig velem megtörtént érdekes sztorikat.Mivel ebből van jó pár ezért nem fogotok unatkozni:) by!..