Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabbito

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Sabbito 2010.07.16 17:50:51
de Sade márki Padre 2010.02.10 19:52:00
A gyóntatófülke barna színű fából van, a két térfél között sűrű, sötét rács, még a plébános körvonalát sem látom. Atyám, vétkeztem, mondom, és közben előveszem a farkam, viszonyom van egy 17 éves Jázmin nevű lánnyal. Ideges székreccsenés a túloldalról. Nem…..
Sabbito 2010.02.10 21:52:35
OK srácok, eljött az idő nagyon büszkén mutatjuk be nektek az APC első offline projektjét már több mint két éve szállítjuk nektek a legfrissebb  pornót zenés cucokat a magyar APC is egy éves lesz jövőre tudjuk hogy szerettek minket és mi is szeretünk benneteket sőt…..
Sabbito 2009.12.05 13:38:40
Fejős Éva a YouTube-on minek van? ..
Sabbito 2009.08.18 23:13:53
@tiboru:
CSÚSZIK AZ ÚT,INDULJUNK EGYBŐL KETTESBE..... ;)
A (és ez most nem egy névelő volt, hanem maga a név) érdekes dologra lett figyelmes egy prémium üzemanyagot tukmálós tankolás alkalmával, miszerint a százas benzin nem is biztos, hogy annyira százas. Még inkább fura benyomást kelt, hogy a kutas sem tudott magyarázatot adni olvasónk…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Alig telik el az utóbbi időkben év úgy, hogy ne halljunk "szenzációs" felfedezésekről szóló híreket, melyek távoli rokonaink felleléséről és tudományos azonosításukról szól. A 2008-as a magyar-madjar rokonság jegyében telt, de sajnos az ügyben megszólalók…..
67 éve (1943) kezdődött a szovjetek doni áttörése.A szovjet hadvezetés 1942 végén több támadó hadműveletet készített elő. Ezek közül a Voronyezsi Front osztrogozszk-rosszosi offenzívája a 2. magyar hadsereg megsemmisítését célozta. A szovjet támadást 1943. január 12-n az…..
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
Sabbito 2009.01.08 16:43:51
Sabbito 2009.01.08 16:58:13
@Winston Smith:

Nem minden a gazdaság,vannak ennél előrébb való dolgok,mint már mások is írták:EMBERSÉG!
De ezt ma már kevesen értik.Nem bántani akarlak de ezen azért gondolkozz el. ;)
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
Ezt a levelet Árpád küldte, akiben jogosan tevődik fel az a kérdés, hogy miért kell olyan dolognak a használatáért is fizetnünk ami a mi pénzünkből van megépítve...A minap kaptam az ELMŰ számlákkal együtt egy "Tájékoztató levelet " amelyet az ELMŰ Hálózati Kft.…..
Proszektúra Adolfová Hitlerová 2008.11.03 08:59:00
A hazai sajtó az első pillanattól kezdve megkülönböztetett figyelemmel foglalkozott a Dunaszerdahelyen történt rendőri akcióval. Azt nem állítom, hogy rendőri brutalitással, hiszen, mint már korábbi hazai példákon is megtapasztalhattuk, ilyesmi szóba sem kerülhet egy tökös…..