Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsembes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
Az egyik rendőrszakszervezet szerint a rendőri vezetés beáldozta a tévészékház védőit. A szakszervezet főtitkárát most bujtogatással gyanúsítja a katonai ügyészség, mert elnézést kért a 2006 őszi rendőri túlkapásokért. >>> Fel kellett tüzelni az állományt,…..
Zsembes 2008.12.03 11:28:51
Nem feláldozták , mert akkor ugyan úgy megnyomorodott rendőrök lennének egy páran , rokkant nyugdíjon tengődve mint egy jó pár "tüntető" aki esetleg csak ott volt , járókelő , lakos , utcabéli stb. Ez beáldozás volt és csak a tüntetőkön múlt hogy élnek -e vagy halnak. Erre a jó szándékra már nem alapozhattak az emberek 23, án , mert a gyáva ,arctalan "szegény feltüzelt" REBISZ es kollégák megtették a magukét , méghozzá élvezetből ! Attól mert parancsot kapok , nem arra kapok konkrétan hogy verjek szét kocsmát , bilincselt földön fekvő embert , nőt, öreget , lőjek szemmagasságban , és lopjak oszlatás közben . Igen a TV ostromnál kellett az alulbiztosítás , kellett a vezetőség korrupciója , kellett a hatalomnak való engedelmesség . Azonban amíg egy olyan ember is lesz aki ezt nem látja , és olyan álomvilágban él mint itt egy két hozzászóló , provokátor , addig a "bátrak igazsága mit sem ér .
"Oszd meg és uralkodj " , megosztottak és uralkodnak . Emlékezzünk csak mit mondott fletó ! " MEG FOGJÁK UNNI , HAZA FOGNAK MENNI " nem unták meg , és nem mentek haza . Egyre többen , egyre jogosabban és sajnos egyre vehemensebben léptek fel az aktuális élhetetlen helyzet ellen . A szétveretés mindenáron a hatalomban maradást szolgálta , majd minden érintettet el is kellett tüntetni persze csak az alibi "köszönöm hogy megvédted az országot , és a népet"
f@szság kíséretében, hogy az olyan emberek akik itt is jelen vannak a fórumban és NÁCIT kiáltanak az első kommentben , azok azt higgyék hogy értük tették mindazt , amit valójában ellenük , a tűrőképességük határainak kitolása érdekében tettek . Amíg itt nem CSENDŐRSÉG lesz,addig sem igazság sem ártatlanok védelme , sem vélemény nyilvánítás ... csak megélhetési bűnözők , szocpolitikán nevelt retardáltak , és rettegő rendőrök akik a saját kenyéradóikat bátran megalázzák megnyomorítják , de ha egy "telepre " ki kell menniük akkor a határon meállnak és szépen kérik az elkövetőt hogy jöjjön ki ::)
PERSZE NAGY TISZTELET A KIVÉTELNEK !!!
Barack Obama győzelme óta már nemcsak a hollywoodi sci-fik és vígjátékok világában néger az elnök. Mi meg szinte látjuk magunk előtt a whatreallyhappened.com Ku Klux Klan-kámzsás  munkatársait, ahogy két Missisipi-menti keresztégetés közben felpakolták honlapjukra ezt a…..