Regisztráció Blogot indítok
Adatok
>--fish-->

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis az énekes azt tervezi, hogy visszamegy volt előadótársaihoz, miután kiadta a Reality Killed The Video Star nagylemezt november 9-én. Véleménye szerint megtehette volna ezt már a sikertelen 2006-os Rudebox után is, de nem, ő kiad még egy szólólemezt, aztán bandázik egyet…..
Idén szeptemberben lesz 40 éves a Beatles Abbey Road lemeze, de a rajongók már most sem bírnak magukkal: mivel épp 40 éve készült a híres lemez méghíresebb borítója, ezért több százan vonultak el az Abbey Roadra, hogy elkészítsék a saját borítójukat a jól ismert zebrán,…..
>--fish--> 2009.08.12 10:50:46
@S. Annyi: nem, akkor majd a gyerekeik fogják folytatni, és olyan lesz mint a neoton família.
Ugyan Grammy-ünnepes cikkünkben már említettük, azért itt is elmondjuk külön: újra lesz Blink-182. Mindezt a díjátadón jelentették be, úgymond ünnepi keretek között, és azt is elmondták nem csak koncertekről van szó. Lemez lesz először, aztán meg turné. Hogy mindez…..
>--fish--> 2009.08.12 10:48:14
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
>--fish--> 2009.08.02 14:31:51
@rives: háhá, látom nem csak én figyeltem fel erre a részre:)
Július 25-én lezajlott a MTV Icon eddás fordulója Siófokon, amin a Subscribe is fellépett a Kölyköd voltam című sláger átdolgozásával. Ha valaki kíváncsi, hogy lesz a miskolci zenekar dalából szimfónikus metál, majd RATM-utánérzés, végül reggae, az nézze meg az alábbi…..
Killswitch Engage – Killswitch Engage (Roadrunner) Illetlenség lenne titkolni, hogy a Killswitch Engage-típusú metalcore-t az utóbbi pár év alatt rühellés szintig megutáltam. Ez az a stílus, amibe hosszútávon nem lehet fantáziát, izgalmat fecskendezni, olyannyira a korábban…..
>--fish--> 2009.07.23 23:42:58
@Magon_: én bazzeg a numetallal teljesen rendben voltam/vagyok a mai napig, ugyanúgy az előtte tomboló trash/death zenekarokkal is. egyszerűen ez a 80as évek heavymetalfeelingje nem jön be, amin meg ugye elég átmentettek jópár dolgot a metalcoreba.
>--fish--> 2009.07.24 00:12:07
@bercrypt: mondjuk azért ez így szerintem eléggé sarkítva van, de most nem írok többet, mert már nem látok:D
>--fish--> 2009.07.24 01:27:01
@bercrypt: "hát azért pl a 60-as/70-es évek pszichedelikus rockzenéjét viszonylag kevesen vádolták pénzéhséggel", ja mert ők a pénz helyett a drogokat hajtották:)
Megszülettek az aktuális PANKKK pályázatok hivatalos eredményei. A három témakörben összesen több mint 400 pályázat érkezett be, a legnépszerűbb támogatási forma idén is az első lemezes pályázat volt, de a korábbiaknál többen pályáztak a vidéki klubkoncert…..
>--fish--> 2009.07.23 08:50:35
Ősszel jelenik meg az új Tankcsapda-lemez, amiről az első maxi már ki is jött, ráadásul ingyenesen. Az új klipet mi is bemutatjuk, méghozzá kommentár nélkül, de persze alul lehet véleményezni nyugodtan: ..
>--fish--> 2009.07.16 23:00:15
@x88: nézd, nem azt mondom, hogy semmit nem tettek le az asztalra, de ha ezt a klippet én úgy nézem, hogy nem ismerem ennek a zenekarnak a múltját, akkor én arra fogok gondolni, amit fentebb leírtam.
A Chickenfoot debütáló lemezét nehéz lett volna úgy értékelni, hogy a négyest ne láttuk volna koncerten. A négy név, Chad Smith, Joe Satriani, Sammy Hagar, Michael Anthony rengeteg dolgot tett le az asztalra, egy felvétel még nem sokat mondhat el a produkció összességéről. A…..
Miközben Harcsa Veronikával beszélgettem, minden addigi kételyem vele kapcsolatban elszállt. Képzeltem valakit az eddig kívülről látott széparcú énekesnő, felkapott sztár mögé, ami ez idő alatt teljesen megváltozott. Rögtön ismerősként kezelt, szívesen beszélt bármiről,…..
Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings (2009 Roadrunner) A Dream Theater-problémakört többféleképpen meg lehet közelíteni, de ezeknek a megközelítéseknek a nagy része túlzó módon szubjektív, épp ezért hamis. Vannak ugye azok, akik számára a „progresszív”…..
Esküszöm, csak azért teszem be, hogy fish néven kommentelő olvasónknak legyen egy jó napja: Mötley Crüe backstage a Dowload fesztiválról. Szegény Mick Mars nagyon szarul néz ki. ..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
>--fish--> 2009.06.18 18:49:26
@guLi: bakker csepregi évát legszívesebben bekenném tehénszarral, és kint hagynám a napon kiszáradni.
>--fish--> 2009.06.18 22:01:17
@Beela: "Ezek itt tenyleg a memoriakartyak bevetelein elnek valoszinu, mert nem hallok olyanokrol akik ilyet vennenek vagy befizetnenek a koncertjukre."
valószínűleg azért van ez, mivel elég égő dolog olyan szöveggel odaállítani valakihez, hogy "képzeld, tegnap voltam krisz rudin, óriási bulit csapott, apám!"
Igen ritkán fordul elő az, hogy az ember egy koncertről úgy jöjjön ki, hogy nincs semmiféle hiányérzete. A zenészurak odatették magukat, a közönség vette a lapot, a buli jól szólt, nem volt sem rövid, sem túl hosszú, eljátszottak mindent, amit akkor, ott és abban a hangulatban…..
Realistic Crew – Freedom Eats the Soul (Szerzői kiadás) Az ember a sok sikertelen próbálkozás után hajlamossá válik a pesszimizmusra. Ez az állítás a magyar könnyűzenére vonatkoztatva hatványozottan megállja a helyét: őszintén, tudunk olyan hazai produkciót mutatni, ami…..
Az ifjú pécsi titán Magyarországról egyedüliként bekerült a nívós londoni gitár tehetségkutató verseny, a Guitar Idol 12 döntőse közé. A haverokkal már a szigeten vannak: ma még gyakorlás, holnap viszont már minden megy élesben. Steve Vai is ott lesz. De ki is ez a srác?…..
>--fish--> 2009.06.13 12:26:29
@endike: ilyen ez a popszakma. nem világslágert kell írni különben sem, hanem meg kell mutatni, mit tud, és azt meg is mutatta. hajrá Druszám:)
Elkészült a második klip a Mastodon Crack The Skye című lemezéhez, amit az Oblivionra forgattak. A klip sztorija leegyszerűsítve kb. annyi, hogy a zenekar egy űrállomáson tevékenykedik, de aki kimegy űrsétára, az kapásból növényeket, meg lepkéket hallucinál az állomás köré,…..
Azt lényegében senki sem vitatja, hogy az 1979-es The Wall (illetve magyarul „A fal”; kevés lemez címét fordítjuk le magyarra, de ez ilyen) tulajdonképpen Roger Waters műve, hiába játszotta annak idején a Pink Floyd. Ezt maga az énekes-basszusgitáros is így gondolja,…..
>--fish--> 2009.06.06 23:42:30
@Pukker: az "átvitt értelemben" kifejezést nem ismered?
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..
A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot. Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999…..
>--fish--> 2009.06.04 19:50:28
@futureboy: bázzeg ilyen arcokat tonnaszám lehetne sorolni a csodálatos repbizniszben, akiknek minden 2. daluk arról szól, hogy szegénység, nyomor, elnyomott fekák, közben milliókat kaszálnak, meg ugye az összes zenetévéből ők folynak. a képmutatás magasiskolája, aki meg az ilyet benyeli, az valahol a növények szintjén vegetál értelmileg...
>--fish--> 2009.06.05 09:14:05
@_fá_: annyira éreztem, hogy megint ezzel a végletekig lesarkított, ostoba stílusoddal fogsz vicceskedve válaszolni. nem, bazmeg, nem hordoz az összes metálzenekar szövege mély üzenetet, de nem is ezt a képmutató szart tolják az emberek arcába. de azt se tudom, mi az Istennek koptatom a billentyűzetet, akkor is az lesz a vége, hogy neked lesz igazad... tökmindegy.
Lángoló Gitárok Slayer-lemezcím 2009.06.04 09:29:00
World Painted Blood. Ez lesz az új Slayer-lemez címe, ami valamikor a nyáron fog megjelenni a zenekar örökös kiadójánál, az American Recordingsnál, ami viszont hol ide, hol oda csapódik a Warner és a Sony között. Az albumról április 18-án már megjelent egy 7”-es kislemez…..
A harmadik albumánál úgy döntött az Angertea, hogy jó alaposan ellátja videós támogatással a Twenty-Eight Ways To Bleed című lemezt. Nem is olyan régen kijött ez, most meg az alábbi kis filmecske, amit ők félhivatalos klipnek becéznek. De ez még mind semmi, mivel ősszel…..
Július elsején a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a progresszív metal legnépszerűbb zenekara, a Dream Theater. A koncert apropója az új, Black Clouds & Silver Linings című nagylemez, ami pont egy héttel a buli előtt jelenik meg. Mindezek miatt kezdtünk el…..
A Queen zenekar egykori legendás énekesének eleddig még nem akadt méltó utódja. Paul Rodgers vendégeskedett hosszabb ideig az említett poszton, ám számtalan fellépés, és egy közös lemez után, épp a napokban jelentette be, hogy befejezi az együttessel a közös munkát, és…..
>--fish--> 2009.05.29 02:57:06