Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csega.

976 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnap újra kellett telepítenem a számítógépemet, közben ráakadtam a régi digitalizáló táblámra...
Hosszú ideje csak rá gondolok, vágyakozóan tekintek rá, leszegett fejjel közelítem meg, mint a kutya, amelyik sejti, hogy éppen valami rosszat tesz, magamhoz húzom óvatosan, csak az ujjaim hegyével tapintom a derekát, nehogy kárt tegyek benne, de fellobban a láng, illatát mohón szívom be, miközben…..
Levette a bugyit,lábait szétnyitotta,és felkiáltott:"Ez vagyok én!"Úgy mondta, minthaezidáig rejtegette volna,én meg csak álltam bambán;még ha ő is lett volna az első,olvastam már olyan magazinokat,töröltem már bűntudattala böngésző előzményeit,nem volt rejtély, mi várakozika csipkefüggöny…..
Csengődi Péter versei Homokrajz 2017.09.05 20:42:45
Homokot szór a kedves.Ezt gyakorolja néhány hónapja,markából ejti ki apránként,hogy mintát rajzoljon velük.Elválasztja a földet s eget,fák nőnek, madarak repülnek,embereket formáz, arcot rajzol,itt hozzáad kicsit, ott elvesz,felismerem magunkat bennük,amennyire engedi az anyag,durva szemcsék…..
Mikor megszülettem,apám odaadott a nőnek,aki megtermékenyítette,de az nem fogadott be.Azóta rám se tud nézniaz emlékek miatt,amiket ő szőtt belém.A fecnit, amin állok,begyűrte egy könyv lapjai közé,és eldugta egy sötét polc mélyére.Igazából a fejében lakom.Kívülről el tudna mondani,ha merné...
Csengődi Péter versei Merengés 2017.09.05 20:40:15
Beforrt ösvényeken sétálsz,a bánat a nyomodban csahol."Hozd vissza!" -- játszol vele,és könnybe borulsz, mikor megteszi.Jólesik,oly régóta száraz a szemed...
Csega Introvertáltságról... 2017.09.01 09:03:09
  Egyszer készíttettem egy személyiségtesztet, és az eredményét megosztottam 10 ismerőssel, hogy mondja meg, mit gondol róla. Kilencen azt mondták, hogy a teszt szerint extrovertált vagyok, de ez szerintük nem igaz. Magamat elég vegyesnek érzem. Jó oroszlán (horoszkóp) módra szeretem, ha az emberek…..
Csega Dohányzásról... 2017.09.01 00:13:06
  A szüleim dohányoztak. Anyu gyerekvállalás előtt szokott le. Apu egy kicsit később, bár arról sincs emlékem; ő egyszerűen csak meg akarta mutatni, hogy leszokni annyi, hogy az ember többet nem gyújt rá. Többé nem gyújtott rá. A nagybátyám kiment a szőlőbe horolni, a szájába tette a cigarettát, de…..
Csega Kütyükről... 2017.08.31 23:58:52
  Fura kapcsolatom van a technológiával. Folyton lemaradok róla. Engem nem az érdekel igazán, hogy milyen új cuccok jönnek ki a nagyvilágban, hanem mit tudok kezdeni azzal, amim van. Ma viszont hivatalosan is "három számítógépes ficsúr" lettem. Egy, hogy legyen min néznem a netflixes sorozatokat,…..
Csega Archívumokról... 2017.08.31 14:55:57
  Amit nagyon szeretek a YouTube-ban és egyéb videómegosztó portálokban, hogy egy csomó olyan emberről nézhetek videót vagy interjút, akiket egyébként nem láthatok. Ha mondjuk Leslie Nielsenről van szó, elég megnéznem egy Csupasz pisztoly filmet. Igaz, ott nem saját magát adja, de látom az arcát,…..
Csega Etgar Keret íróról... 2017.08.31 08:29:50
  Irigylem Etgar Keretet. Rövid, velős történeteket ír, mint amivel én is próbálkozom, csak ő előrébb tart, pl. már rendező is. Ebben a rövid videóban egy férfiről mesél, aki valahányszor ivott egy kortyot a kávéjából, a hónalja alól kiesett az újság; de akkor lehajolt érte, visszatette a hónalja…..
  Apunak volt néhány olyan mondása (köztük sok tautológia), ami nem mondott igazából semmit, de valahogy megnyugtatta az embert. Az egyik ilyen az: "Úgy még sosem volt, hogy ne lett volna valahogy." Vagy egy nagyon hasonló volt ez: "Mindig olyan jön, amilyen még nem volt." Az ember, amikor…..
Csega Produktivitásról... 2017.08.30 11:58:30
  Szeretek írni. Írni jó. Nem megy. Valamiért nem megy mostanában. Régen sem annyira, de most végképp nem. Miért jó írni? * Kreatív * Új világot lehet teremteni * Az ember gyakorolja a gépelést * Ha valamit el akarsz mondani, nem vág közbe senki Olvastam egy cikket, azt mondták benne, hogy…..
Body Upgrade #188 2017.04.25 11:01:57
  Szerencsére most "új erőre kapott" a fogyásom. Részben a módszer miatt, amit korábban írtam; részben azért, mert sokat foglalkozom a lelki oldalával a dolognak. Közösségekbe léptem bele, emberekkel beszélgetek, panaszkodok, eszmét cserélek, folyamatosan ott van a gondolataimban. Igyekszem a…..
Végignéztem pár egy hosszabb bloglistán, ahol az úgymond sikeresebb blogok voltak. Arra kellett rájönnöm, hogy ma az a trend, hogy a bloggerek újságírósdit játszanak. Nem mondom, tök jól elolvasgatom, hogy hogyan készül a mexikói kukoricaleves, vagy hogy mi mindent reklámoztak már a világon…..
Body Upgrade #187 2017.04.22 07:43:29
  Kitaláltam egy új fogyási módszert. Nagy baromság, ezt már tudom előre; de nagyon el vagyok keseredve a súlyom miatt. Egyszer kimértem, hogy egy óra alatt csökken a súlyom 10 dekát. Nincs bevitel, nincs kimenet, csak a szervezet teszi a dolgát. A héten a reggeli minimumsúlyom 112,3 kg volt; és…..
Nyugaton a helyzet változott #325 2017.04.12 13:03:32
  Tudjátok, melyik egyház marasztalja legjobban a híveit? A fegyház.  ..