Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audreyka1988(translations)

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy újabb nyári nap Jött és elmúlt Párizsban vagy Rómában De haza akarok menni   Lehet hogy emberek millióival vagyok körbevéve Mégis egyedül érzem magam   És megőriztem az összes levelet amit neked írtam Mindegyik egy két soros ’Velem minden…..
 Vegyél egy mély lélegzetet, Nyugodj le, azt mondja Ha játszol az életben maradásért teszed Vegyél egy fegyvert és számolj háromig Izzadok, lassan mozdulok Nincs idő gondolkozni, az én köröm jön   És látod ahogy ver a szívem Látod a mellkasomon át És meg…..
  Szabadon futni   Mindig szabadon futni Mindig szabadon futni   Nem leszek se az üldöző se a vad Kiveszem a részem a hullámvölgyekből Én vagyok mindenki Mindenhol ott vagyok Hazafelé tartok   Se az üldöző se a vad Menekülök a teher elől Az…..
 Drága Barátom   Drága barátom, mire gondolsz most Nem úgy nevetsz, mint régen De láttam, hogy hogy sírsz Drága barátom, annyira tehetetlennek érzem magam Látom, ahogy ülsz a csendbenAmint minden nap új fájdalommal kell szembe nézned Érzem, hogy nem tehetek semmit…..
 Drága barátom Drága barátom évek óta nem hallottam felőled Kiváncsi vagyok, hogy megy a sorod Legutóbb mikor beszéltünk éreztem a távolságot ami csak egyre nő köztünk Sosem gondoltam volna hogy ennyire távol kerülsz Mondd meg, hogy tűnhetsz csak így el Anélkül hogy…..
  Olykor azt hiszed, hogy jól elleszel egyedül Mert az álom egy kívánság amit egyedül fogsz beteljesíteni Könnyű úgy érezni, hogy nincs szükséged segítségre De nehezebb egyedül végigjárnod az utad   Megváltozol belül amikor észreveszed   Hogy a világ…..
Tarts ki... Ne rémülj megSosem fogod megváltoztatni ami volt és ami elmúltTalán mosolyogsz, ragyogj tovább, ne rémülj megMert a sorsod talán melegen tarthat. Mert az összes csillag elhalványulCsak próbálj meg nem aggódni, még látni fogod őket valamikorVedd el amire szükséged…..
Leláncolva élem az életemA kezeim meg vannak kötveÉs nem nyugszom bele a lapokbaamiket nekem osztottakBe kell vallanomHogy egy lánynak többet kell tennieLégy olyan amilyennek szerinted egy nőnek lennie kellSaját kezembe veszem a dolgokatEbben a férfias világban már értemHogy miért…..
Amikor úgy érzed szíved összeszorulÉs látod hogy közeledik a bajAmikor a felhők megjelennekItt leszel velem Amikor úgy érzed életed túl gyorsan siklik kiÉn lelassíthatomAmikor meg akarsz hátrálniCsak hogy elkerüld a bajtÉn leszek a támaszod. Amikor úgy érzed szíved…..
Túlélem a rossz időket,Én leszek aki tovább bírja mint a többiekAmikor megváltozik körülöttem minden,Erősebb leszek mint valaha.Nincs több csend, több napsütés.Minden rendben lesz.Tudom hogy jön majd a változás.Jobb ha megtalálod a kiutat a félelmeidbőlHa velem akarsz jönni…..
 Amikor elkeserítesz, akkor látom igazánhajlamos vagyok elszigetelődni dolgoktól, amiktől nem kellene menekülnömNem számít igazán, néha menekülünkmindig kívülálló vagyok Hátba támadtál, egyszer tettél ilyetragaszkodtál a cseledhezélvezed ezt?Nyilvánosság és…..
Depeche Mode Az emberek emberek Az emberek emberek Így nem értem miért van az, Hogy mi ketten ennyire nem jövünk ki Az emberek emberek Így nem értem miért van az, Hogy mi ketten ennyire nem jövünk ki   Így voltak  különböző színek, És voltak különböző…..
translations PCD Until U love U 2009.03.24 23:47:00
Pussycat Dolls - Amíg nem szereted magad Tudom néha mikor magadra nézel, Azt látod, hogy nem vagy elég jó Tudom, hogy van idő, mikor úgy érzed semmit se csinálsz jól És a bizonytalanság elragad, besötétíti a lelked képét   Nézz a tükörbe, gyönyörű vagy, Egy…..
Amikor hosszú a nappal, és az éjszaka, az éjszaka egyedül a tiéd,Amikor biztos vagy benne, hogy elég volt neked az életből, tarts ki, ne hagyd el magad, mert mindenki sír és mindenkinek fáj néhaNéha minden rossz, Itt az idő hogy énekelj, amikor a napod csak éjszaka, tarts ki, tarts…..
 Életem képe Sosem volt egy álmom amit véghez tudtam volna vinniCsak könnyek maradtak, még egyszer megtörlöm a szememNem tudom ki vagyok vagy mit fogok csinálniOlyan rég össze vagyok reménytelenül zavarodvaEnnek sose lesz vége, ez végtelenül szomorúValaki meg tudja…..
Se a vida e Gyere ki és nézz egy Teljesen új napraA problémák a fejedbőlEl fognak tűnni Könnyű elhinniHogy az a dolguk hogy itt maradjanakDe nem fognak az utadban állni Ilyen az élet Szeretlek Gyere ki és érezd a reggeli napsütést Ilyen az élet szeretlekAz élet…..
 Pet Shop Boys Being boring Unalmasnak lenni Egy halom régi fotó és bulimeghívó akadt a kezembeValaki fehérbe öltözve valakinek a feleségétől, egy híresÍrótól idézett a 90es években:Amikor fiatal vagy mindenki motiválAki elhagyottÉs kinyitott egy záruló ajtót és…..
translations Pet Shop Boys Numb 2008.11.02 20:20:00
 Pet Shop Boys Numb Érzéketlen Nem akarom a híreket hallaniHogy mi történikMi zajlikNem akarom tudniNem akarom tudniCsak el szeretnék bújniEl szeretnék menekülniAzt akarom hogyA világ békén hagyjonÚgy érzem túl sokat érzekTúl sokat láttamFelejteni akarokEgy kis…..
translations Rihanna Unfaithful 2008.11.02 19:56:00
 Hűtlen Az életem történeteKeresni a megfelelőtDe mindig elkerülKeserűség a lelkembenMert úgy tűnik hogy rosszTényleg élvezi a társaságom Ő több mint egy emberÉs ez több mint szerelemAz ok amiért kék az égA felhők megjelennekMert újra elmegyekNem lehetek az…..
 Kerestelek Voltam már a csúcson voltam már padlón volt hogy gyors voltam volt hogy lassú, volt hogy nem volt hová mennem, lekéstem a buszt, lekéstem a showt, volt hogy nem volt szerencsém, éreztem úgy hogy feladom, az életem elveszett egy ládában, amikor fáj, nagyon nehéz,…..
 Ne szeress Miért sírsz?Mert boldog vagyokMiért vagy ennyire feszült?A magánytól Miért szorongsz?Annyira szoros a kezemÉs úgy tűnik mintha elkalandoznának gondolataid Annyira szeretlek Miért? Ne légy ennyire makacsHagyd abba a kételkedéstNem érdekes mit…..
  Ez nem valós Ne csókolj kedvesemSzeretném ha hallanád amit mondokSzerettelek a magam módjánDe tudod hogy el foglak hagyni Az óra mindig ketyegettÉs a szívedIgen tudom hogy a szíved sosem nyugszik Utálom amivé váltamDe így is elhagylakÉs nem hiszem hogy itt…..