Regisztráció Blogot indítok
Adatok
powershot

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
reggeli hírek: tegnap két helyen utasították vissza a szavazóbiztosokat, hogy nem politizálnak az egyik családban a családfő erdővidéki román, akinek az anyanyelve magyar. Nehéz helyzettbe lehetett, hiszen  afalu előtt nyiltan kellett vállalnia a  véleményét, és…..
LISTA ALEGĂTORILOR CE SUSŢIN CANDIDATUL INDEPENDENT LADISLAU TŐKÉS LA ALEGERILE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN DIN ANUL 2007powershot.blog.hu/media/file/iv.docÚtmutató az aláírásgyűjtők számárapowershot.blog.hu/media/file/Kitolt_utmut_Tokes CS I.docAz aláírási ív kitöltésének…..
powershotül népszavazás 2007.02.10 16:59:00
próbálom megérteni az egész népszavazásoso logikát, de nem igazán sikerülannyira távol áll tőlem az egész, hgy eccerűen hideg ráz, amikor róla beszéle, írok, most is csak a mazochizmusom kényszerít erre, hogy leírjam ezeket :)és mégis tevékenyen részt vettem a…..
powershotül dinoszar 2007.02.09 22:28:00
powershotül itt vagyok 2007.02.09 22:19:39
ragyogok, s talÁn ez les z apowershot naplója Nem tudok bloggot írni powershotül Persze tudom, hogy később majd fogok tudni, s akkor már nem es lesz érdekes, addig vonz, amíg hiba van az egészben Mert  Szóval ez lenne a powershotül, egy kiíró blog, de itt sem lehet…..
powershotül proba 2007.02.09 22:15:23
ez csak proba..