Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stewen67

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A marketing tanácsadó kiválasztása legalább olyan nehéz feladat, mint a jó könyvelő megtalálása. Néhány támpont a választáshoz:1. mi az én problémám?Először is azt kell tudnom pontosan meghatározni, mi az én problémám, ami miatt marketing tanácsadót keresek. Más a helyzet…..
Nem kisebbről, mint egy valódi amerikai sikertörténetről van szó.El tudod képzelni, hogy ott, ahol a hagyományos piacod mérete 30%-kal nő, ott az eladásaidat 20-szorosára növeld?Mert ő megcsinálta:           (Kép forrása:…..
A minap a dícséretadás kapcsán kommentelt régi kedves Olvasóm, Pajala, hogy ő nem érti, miért jó embereknek, hogy bemennek egy blogra és ott csak azért kommenteznek, hogy lejárassák a bloggert, beszóljanak neki vagy kioktassák. Mert hát hiszen olyan ez, mint amikor elmegyek…..
Stewen67 2009.07.08 21:07:48
Amúgy Pik már mondtam neked is, erről nekem véleményem van, mikor blogok épűlnek arra fel hogy fikázzanak, vagy kioktassanak embereket vélt dolgok helyes vagy helytelen használatáról, és én ezekkel mindig is harcolni fogok! És tudd meg, az nem betegség.
Neveztek már engem is trollnak, csak épp nem olvasták el a wikipédiai meghatározást
hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Troll -mikor én a povtolók-al azonosítom magam és nem a troll-okkal.

És mit akarunk visszaállítani? hát az igazságot ami ugyebár az, -mikor az ember egy dolognak a "jó" és a "rossz" oldalát egyaránt ismeri.

A többi feltételezés és találgatás, tehát a konklúzió is hamis lesz!!!
Stewen67 2009.07.09 08:51:39
@PikPok: Tévedsz. Nem képzelem magam semminek, mactom-nak írt üzenetem lecke arra hogy az őt zaklató pap leszereléséhez "tovább is lehet gondolkodni!" és nem kell leragadni a zsidó vallásnál. Szerintem ezt mindenki értette. Amúgy a cikkedre hivatkozó név a közelmúltban generált, és visszatámadási lehetőség azoknak akiknek nem tetszik pl. egy objektív hozzászólás (Szerintem). -De az általad boncolgatott téma azért nem ilyen egyszerű. Egy megírt cikk után a hozzászólás lehetősége demokratikus szemléletet takar. Fell kell tételezni aki elolvassa ezt kereste a gugliban és ha már vette a fáradságot és a végén véleményt is írt, de az nem tetszik nem kell azonnal besorolni a magunk megnyugtatására sehova.
Az ilyen attitűd mint az "energia vámpír" nem egy mondat alapján besorolható személyiség ahogyan a troll sem az. Ezekért a besorolásokért szerintem keményen meg kell dolgozni és nem korai következtetések és téves konklúziók alapján egy mondatos hozzászólások alapján besorolni az embereket ide- vagy oda.
Ahogy én látom, az internetes társadalomban is kezd valamilyen feszültség kialakúlni, és nem is ok nélkűl. Nekem is kezd tele lenni a hócipőm azzal hogy lassan 2x annyi időt kell eltőlteni a kereséssel, mert rengeteg site tévútra visz és nem arról beszél amit magáról hirdet.
Stewen67 2009.07.09 11:28:29
@PikPok: Ezért írtam hogy demokratikus.-mert még nem moderáltál ki. Amúgy meg mindenkit ki lehet moderálni maximum elmegy máshova és elmondja ott a véleményét ami valszeg ugyan az lesz mit itt lett volna. Ez nem megoldás. A lealázást meg én is csak akkor szoktam használni ha kivan provokálva valami orbitális hülyeséggel :)
Mi és ti, akik ezt a blogot írjuk és akik olvassátok, el se tudjuk szinte képzelni, hogy milyen az, amikor valaki nem él benne ezekben a dolgokban. A minap a Rádiókabaréban hallottam egy jó szöveget (sajnos nem tudom, melyik stand-up-os sráctól, pedig megérdemelnék, hogy már…..
Stewen67 2009.04.14 16:11:13
@PikPok: Köszönöm a támogatásodat Pik...:)

Nekem a 3d galéria értékes mert arról szólok.

és a 3d gallery is az hisz tudod...

Már 8700 stewen van...???

picsába, már a nickemet is lopják...:)
Stewen67 2009.04.14 19:59:30
@PikPok: A cikk teljesen jó, de nekem semmi újat nem mond.
Miért is?
Mert én is webmaster vagyok a googlén és tudom milyen egyébb "kulcs" szavakkal lehetnék még előrébb ha el akarnék adni bármit is.
Nem ez a cél,! nem emléxel?
Az oldalam portfólió, némi "warez gyanús" tartalommal a vírus-írók elleni harcra felkészítve a látogatót ha veszi a fáradságot....

Kicsit meg is ijedtem mert 5000-en nézték meg január óta, és 20.000-en 6 év alatt...

remélem nem lessz túl sok a látogató! mert még a végén segbekurnak a sitten...:)
Ma beszélgettem Nebojsával (Damjanovich), és megkérdeztem tőle, miért van az, hogy a magyar nyelvű keresőkben olyan honlapok sorolódnak előre, akik minden létező szabályt megszegnek, és a Google-nak minimum le kéne tiltani őket egy életre. A válasza az volt, hogy a Google olyan,…..
Stewen67 2008.12.22 11:53:04
Stewen67 2008.12.22 12:25:48
Szubjektív...

Amúgy meg a fórdítást nem 100-ezrekért cégekkel hanem saját magam végeztem, az angolon kívűl mert azt fórdítattam pénzért. A
translate.google.com/ -t használtam erre és most hallom már sokan kiröhögnek hogy az nem jól fórdít. Vicc ide vagy oda én rengeteg weboldal mondani valóját pl onlinefordito.micom.hu/ használatának köszönhetem, és még ha kicsit gyerekesen is olvasva a kész fordított weboldalakat de ÉRTHETŐEN a számomra. -Indúljunk ki magunkból az emberekből, Az első reakció valóban a nevetés lesz ha olvassák a site-om a saját nyelvükön, viszont később letisztúl a cucc és a mögöttes szándék tűnik elő, (hogy nagyjából mindenki a lényeget érhesse)amin nem mosolyogni fognak, hanem elgondolkozni....Nem?? De lehet hogy ez is csak amolyan idióta gyerekes próbálkozás a részemről, majd meglátjuk, a visszajelzésekből.