Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrzoltland

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
mrzoltland 2009.11.26 22:34:56
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
Természetesen az Armani fehérneműk népszerűsítése céljából mutatja meg tökéletesre fabrikált testét David és Victoria Beckham. Mert Alas és Marcus Pigott Milánóban fotózta a sztárpárt a kampányhoz, amelyek nem csak magazinokban, hanem óriásplakátokon is megjelennek majd…..
hogyvolt Szomszédok 1x16 2009.04.30 10:03:00
Az előző részben végre felpörögtek az események, annyi minden történt, mint az elmúlt öt részben összesen. Magenheimékre jutott az akció java, azonnal egy költözéssel nyitottunk, Senior hagyta ott férjét és lányát. Ádám felmondott, aztán mégsem, majd sikertelenül…..
hogyvolt Szomszédok 1x08 2009.04.20 09:00:00
A hét végére, az eddigi kínzások „kegyelemdöféseként” következzék egy félig rendhagyó hogyvolt, az első bekezdést „egy kicsit más” stílusban írtam meg. Előtte még azért az összefoglaló: az előző rész végére nagyjából mindenhol állt a bál.…..