Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krizsi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal épületében. A tüntetők táblákat tartottak maguk elé a földön ülve, amiken a kerület szegényellenes…..
krizsi 2011.11.11 16:54:06
@makopa: nem akartam félreérthető lenni, elnézést! Én el tudtam olvasni, és tényleg nagyon örültem, hogy pont ezt az idézetet írta fel valaki, és hogy ez pont Máté evangéliuma ... nagyon odaillőnek találom.
A kutyus sivatagi róka fürdetés után úgy gondolta, hogy beújít és közszemlére teszi felfedezését, a szárítkozás legújabb módját, melynek levédése folyamatban van. Minden további felhasználás és a technika terjesztése jogdíjat von maga után.  Forrás: Indavideó..
Ül a konyhakövön, a béna lábát eltartva, feszesen vigyázó fülekkel néz be a nappaliba. Másik mancsa pont egy hajszálra a parketta végét jelző rézbetéttől, néha feláll tétován, keresi a helyét. A legsúlyosabb büntetésben van, kiközösítették a falkából.Megint felemelte…..
Jó pont, hogy - ha néha kicsit erőltetetten is -, de az új szériában a legjobb karaktereket meghagyták. Megmaradt Kálmán bá, Móricz, Kolonics, sőt, még Alter is, ő elég mondvacsinált módon, de bentmaradt. Mondja is neki Bordás, hogy maga a jolly joker? És talán még Gergő…..
Subba Amikor még kissrác voltam 2007.04.06 18:01:00
A kisfiúk ijesztőek. A kislányok is, de a srácokban van valami bizarr és félelmetes. Nem mindegyikben, de például a nagyon duciktól egyenesen rettegünk.Olyankor viszont repes a szívünk, amikor valami fejlett nyugati ország is kitermel olyan borzalmakat, amikről mi azt hittük, csak és…..