Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brela

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik…..
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
brela 2011.06.09 16:54:51
Ha egy nő nem egészségügyi (saját egészségét veszélyeztető, vagy beteg magzat) okból végeztet abortuszt, az ma sincs ingyen, tehát rossz érv az, hogy az adófizetők pénzéből ne gyilkolásszanak.

Az abortusz az nem jó dolog,én soha nem tudnám megtenni, de nem kívánom az én személyes privát véleményem másokra ráerőltetni, és a többi embertől is ugyanezt várom el. El tudok képzelni olyan élethelyzetet, amikor nemcsak a nő, de a majdnai gyerek sőt az egész társadalom szempontjából ez a legjobb megoldás.

Tegyük fel, hogy betiltják az abortuszt, akkor:

a. a nő illegális úton elvégezteti az abortuszt, ami vagy sikerül vagy nem. Eredmény: nagyobb esély a meddőségre (későbbiekben nem tud gyereket vállalni), a gyerek mentális vagy fizikális hendikeppes lesz. Az állam költsége ezen óriási.

b. a nő megszüli a gyereket, és 3 lehetősége van:
1. megöli, szencsétlen kisbaba a kukában végzi.
2. örökbeadja: az állam költsége ismételten sokkal nagyobb mint az abortusz költsége, és az állami nevelődésű gyerekek a legtöbb esetben nagy korukban elkallódnak, nem elsznek a társadalom hasznos tagjai, érzelmileg nem stabilak. A nőnek is okozhat nagyobb lelki megterhelést, a társadalmi megalázottságról nem is beszélve.
3. megtartja, de a nem kívánt gyermek sínyli meg, ahogy bánnak vele (kicsi a valószínűség a boldog gyerekkorra)

És nem utolsósorban a leendő gyermeknek arra van joga, hogy olyan helyre szülessen ahol várják és tudják fogadni, csak ez biztosíthatja számára az egészséges (fizikai és mentális) fejlődés lehetőségét.

A gyermek megszületésében való döntésben egyedül az anyának és az apának van joga. Nincs joga sem a szomszéd Pista bácsinak, sem az államnak, ahogy nekem sincs jogom beleavatkozni Pista bácsi dolgaiba.

Az állam felelőssége pedig az, hogy csökkentse azon szituációk kialakulásának lehetőségét, amely következtében az anya és az apa abortuszra kényszerül. Egy ilyen döntés meghozatala nem úri passzió, általában komoly ok van rá, a potenciális szülők is viselik érzelmileg a súlyát. Az állam feladata a megelőzés, hogy ne kerüljünk ilyen szituációba, felvilágosítással és a fogamzásgátlás támogatásával, hogy csak olyan babák szülessenek akiket vártak, mert csak ez vezet az egészséges társadalomhoz.

Egy 22 hetes kismama (tervezett gyermek)
brela 2011.06.09 17:52:06
@"the dragon": nem kerüli el a felelősséget, sőt. nem kockáztatja a már meglévő gyermekei, a férje, és saját megélhetését, boldogulását. ha megszülné, azzal a többiek életét is romba döntheti. mi a fontosabb a már meglévő gyermekek, akibe már időt, szeretetet és minden mást invesztált h embert neveljen belőle, vagy a potenciális ember, aki ha megszületik a többiek esélyeit rontja? az összhasznosság a meglévők oldalán áll
adriennszereti petit gateux 2010.01.19 19:53:00
kis semmiség? nem éppen. felejthetetlen élmény, mindössze negyed óra alatt. a lényeg, hogy a belseje folyékony marad.tizenöt deka csokit olvassz öt deka margarinnal a mikróban. eléggé keverj össze két egész tojást és két sárgáját két evőkanál cukorral, vaníliás…..
Képzelt Riport Személyi kultusz 2010.07.02 21:20:00
A Kormány 1140/2010. (VII. 2.) Korm. Határozata Orbán Viktor bronz mellszobrának egyes középületekben való kihelyezéséről.   1. A Kormány – Orbán Viktor (a továbbiakban: Orbán) jelentõségére és az Alkotmány 35.   § (2) bekezdésére figyelemmel –…..
brela 2010.07.05 16:25:31
@Képzelt Riporter: ez nem hekkelés, ma az Országgyűlésnek tényleg benyújtották!!

index.hu/belfold/2010/07/05/bukhatnak_az_alsosok/?p=1

"Gyurcsányék gúnytörvényt nyújtottak be" júl. 05. 13:05
 Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna. Sziasztok szakítósok! Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra. Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5…..
 Párkapcsolat, baba, szakítás, abortusz.  Sziasztok! A mai (2009. 06. 11.) abortuszos történetről jutott eszembe a saját, ezzel végződő szakításom. (Én: Nő, 24, Fiú: 30) Több év együtt járás után kiderült a pasiról, hogy a hátam mögött kavarászott. Nem jött…..
Miért? Hogy megvédje az aktuális áldozatát. A levél elején a dráma alapja, később a cselekmény kibontása. Sziasztok szakítósok ! Nos az én történetem kissé rendhagyó, lehet hogy nem is illik pontosan a blogba. Elvégre itt nem én (a fiú) és nem is a lány, hanem egy…..
Csak szerelemesek vagyunk egymásba és hiszünk abban, hogy mi ketten vagyunk egymásnak az élet maga. Vagyis lehettünk volna. A kép innen Elkésett szerelem 10 év ismeretség. Másfél év együtt. Sokáig plátói, aztán berobban egyszercsak. Nincs visszaút, egy csók és semmi…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..