Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foLykaaaa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves mindenki. Ahogy láthattátok a múlt héten, két játékot is ki kellett szelektálnom a páciensek közül (Road to Fame, Grand Touring), úgyhogy kis csúszásban vagyok emiatt. De sebaj, az ilyenekre tartogattam egy játékot, amit tavaly vettem 250 forintért.(Erről bővebben itt)…..
Fido egy érdekes dolgot fedezett fel az új Call of Duty-ban. Már a legelső részben kicsit kínosan lekopizták az "Ellenség a kapuknál" film csatajelenetét, de most már úgy látszik, hogy vállalják is a másolást. Ugyanis a pályán Jude Law hasonmása megtalálható, aki…..
Felesleges a Terminator 3-as játékot a Battlefieldekhez hasonlítani. Croow kommentje jól összefoglaja a lényegetElolvastam a kommenteket, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok fel valamit. A Battlefield és a Battlefrontnál tudjuk, hogy csak löni kell és kész(bár az is multiba,…..
foLykaaaa 2008.11.08 13:27:50
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..