Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charisz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pál teológiájának központi tanítása, hogy Jézus Önmagában beteljesítette és ezzel feloldott minket a törvény alól. Találkozott Jézussal, és itt pedig látomásáról beszél. Mégis azt mondja, hogy olyat hallott, amit nem szabad kimondania. Ezek szerint tehát nem a törvény…..
Isten kimondta Magát az Írásban, még sem fogjuk látni Őt, amíg el nem hisszük, hogy hatalmasabb, mint ahogy mi elgondoljuk. Csak akkor fogjuk ismerni az Írást, és a mögötte, a benne megmutatkozó Istent, ha elengedjük az előítéleteink. Csak majd ha megengedjük az Istennek, hogy…..
charisz 2011.08.25 14:17:23
@Zakota:
Sikerült az Íráshoz méltóan, szeretettel és kedvesen kommentálnod a bejegyzést.
Ja, bocs, nem sikerült. Mert nem ismered az Írást?
Milyen érdekes, hogy Mózes azon nem ütközik meg, hogy Isten szól hozzá, de azon, hogy el kell mennie a fáraóhoz, igen. Ahhoz csak elég, hogy az Istennel beszéljen, de hogy egy fáraóval...És tényleg, még ha el is hisszük, hogy az Isten szól hozzánk, akkor is nagyon gyakran…..
És Jézus nem azt mondja, hogy mondjon le erről a vágyáról, hogy ne akarjon nagy lenni. Nem azt mondja, hogy szégyellje magát, és tanuljon már meg alázatos és szerény lenni. Hanem azt mondja meg, hogy Ő mit szeretne, hogy az Ő közösségében mit jelentsen nagynak lenni.…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2010.10.18 14:35:00
Végre megint hazai celeb adja a rovatalávalót. Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket Tétényi Évára, a 49 éves esztergomi politikusnőre, aki akár MILF is lehetne, ha egy polgármesterről mernénk ilyet mondani. Éva ugyanis független jelöltként megnyerte a választásokat, ezúton…..
Isten saját ujjával írta le a törvényt a kőtáblára. Kőbe véste parancsait. Ezt semmi és senki nem változtathatja meg, csak Isten Maga. Honnan tudjuk, hogy megtette? Mert meg van írva: "Jézus pedig lehajolt és ujjával a földre írt." (Jn 8, 6) Azaz a porba. Mi ez a por? Mi…..
Látta: mert az igazi bölcsesség az, ahogyan élünk. A beszéd ehhez képest másodlagos...