Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salonica

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú idő után új jelentkezem. Az eddigi hallgatás oka az időhiány, pedig rengeteg dolog történt, (történik) itt Szalonikiben, köztük az előző heti fesztivál ahol a hímneműek előszeretettel öltöztek nőnek, szinte minden fiatal az Arisztotelész térre vonult, viszont az…..
Salonica Szolgálati közlemény 2008.12.22 13:57:49
 Az ünnepek alatt átmenetileg szünetel a blog.Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok! Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια…..
 Tegnapi napon egy érdekes gesztussal lepték meg a rendőrök a tüntető fiatalságot. Nevezetesen vörös rózsákat ajándékoztak illetve osztogattak a délelőtt folyamán, megpróbálva ezzel enyhíteni a kialakult és továbbra is fennálló helyzetet. Először a diákok nem tudták…..
Salonica Kődobáló rendőrök 2008.12.12 16:23:00
 Sokféle rendőri intézkedést láttam már Magyarországon, de ehhez hasonlót azt hiszem még nem. Nem gondoltam volna, hogy ezen a téren új dolgokat fogok látni illetve tapasztalni. Az alábbi videókon nézhető meg:      A második videó minősége…..
Aki miatt fellázadt és az utcára ment egész Görögország...     A görögök csak ennyit üzennek neki: Καλό ταξίδι Αλέξη.. (Jó utazást Andreas Alexis)   Nyugodj békében!  …..
Salonica 2008.12.11 16:19:03
A négy napja tartó tüntetés-sorozat, nem akar csillapodni, inkább egyre nagyobb tömegeket mozgat meg és ezzel együtt egyre durvább összetűzésekre kerül sor a rendőrök és a rendőri brutalitás ellen tüntetők között. Az egyre éleződő helyzetet csak tetézi az alábbi videóhoz…..
A tüntetés-sorozat negyedik napjához érkeztünk. Ma országos gyásznapot tartanak a görögök az elhunyt 15 éves Alexandros Andreas Grigoropoulos emlékére. Természetesen emellett tüntetők egy csoportja folyamatosan harcol illetve macska-egér játékot játszik a rendőrökkel. Athénban…..
Ha élőben szeretnéd nézni, hogy éppen mi történik Görögország különböző városaiban (köztük Szalonikiben) kattints  az alábbi linkre: http://www.skai.gr/master_livestream.php?rdtv=1024&rtk=t&lsc=1. Egyre jobban kezdenek elfajulni a dolgok (főleg Szalonikiben). Az már…..
Salonica A nap szólása 2008.12.08 17:23:00
Egy riporter és egy csuklyás tüntető párbeszéde:Riporter: Miért csináljátok ezeket a balhékat, miért harcoltok a rendőrökkel?Tüntető: Meg kell büntetni az államot, nem szabad hagyni, hogy ilyenek történjenek (15 éves fiú mellkason lövése), ezért fizetnie kell az…..
Valószínűleg a legdurvább tüntetés sorozat kezdődött meg a tegnapi nappal, az 1974-es demokrácia restaurálása óta.Az incidens, ami kiváltotta ezt a reakciót, szombaton du. körülbelül 9 órakor történt, amikor két tisztviselő (rendőr) járta Exarchia (Athénon belül)…..
Blog.hu Sablonok Aeros 2008.10.13 22:49:57
Egy légies sablon, lekerekített sarkokkal és áttetsző panelekkel. Mégis tartózkodó, semmi sem fölösleges. Finom.Töltsd le, amíg forró! ..
Egy görög szám, ami a városról szól. Ha időm engedi megpróbálom lefordítani magyarra a dalszöveget. A dal szerzője Βασίλης Τσιτσάνης (Vassilis Tsitsanis), azonban azóta többször is feldolgozták illetve…..
..