Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztes_L

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PofaMai bemutatónk blogposztja...
keresztes_L 2009.11.06 15:01:20
@thetriggerhappy: a német középcég pénzügyi vezetője sokkal komolyabban veszi a két tejföl közötti árkülönbözetet, mint ahogyan képzeled
azt meg végképp, hogy nem ad gagyiért 1 eurót sem, nemhogy egy 2 literes dízel alapmodellért 10 millát, hogy aztán plusz 1 milla csak a navigáció, meg a tempomat legyen és akkor még sportfokozat nincs is benne, meg a ...
no, mindegy

ja, és sajnos nem csak láttam, hanem vezettem
átlag 8,2 litert fogyasztott a szerencsétlen a sokkal alacsonyabb gyári számokkal ellentétben, pedig nem is nyomtam ki a szemét (automata volt, igaz)
keresztes_L 2009.11.06 15:06:43
@thetriggerhappy:
idén, a 6-ossal. első 3 negyedév 7078 eladott autó. majd 50% bukta tavalyhoz képes
keresztes_L 2009.11.06 15:35:05
@thetriggerhappy: a bmw csoport 16%-ot bukott, ami jó eredmény TÉNY
de az is tény, hogy a 6os az bukta

ahogy az 1-es vagy a hetes az siker, különösen a 7-es, de az 5-ös sem fogy rosszul

X3, X5 mínusz 30-35 százalékai azért sejtetik, hogy nem terepjáró a BMW ;)
"2008. november 27. csütörtök 18.28 és 23.30 2008. november 29. szombat 22.05Ifjúkonok a kapuk előtt. Nemzedéki készülődés a neten. A digitális reakció szerint őszintén politizálni csak online lehet. A demokráciához pedig szélessávon vezet az út. A webkettes jobber más…..
" A látszat néha csal. De ha már a közhelyeknél tartunk, rángassunk elő a hajánál fogva egy másikat. Nem minden az, aminek az első pillantásra látszik. Egyeseket talán meglep, de még a magyar jobboldal sem.Mindenféle áramlatok vannak ugyanis, igaz, egyelőre alig…..
keresztes_L 2008.11.27 07:28:39
Kedves Attila!

"a holokausztra-antiszemitizmusra elsősorban és nagyon érzékeny zsidóság, amely egyrészt sok minden mögött antiszemitizmust sejt, ami mögött nincs antiszemitizmus."

Nincs. Van viszont antiszemitázásból élők hada. Nem is magyarázom, nem hozok példát, annyi van.

"Aztán vannak olyan zsidó szervezetek vagy magánemberek, akik ezt az érzékenységet és a második világháború után kialakult antifasiszta kánont (ami jogos, egyébként) konkrét politikai érdekek jármába hajtják."
Ezek a szervezetek képviselik jelenleg a zsidóságot. És lehet hogy a háború után jogos volt antiszemitázni, ma itthon nem az.


"... sokan mindenben kommunistát látnak, ami baloldali, liberális vagy esetleg éppen antifasiszta. Pedig nem az."
a sokak helyett kevesen és már igaz is.

"És persze vannak meggyőződéses antiszemiták a jobboldalon, akik nem szeretik a zsidókat. Csak."
Olyant én még nem hallottam, hogy valaki "csak" nem szereti a zsidókat. Általában tényekkel támasztják alá véleményüket az ilyenek. SOK-SOK cáfolhatatlan ténnyel. És a tények napról napra gyarapodnak, ami nem lehet a véletlen műve, vagyis VALAKIK a médiában abban érdekeltek, hogy fokozódjon ez a hangulat.
Ha ismerjük a kiválasztott nép arányát a médiumokban, és tudjuk, hogy melyik rablóbanda mászott fel a zsidóság hátán a jelenlegi kormányba, akkor nem kérdéses, hogy kiről beszélünk.

Arculatváltásra van szüksége a hazai zsidóságnak. Öszeognia kellene a magyarsággal és nem saját ellenégeként tekinteni rá. Amíg ezt teszi, ill. amíg nem tisztul meg magyarellenességétől és szinte folyamatosan provokál, nincs igazán miről beszélni a fősodratúkkal.
Prsze nekem is vannak zsidó ismerőseim, talán mondhatom, barátaim is, de ők a zsidó szervezetekben véleményükkel nincsenek jelen. Ha úgy tetszik, hiába hithűek, kirekesztettek az ott lévő hangadók miatt.
Kedves olvasóim!A blog.hu kész helyzet elé állított minket, bloggereket. Vagy el kell fogadnunk a blogunkban néhány hirdetést (melyből hasznunk nekünk csak akkor van -- ami ugye nagyon életszerű... --, hogyha mi magunk is elhelyezünk a blogunkban reklámokat); vagy eltűnünk az…..
Elsőre azt gondolnánk, hogy mobilos szolgáltatóváltásnál a leváltani kívánt szereplő próbálhat minden eszközzel keresztbe tenni, az új szolgáltató viszont már tárt karokkal fogadva körbeudvarol, hogy milyen jól is döntöttünk. Hát akkor „welcome to reality”,…..
keresztes_L 2008.11.11 17:20:28
"Nyilvánvaló, hogy az antikapitalista retorika mögött nem ideológiai megfontolások, hanem a politikai píár és a szavazatszerzés logikája áll. Ahogy Körösényi András 2007-ben A jobboldal elhúzódó válsága c. írásában fogalmazott: "a pártelnöki retorika és…..
keresztes_L 2008.11.02 20:20:06
A szerző sok butaságot írt ebbe a publicisztikába, de kettőt ki is emelek:
"Nyilvánvaló, hogy az antikapitalista retorika mögött nem ideológiai megfontolások, hanem a politikai píár és a szavazatszerzés logikája áll."
- Mármint: kiindult abból, hogy a fidesz a liberális gazdaságpolitika csődjéről beszél, és eljutott minden további érv nélkül a kapitalizmus ellenességéig.
A szerző szerint tehát a liberális kapitalizmus= kapitalizmus. Ugye, tudjuk, hogy a multiellenesség nem kapitalizmus ellenesség, ahogy a hivatkozott lengyelországban, vagy éppen szlovákiában működő "nemzeti színezetű" kapitalizmus sem az, nem beszélve a szlovénról.
Tény viszont, hogy a liberális kapitalizmus csődjét Gyurcsány Ferenc és az SZDSZ bizonyította legtehetségesebben, bár a Blair-Brown páros sincs sokkal lemaradva mögöttük ...

A második butaság:
"Ha hosszú évekig az a feladata valakinek, hogy egy ellenségkép felmutatásával a multik meg a jenkik gonoszságáról győzködje a bizonytalan pártpreferenciával rendelkező kisnyugdíjast (ezt teszi, ugye a rengeteg fideszes bértollnok...), akkor nehezen lesz kapható arra, hogy a politikai klíma változásával ennek az ellenkezőjét állítsa. "
Nomármost. Fordítsuk csak igazra ezt:
Ha hosszú évekig az a feladata valakinek, hogy egy ellenségkép felmutatásával (OV) a multik, meg a jenkik angyali mivoltáról győzködje a ...
Mert ugye a hihetetlen mennyiségben publikáló liberális mocskolódól tömege már vagy 10 éve ezt teszi...
és lett gázár emelés, és nem lett fejlődés...

és van még olyan szerencsétlen publicista, akinek van képe az ellenzék bárminemű retorikájával foglalkozni és BÉRTOLLNOKOT kiálltani, amikor a multik valódi tevékenységét, vagy a jenki kapitalizmus csődjét mutatja be...
naneeeee

és még valami
a cikkben a bértollnokok önérzetéről is tett a szerző egy megjegyzést.
nem kellett volna. a bértollnokoknak, ha valamijük nincs, az az önérzet.
Közeleg a november 4-i amerikai elnökválasztás. A Konzervatórium szakértőket, egyetemi oktatókat, politikusokat, újságírókat kérdez: mit gondolnak az elnökválasztási kampányról, az esélyekről, arról, hogy az új elnök milyen változást hozhat, valamint hogy mi lesz a…..