Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Second Regime

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklós és kollégái szeretik a kalandot, az új, izgalmas dolgokat, ezért a megszokott ételszállítójuk helyett egy palacsintázóból rendelték ebédjüket. A képeket elnézve nem véletlenül vártak 2 óra 40 percet, el nem tudjuk képzelni mitől bír így kinézni egy pizza. Mondjuk…..
A koncertszervezők jóval a válság előtt bebiztosították magukat a színpadhoz közelebbi állóhelyek vipesítésével. A rajongók még akkor is dalolva fizetik ki drágább jegyet, hogy esélyesek legyenek a tömegbe hajigált hangszerekre (a Homár rekordja egy szintetizátor volt, de…..
Second Regime 2008.11.14 07:00:59
A címben szereplő mondat az eladó szájából hangzott el, miután kiscsillag egy varráshiba miatt panaszt tett. Háromnegyegy órás huzavona után ugyan visszakapta a pénzét, de valószínű, hogy ezt a jótanácsot örökre megjegyezte. Pénteken vettem két felsőt a gas-ban. Az…..
Patkány? Egér? Gyenesei István? Nem. Az előző gazdája. Íme a hónap legvicceseb online vásárlása, előadja Eszter és John Lenin.   Vaterán történő bóklászásom közben találtam rá erre a gyöngyszemre :) Kiemelném a leírást.. GRUNDIG p37-040 a tv, 1.-Ft-ról, nincs…..
Jól érezte dremamdacer blogger barátunk, hogy az otthonába érkező esti adománygyűjtő hívással valami nem stimmel. A Gyermekmentő Alapítvány honlapjának kezdő oldalán ugyanis a következő felirat figyelmezteti a látogatót: Figyelem! Alapítványunk telefonon keresztül nem gyűjt…..
Second Regime 2008.11.02 23:53:33
Mylady 2008.11.02. 21:34:25
Csak én nem értem, hogy miért nagyzolás hagyma kétszemélyes hazalátogatása 10K-ból, ha second egyszemélyes útja 6K-ba került???

Mint említettem, az egy olyan hónap volt amikor úgy éreztük megérdemeljük, hogy meglehetősen eleresszük magunkat. Úgy volt durván 6 nekem, kb 10 összesen. Egy átlagos látogatás, ha van hol laknod, taxival, éttermekkel párszor normális hotellal esetleges autóbérléssel 5-6 ból,két személyre a magyar átlagnál sokkal jobb szinvonalon élve, kijön 1 hónapra. Ami nekem inkább fura volt az a MINIMUM 10K. Persze így, hogy végigmennek Európán (amiről akkor nekem még nem volt tudomásom) kevés is lesz az a 10. De ott csak egy sima magyarországi látogatásról esett szó(ami általában nem is szokott 1 egész hónap lenni).


Ofélia:
Szerencsére neked gyors ismétlőkezed van az enterre így sikerül több posztra bontani egy kalap alá való dolgokat-ha már kicsinyeskedünk billentyűkkel.

Hallottam az élni hagynit, és nem érzem úgy, hogy bárkire is komoly sérülést mértem volna a véleményemmel. Nem hiszem, hogy a szavak magadba fojtására ösztönz a csodás mondatkreálmány.

Szerencsétlenségemre én még azon visszamaradottak közé tartozom akik a logikát túl sokra tartják, és nem folytják vissza magukban az éppen aktuális világszemlélet szerint alakítva a mértékét.
Ez alapján bátorkodtam a _saját_ élettapasztalatomból meríteni, és balliberálisnak nevezni azt amit szinte kivétel nélkül olyan körítésben hallottam életem során. Ennek semmi köze nincs a politikához, és eszem ágában sem volt politizálni vele, egyszerűen csak ez a jelző jut a jelenségről eszembe. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindenki ebben a környezetben találkozott vele.
A pöcs körülmetélés pedig téma volt(nem általam indított)mintahogy a jenki szokás is erről, talán csak hozzászólhatok anélkül hogy rögtön politikai töltetet érezzenek egyesek belőle-gondolhattam naívan. Egy logikusabb világban majd talán.

Csibenyussz:
Ahogy írtam, tudom, hogy nem leszek mindenkinek (vagy senkinek) szimpatikus. Nem vagyok a végletekig kiakadva a külföldis dolgon és nem egyet láttam már életemben, most kivételesen úgy éreztem kommentálom. Azért nem az "élő fába" kötöttem, ez egy létező jelenség, gondolom ezzel tisztában vagyunk mindannyian.

Semmi ellenvetésem nincs a viccelődés és a nevetés ellen sem, biztos hogy lesz majd olyan bejegyzés is ami inkább azt hozza ki belőlem :]
De azért ne legyen probléma valaminek a kritikája sem, amég normálisan, érvekkel, példákkal -még ha részrehajlással is egyesek felé- meg tudjuk vitatni. (háde' kurwaanyád! tiedé!-nélkül) ;Đ