Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anisus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 25.  – Mi olyan vicces? – kérdezte a bajuszos nagyokos. – Te, bazmeg – villantottam rá legelbűvölőbb ragadozó- mosolyomat, majd leütöttem a Kalasnyikov tusával. Faszomnak se volt kedve hallgatni ezt a zsékategóriás akciófilmből vett…..
Ómagyarország Több, mint ács 2008.11.10 19:59:00
(Szolgálati közlemény: Kis előretekintő írás jelent meg a neten Ómagyarországról.) Úgy látszik, tényleg igaz, amit Esztergomról beszélnek, mert ma anyósomat is behívták az Esztergom-Kertvárosi szükségkórházba. Még tavaly végzett el egy ápolói tanfolyamot, bár…..
Durva, durva, de menjünk sorjában.   Újabb összeírás volt a faluban, mindenkit sorra vettek. Esztergomból jött két fickó, mikor nálunk jártak, rákérdeztem, hogy ez most miért kell. Eléggé semmitmondó válaszokat adtak, de ha logikáznom kellene, akkor arra tippelnék, hogy az…..
Ómagyarország Egy régi adósság 2008.10.31 08:40:43
(okt. 25 - Gador)Egy régi adósságot - sőt egyszerre kettőt is - készültünk törleszteni Csillával: egyrészt meglátogatjuk az Esztergomban élő nővérét, aki már az eljegyzésünk híre óta vár bennünket, másrészt pedig elviszem őt Dobogóköre a Hotel Pilisbe egy…..