Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ametysthe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lancôme új kampányában (L'Absolu Nu) Kate Winslet látható, akiről Mario Testino készítette el ezt a gyönyörű, meghitt hangulatú, ám kissé unalmas reklámfilmet.Kate hihetetlenül szép, bár mindannyian tudjuk, hogy ennyire azért nem hamvas már a bőre... ..
Ametysthe 2011.03.10 17:02:09
@baranga: Nem azt írták,hogy a Lancome új arca,csak a Lancome legújabb kampányában szerepel.Nem hanyag és pontatlan!Csak olvasd végig!!
Folytatódik Kate Moss és a Longchamp együttműködése, amelynek keretében Kate Moss táskákat tervez (vagy legalábbis a nevét adja) a divatcég számára. A táskákat - melyek már az őszi kollekció részét képezik - természetesen maga Kate Moss népszerűsíti.A korábbi kampány…..
Vidám, színes pöttyös ruha a D&G-től. Mintha csak teledobálták volna smarties cukorkákkal. Hogy tetszik? Hordanátok? Én boldogan...Egyetlen szépséghibája az ára: 440 € (kb. 125.000 Ft). ..
A meleg egyelőre várat magára, de előbb-utóbb úgyis beköszönt az igazi, hamisítatlan nyár, szikrázó napsütéssel és forrósággal. Addig viszont kénytelenek vagyunk a szobában gubbasztani és beérni a nyáriruhák nézegetésével, és hogy legyen is mit, összegyűjtöttem…..
Ametysthe 2010.06.01 09:30:14
Első rész itt (angol, japán, német, ausztál, kínai és portugál címlapokkal).Második rész itt (koreai, amerikai, francia, spanyol és orosz címlapokkal).A most következő harmadik részből pedig megismerhetjük az indiai, a török, a mexikói és a brazil…..
David Sims kihasználva Raquel Zimmermann maszkulin oldalát készített egy fotósorozatot a Vogue Paris számára, amelyen a modell férfiruhákban pózol. Mit gondoltok? Jó lett? Tetszik? ..