Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jó_lesszez

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Epic: Helena 2011.02.28 16:02:00
Helena Bonham Carter arca, miután felolvasták a "Legjobb női mellékszereplő" kategóriában a nevét:..
jó_lesszez 2011.02.28 22:22:49
@Skatulya bácsi megmondta: Aranypolgár pl. nem kapott.
Amikor 2003 tavaszán a Tilos Rádió ismét kiszabadult az éterbe, épp mi voltunk adásban a Biciklis Századdal. Gyula megragadta az alkalmat, és röviden vázolta műsorunk „ars poeticáját”, többek között elmondva, hogy (csak próbálom szó szerint idézni) „a…..
jó_lesszez 2011.01.22 11:51:41
@barangó:

Önmaguk emlékművei - egyetértek. Hajrá, Barangó :)
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
jó_lesszez 2011.01.07 14:03:53
„Esküvő, vagy bármi hasonló egyáltalán nem volt, és az első közös éjszakájuk után T. lepattant mint sliccgomb a gatyáról” – T. egy igazi csődör, pedig alig húsz éves. T. szőke, magas és vagány. Nem érdekli, hogy áldozatai szinglik, nem szinglik, férjes vagy…..
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
jó_lesszez 2010.11.05 11:08:21
Sziasztok. Nem nagyon szoktam kommentelni, de elvált anyaként most nem bírom megállni.
@Kata1987: @Drága IV gernika:
Mi itt többnyire csak az egyik oldalt halljuk. Nekem árulkodó jelnek tűnik, hogy a családban senki nem tett semmit a "szörnyű" mama ellen. Abból kiindulva, hogy a magam élete milyen más jelentést nyert a volt férjem szemszögéből, azért óvatosabban ekézném a volt feleséget. Ebben a verzióban olyan patyolattiszta a posztoló, hogy talán némileg maga felé hajlik a klaviatúrája. Vagymi.
„Amíg tereptárgynak nézed a pasikat, addig ne várd el, hogy elnézzék a szemétségeidet. Nem kell sportot csinálni az alvó oroszlánok bökdöséséből” – szól mai szlogenünk. Képzeljetek el egy nagyszájú csajt, aki rendszerint abban leli örömét, ha a pasikkal…..
Tegnap hazafelé bementem a  közértbe a sarkon, venni ezt-azt vacsorára meg a hétvégére. Péntek délután sok erre a bevásárló nyugdíjas, akik teszetoszaságukkal néha engem is bosszantanak. De amit néhány magáról megfeledkezett suhanc csinált velük attól leszabályzott az…..
jó_lesszez 2010.03.06 10:45:13
@Utó Pista: Erre csak annyit: soha ne sajnáld annyira magadat, hogy másokat megbánts - nem 16. Benedek, hanem Mifune utolsó dala, eléggé istentelen film amúgy.
jó_lesszez 2010.03.06 10:52:08
@anyádkínja: Csatlakozom. Örök történet - megíram már máshol is, de nem tudom megemészteni sehogyan sem - nekem is, terhesen, gyerekkel megkérek egy fiatal srácot, adja át a helyét, srác föláll, középkorú faszi beszól: na, ez azt hiszi, azért, mert fölcsinálták, mindenki neki fog ugrálni. És senki nem szólt oda nekem, bőgő kismamának, hogy szarja le, jóasszony, a csávó elmebeteg.
Egy nem túl következetes pasas, aki az egyik kezével a simogat, a másikkal meg bunkó és anyagias. Persze az éremnek két oldala van, de már az első parszt sms gyanús lehetett volna. 22 éves nő vagyok, ex 29éves. Az egyik közösségi oldal csajozós-pasizós alkalmazásán keresztül…..
Ha ez az új Rácz Zsuzsa-regény lenne, a Terézanyu folytatása, azon sem lepődnék meg, de az egész szerelem egy rossz kérdésen elcsúszik, bizony.   A nő meglátta a közösségi oldal „társkeresőjén”, nincs mese. Tetszik neki, a neve is. Kitudakolja vagy sem, hogy…..
jó_lesszez 2009.10.30 07:45:00
@jó_lesszez: Nemá - akkor ezt útmutatónak veszem: sose ambicionáltam az elsőséget :)
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
Az árvaházi élet általában kemény és lélekőrlő, ám akadnak kellemes pillanatok is. A következő történet írója inkább a pokolt tapasztalta meg. Beleszeretett egy sorstársába, akitől később teherbe esett, a fiú pedig addig rugdosta, amíg el nem veszítette a babát. …..
jó_lesszez 2009.10.23 10:32:19
@csillag×: Na, pont erre a reakcióra bazírozik a posztoló vagy a blogszerkesztő. Azt a reakciódat volna érdemes vizsgálni, miért szökik könny a szemedbe a mások szomorú sorsa miatt. Ajánlom a Mélyen őrzött titkok c. Böszörményi Zsuzsa-filmet szíves megtekintésre.
jó_lesszez 2009.10.23 11:04:28
@csillag×: Az állami gondozottaknak is vannak rokonaik. Rossz családi kapcsolatok pedig bőven akadnak államigontozottság nélkül is. Az államigondozottság egy azon hátrányok közül, amelyek leküzdése nem kis munka. A rendszerváltás előtt az egyik legnagyobb traumának számított állami gondozottnak lenni a közbeszédben. Mára a társadalom kétharmada fölzárkózott traumatizáltságban az állami gondozottakhoz, ami azt jelenti elsősorban, hogy eltűntek azok a tabuk, amelyek értelmében Magyarországon 1989 előtt a hivatalos közbeszédben nem volt szegénység, rendőri erőszak, stb, stb. Igaz, munkanélküliség - papíron legalábbis - tényleg nem volt.
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
jó_lesszez 2009.09.28 07:53:11
@Stupidella: Jó reggelt mindenkinek. Mikrokukker, ez jó :)) Nem gondolom, hogy egy alig, vagy sehogysem elkezdődött kapcsolatban az ember (lánya) vállalná azt a feladatot, hogy szembesítse önmagával a másikat. Arra mi jött volna a csávótól, elképzelni is rossz. A posztoló tudatos, felnőtt, tudja, mit szeretne, a csávó meg, hát, ennyiből úgy tűnik, kevésbé. Nem veszi észre, hogy a csajnak nem jó, amit csinál, az a gáz. Posztoló jól tette, hogy nem terhelte magát a férfivé érlelésével. Lehet, meg sem értette volna. Ha önköltségesen Csernust (=elég érthető nyelven megfogalmazott változat) nyomja a kezébe, azzal tehetett volna érte a legtöbbet, max. nem olvasta volna el a hapsi.
jó_lesszez 2009.09.28 08:18:04
@Stupidella: Némiképp persze igazad van. Csak elrémültem a csaj őszintézésének időbeli és agresszivitás-szint-emelkedésbeli következményeitől. Egyebekben csatlakozom gernikához: a pasi gyorsnyúl, semmilyen módon nem érzékeli, hogy nem a jobb kezéhez van szerencséje, életkorából adódóan elég régóta is gyakorolhatja a "műfajt", a csaj nem akar többet találkozni vele, akkor meg minek öljön bele energiát. Már az is mennyi enerdzsi, megértetni valakivel reggel ötkor, hogy áááálmos vagyooook. Ha ilyen szinten nem jön össze valami az elején, mi lenne később, hajajaj. Még szerencse, hogy ebben a felállásban (bocs) posztíró nem kapott a razsaszín ködből :))
Szeptember közepén számoltunk be arról, hogy a rendőrök a Margit hídon mindenkit leparancsolnak a bicikliről és segédmotorokról. A BRFK akkor azt mondta kérdésünkre, hogy a szigorítás oka, hogy egy biciklis elsodort egy 4 éves kislányt.  A Critical Mass blogján a Magyar…..
jó_lesszez 2009.09.27 21:04:32
@Ómájgád: A türelemről + gyöngeségről nekem is van egy sztorim. Remélem, a főszereplő nagyöntudatú bringás olvassa ezt a blogot+kommenteket. A Pillangó P+R parkolóban álltam le autóval, szabályosan, a metróhoz legközelebb eső helyre. Jön "bringás" és a csaja. Pasi elkezd ordítozni velem jónapot helyett, hogy ne oda álljak, mert nem férnek el bringával. Mondok, hát éppen most tekert el mellettem. Hogy de mi van, ha szembe is jönnek.. Én: Ez parkoló, nem bicikliút. (Történetesen tudom, hol a bicikliút a környéken, nagyon ritkán járok kocsival, minek, ha BKV és bringa is van. ) Ekkor kinyitotta a kocsi ajtaját mellettem (nem tudtam kiszállni addig, mert odaállt mellém), tovább üvöltözött, és nem, nem kisegíteni akart a kocsiból gálánsan, hanem irtózatosan bevágta a kocsim ajtaját. Na, akkor már kezdtem félni, ránéztem a csajára, aki rezzenéstelen fejjel figyelte a pasiját, semmit nem reagált. Ijedtemben a szavam is elállt, ekkor huszonéves csávóka, akinek a biciklisszemüvege vsz többe kerülhetett, mint a havi fizetésem, büszkén eltekert. Lenyomott! Megbüntetett! Ő az igazság és a zöld gondolat bajnoka! Ezúton is köszönetemet szeretném kifejezni neki, nem találkoztam még a népnevelésnek ilyen átütő példájával az ő korosztályában (huszonévesnek saccoltam).

Azt tudom elképzelni, hogy megkér, álljak máshova, mert úgy könnyebb arra kerekezni. Türelem, igen. De ki volt az erősebb kettőnk közül? Ő biztosan a gyöngébbnek tartotta magát, és jól megbosszulta a gaz autóst..Ennyit az előítéletekről. Én 50 kilós nő, amúgy. És nem, nem álltam máshova. Nem bosszúból, hanem mert késésben voltam, azért is választottam a kocsi+metró párosítást a szokásos busz+metró helyett.
Ismét egy húsz éves keveredik kalandokba, miközben az esküvőjére készül. A kép innen Egy pár hónapja olvasom a blogot,jó érzés szemezgetni a sok történet közül,eddig azonban nem találtam a sajátomhoz hasonló történetet és úgy döntöttem,megosztom mindenkivel,mert…..
jó_lesszez 2009.06.18 00:56:30
@MildJuice (...): Igazad van, kavarj be a bloggereknek. Játék ez is.
Hát, így sem sikerült meggyőznie. 1 hétig mokkával a szemem alatt közlekedtem, nehéz volt elhitetnem, hogy csak elestem. :-(       A kép innen Sziasztok! Én is régóta olvasom a blogot... :) Megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat. 21 évesen jöttem…..
jó_lesszez 2009.06.02 07:44:52
@gernika: Jó reggelt. A harmincas barátnődnek hadd ajánljam Csernusdoki A nő című könyvét. Oké, oké, minden utálóját megértek, de egy-két érvényes mondata van, és nem mindegy, hogy az hány emberhez jut el. Nem megfelelő ázasságban/kapcsolatban benne maradni önbizalomhiány.
jó_lesszez 2009.06.02 07:46:37
@jó_lesszez: ázasság= házasság . lám, lám, leírni sem bírom :)))
Pasi és csaj társkeresőn megismerkedik, Mindkettőnek van kapcsolata. Összejönnek, mindkettő lezárja kapcsolatát az előző párjukkal. Minden szép és jó, de egyszercsak pasi eltünik majd visszajön, ezt 2x játsza meg.     A kép innen   Kedves mindenki!   Kezdem…..
jó_lesszez 2009.05.21 07:44:18
Jó reggelt.

@El Topo (Sgt. Elias):shakespeare-t gépelő majmok - azmiaz? Merugye, ha jól értem, egy női posztolót (=nem szépirodalmat ír) fikázol egy férfi zseni fölemlítésével.

Kérdés, ez esetben nem lett volna tisztességesebb legalább egy női írót bedobni? Ja, hogy azok között esetleg szerinted nincs zseni? - de nem ragozom tovább.

@majompásztor: Művelt hozzászólásaid a vicces(nek tartott) megkövült macsódumákkal tökre leképezik azt a pasierőt (macsó páver), ami miatt az általad annyit kárhoztatott macaerő (görl páver) kialakult. Fikázod a Kozmó-kozmoszt, miközben szvsz épp a te fedőszíneid miatt jött létre.

A legtöbb itt kommentelő nagyszájú beszólós pasi talán nem is akarna olyan nagyszájú-beszólós lenni, de visszalépni már nem tud, megszokta a szerepét, nagyszáj-beszól, az utóbbi 25-30 évben meg a macák visszaszólnak a korábbi hátulról-jövősdi helyett.

10 pontos nő - szuperpasi, höhö. Midenki azzal a fegyverrel él, amije van neki. Az ön-lebecsülés is lehet használható eszköz a nemek harcában. Nekem azzal van bajom, hogy harc lett belőle ebben a nyamvadt civilizációban.
jó_lesszez 2009.05.21 08:14:29
@El Topo (Sgt. Elias): Azt látom, hogy szeretsz beszólni, fegyelmezni, fölényeskedni a pontatlanul fogalmazókkal pl. - azt gondolom, most te is pontatlanul és félreérthetően fogalmaztál. Két kattintás, és megtudhatom, mi az a Shakespeare-t gépelő majom = internetkorban nem szerencsés lexikális ösmeret birtokában letolni mást. Tőled kérdeztem, kioktattál. Ja, V. Woolf, rendben. örülök, hogy ismered.

@majompásztor: deklarálod, megteszed az ótvarságot, de közben mintha nem is tennéd, és erre elméletet is építesz - látom, bejön. Tisztára a "kérges külsejű, ám szív dobog a reverenda alatt". És lám, feltűnt a többi csajt lelibázó nő is.

Szerepek, szerepek, hadd nőjön a kavar. Kár.
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
jó_lesszez 2009.05.14 07:31:20
@El Topo (Sgt. Elias): Sziasztok. Szerintem nálad a pont a Tiszántúli és egyéb Emanuelle-ekkel. A (most már nő) csaj kitörési próbálkozásai szex-téren történtek, úgy tűnt számára egyszerűbbnek, mert annyira nem bonyis lélek. Megpróbálta kispolgáriban (házasság, gyerek), nem jött be. Unja, frusztrált, erre föltűnik egy Józsi a "régi szép időkből". Tisztára mint a királyfivárás, csak baromi durvában. Engem inkább elszomorít, hogy még hányan lehetnek. Ja, ja, otthonka meg lógó háj, és egyre csak rosszabb lesz az idő múltával. A férje meg pornót néz, és a kör már be is zárult. Tiszta mónikasó. :((((
Az első. A legelső. A kép innen Az első. A legelső, amikor az ember még szűz mindennemű csalódástól , hazugságtól, féltékenységtől és  bosszútól. Ilyenkor még minden egyes mozzanatról csak magasztosan és elfogultan tud beszélni. Az általános iskola 8. s egyben…..
jó_lesszez 2009.05.07 09:14:33
@Mikro_cica: Jó reggelt mindenkinek. Nekem is eszembe juttatta azokat a rettenetes kamaszéveket - mindenkit csak irigyelni tudok, akinek kimaradt a "kurvának tartanak-e, ha szerelmes vagyok?"-fázis... A fiúk persze könnyen beszélnek. De hogy ennek kapcsán aztán itt rasszista szövegek is jöjjenek, az több, mint elképesztő (fucktore). Mennyi, de mennyi - ne spóroljunk az anyaggal: GECI - pasiról esett itt eddjg szó, de senki sem állt neki magyarozni. Hétköznapi fasizmus, ez pont az.

Akik engem pl. gimiben úgymond aláztak, azoknak közük nem volt semmilyen más etnikumhoz, szintiszta tökös magyar csávók voltak, itt szocializálódva, az érzelmek terén hatalmi játszmákat játszva - a posztíróhoz hasonlóan nekem is elment a kedvem az egész szerelmesditől jó időre.

Nem kizárt persze, hogy fék. Attól még gondolatokat generál, és, lássuk be, Macsóországban sokszor történik így felnőtt-szinten is. Grrrr. Futni tudni kell a taplóktól, de milyen áron tanulja meg az ember lánya/fia....
Mert az anyák ilyenek, lefagy az arcukról a mosoly.A kép innenUdv,Azt hiszem, az en szakitos tortenetem senkinek a szivet nem fogja megfajditani, de talan van, akinek mosolyt csal az ajkara. Ugy velem, hogy ha az ember nem tud pozitivumot adni masoknak, jobb, ha inkabb nem ad semmit sem - ez a…..
jó_lesszez 2009.05.06 08:30:23
@Lord Eatalott: Jó reggelt. Kösz a történetet, különösen azt a részét, hogy ha pozitívumot nem tudsz nyújtani, akkor inkább semmit. Többek, nem "beavatottak" kérését ismétlem, ha megkérdezem, mi lett a folytatás.

Mosdóban illetve bárhol tanácskérés és ismerkedés: szvsz soha nem lehet tudni, miből mi lesz. Magam is elég impulzív lévén nincs bajom a helyzettel. Amikor nagy a szükség, közel a segítség, hogy a jehovisták és a wc-ellenesek is kapjanak valami okosságot :))
Kimegyunk a folyosora, kerdezi h emlekszek-e. Mire? Hat a pentekre. Hat nemigazan, csak arra h kegyetlen sok tomenyet ittam. Beut a krach, csaj bevallja h vele smaroltam. A kép innen Na ugy dontottem megirom az en tortenetemet is. Az ekezetek hianyaert elnezest, laptop. A sztori foszereploje,…..
jó_lesszez 2009.04.24 07:35:32
Jó reggelt mindenkinek.

@majompásztor: @*fucktore*: Sziasztok. Nietzsche szvsz baromira nem értett a nőkhöz, magához értett leginkább, meg a szavak formálásához. Ha kopogtatom, kongnak a szövegei (=rizsa), de baromi jól hangzik. Pszichológusok és filozófusok egész jól elélnek azóta is abból, hogy rendszert keressenek a hangulatai veretes kifejezéséből.
Tényleg úgy gondoltam, hogy összeházasodunk, gyerekeink lesznek, és élünk boldogan, míg a világ s még két nap. A kép innen Kedves Szakítósok!   Nemrég kezdtem el olvasni a blogot, de mostmár mondhatom, hogy állandó olvasótok lettem. Na de térjünk a tárgyra.…..
Négy fordulóban, de csak megvolt. A kép innen Sziasztok kedves Szakítósok! A hagyomány kedvéért én is lefutom a kötelező köröket: régóta olvasom a blogot, de csak mostanra sikerült rávenni magam, hogy billentyűzetet ragadjak és bepötyögjem nektek az én (egyik) kis…..
jó_lesszez 2009.04.22 08:09:00
@El Topo (Sgt. Elias): A hangvételéből. Abból, hogy ha nem érzi a "lángolást", lelép nagyon gyorsan. Ez nekem azt jelenti, hogy vsz csak elméletben tudja, hogy teljesen természetes az a múlás, és hogy fázisai vannak az érzelmeknek. Nekem ez extrém szeretet- és extázisigényt jelez, azonnali hatállyal történő betöltését az érzelmi űrnek. A reakciója olyan, mint az ötéves, ha nem kapja meg a játékot.
 Mert az úgy nem járja, hogy szerelemből eltöri a csuklómat a féltékeny pára. Sziasztok! Lássuk az én sztorimat. Tavalyelőtt ősszel ismertem meg a volt páromat. Én, lány 17, ő is szintén 17. A megismerkedésünk nagy nyálas romantikus filmbe illő. Pár hónappla voltam az…..