Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebtb

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
ebtb 2009.10.29 12:47:11
Kicsit álságosnak érzem, hogy mindig csak a ker.tv-ket és multikat szídjuk, hisz ők csak kihasználják a helyezetet.

Miért tud ennyi
sz@rt adni a tv? Mert ezt nézik az emberek, ezeket tudják eladni legnagyobb számban, erre jönnek a reklámozók.
Miért tudja a tesco tönkretenni a kiskereskedőket? Mert képesek tömegek kimenni oda vásárolni.

Mielőtt ismét kizárólagos bűnösnek kiáltjuk ki a multikat (köztük a kertvket is), nézzünk már magunkban, mert köztünk élnek azok a milliók, akik ezek mind fenntartják.

A műsor, ahogy SzabóZ is írja, egy film, színház.. nem reality, hanem trash-reality, a hozzászólásokból azonban úgy látszik ezt nem mindenki tudja megfelelően értelmezni és ennek megfelelően elhelyezni.

(Érdekes, az is, hogy a legtöbb kommentelő nem tv-zik és nem tetszenek a műsorok, mégis mindezekhez hozzá tud szólni, mint "kívülálló")
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..