Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszgyusz

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
puszgyusz 2010.03.13 13:23:57
1: A jobbik- ha a balfasz magyar hatóságok komolyan vennék és alkalmaznák a a fasiszat utódszervezetekről szóló határozatokat/párizsi békeszerződés/- el sem indulhatott volna a választáson.
2. Egy velejéig romlott, nemzetellenes párt- ki zár ki bizonyos csoportokat a nemzetből?- ne hivatkozzon tisztességre, mert az neki nincs.(Pénzügyi elszámolás, Állami Számvevőszék...) Ugyanígy demokráciára sem, mert nekik ez csak arra jó, hogy teleokádják a közéletet a hagymázos baromságaikkal, amúgy meg rossznak tartják, mert a rendpárti /khm/politikájukkal nem tartják összeegyeztethetőnek.
3. Lehet, hogy provokáció volt, lehet, hogy nem, de az biztos, hogy súlyos hiba, hogy párt-delegáltak dönthetnek olyan kérdésekben, ami róluk szól. Eme logikát követve a tárgyalásukra váró rabok hozhatnák meg az ítéletet...
4: AZ LMP messze nem tökéletes, de tökéletlenségében is hitelesebb és hasznosabb az országnak, mint ez a nyilaskeresztes reinkarnáció. Elég csak a Barikád.hu vagy a Kurucinfóba beleolvasni. Agysérültek gyülekezete, a Az"égesd meg, vesszejtd el" politika /köz/ veszélyes alkalmazói.
5: Az LMP hogyne volna SZDSZ utódpárt, hiszen felveti őt a pénz; giga-mega óriásplakátok mindenütt, most kaptak kitelepülő szetteket, amerikai hóbortos milliomosok támogatják őket, vannak benne zsidók is-naná, az a legveszélyesebb fajta!, képesek voltak magukat a koncentrációs táborokba küldeni, hogy az utódaik pénzt csináljanak belőle, ma is belerontanak mindenbe, amit a nemzeti erők kifőznek...
Komolyra fordítva: a benne lévők (LMP) legnagyobb ellenszenvvel pont az SZDSZ irányában viseltetetnek; politikájában teljesen más/ autonómia követelése a magyar nemzetiségeknek, kettős állampolgárság megadásának támogatása, családi gazdálkodók segítése, földmoratórium, szegénység elleni harc, fenntartható/ környzetbarát fejlődés- akár állami beavatkozással...Hol van ebben SZDSZ?
Zárszóul: a magyar gazdaság/állam 35 milliárd fortintot köszönhet az LMP-nek és Bódokynak a sávolyi pálya-mutyi megtorpedózása miatt. és a mutyi- ellens harcnak még nincs vége...Ahogy az LMP-nek sem, mert a normális emberek egyre nagyobb százaléka ismeri fel, hogy csak az LMP által képviselt- "résztvevő" demokrácia jelenthet megoldást a jelenlefi pártokráciától lebénult ország bajaira.
U.i: Ha az EU-s választáson kb 80 ezren szavaztak rájuk, és azóta még több ember ismerte és szerette meg őket, akkor miből gondolja néhány anti-LMP-s, hogy csak csalással gyűjthető össze a szükséges cédula- mennyiség.
Tudjátok, az emberek 100%-a LMP-s(igazi demokráciát!) , csak még nem mindenki tud róla
puszgyusz 2010.03.13 13:55:33
@troll: Az egész létetek egy nagy csalás. Nemsokára a történelem szemétdombjára kerültök.
U.i. melyik súlyosabb: pénzügyi beszámolóval csalni, vgy kopogtatócédulákkal? Csak úgy elméleti síkon kérdezem...
 Íme, ebből érkezett 15 darab, és még jön legalább kétszer ennyi. A képen Jávor Benedek, az újbudai képviselőjelöltünk szórólapozik és gyűjti a cédulákat a fehérvári úti vásárcsarnok előtt. :) ..
A Blaha Lujza téri aluljáró egy igazi szociológiai terepmunka. Napi rendszerességgel megjelenik az összes kötelező üvegtigris elem. Node nem a nagy magyar valóságról szeretnék írni, hanem a csodákról.A minap egy idősebb néni jött oda hozzánk, azzal, hogy még nem ismeri,…..
puszgyusz 2010.03.07 19:38:25
@CommanderCool: Tévedsz, csak rájuk érdemes szavazni. Itt nem handabandázás van, itt értelem és érzelem.
Elég csak végignézni a történetüket, a programjukat. Az LMP-vel sikerülhet a civileknek visszavenni a közügyeket a korrupt politikusoktól. Vagy neked azok kellenek, akik egy játszótéri homokzó színvonalán képesek csak egymással beszélni, és felnőttségük csak a panamában mutatkozik meg?
Egy kedves szimpatizánsunk felajánlásából kölcsön kaptunk egy kampány kisteherautót, benne két hangfallal, és egy könnyen összeállítható színpaddal. Keddtől minden nap utazik a jármű az ajánlószelvény gyűjtésben segítségre szoruló választókerületekbe, hogy villám…..
2009. április 23-án, két héttel az EP-választás előtti gyűjtés befejezése előtt 8056 cédulánk volt, és vele egy álom, amit csak suttogva mertünk kimondani. Akkor 11.944 cédula hiányzott még és lehetetlennek tűnt a feladat. Mindenhonnan azt hallottuk, hogy az LMP el fog bukni,…..
A legfontosabb pár kérdésre itt választ adunk:Honnan tudom, hogy mi a helyi jelölt neve?Az állandó lakcímedhez tartozó egyéni jelöltünk nevét írd rá a "jelölt neve" részhez! Az egyéni jelöltjeinket itt találod meg: LMP-JELÖLTKERESŐ RENDSZER. A legördülő…..
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
puszgyusz 2010.03.01 15:35:14
@abrakadabra40: Na ne!

A helyes arűány az LMP esetében 8-10%, a szocik - arejtőzködő nyugger szavazók segítségével- elpicsázzák a JObbikot, amelynek még egy-két váratlan váratlan botránnyal is meg keéé küzdenie. (Újabb és újabb politikusukról derülnek ki disznóságok...NBH)
MOndjuk, én nem kívánom a szocikat ilyen erős pozicióban látni, de sajnos ez lesz. Az igazi baj az, hogy az LMP nem kap legalább 40%-ot. Ha az emberek gondolkodnának, csak rájuk szavaznának, mint a civil érdekek igazi képviselőjére.
puszgyusz 2010.03.01 15:38:21
@laji: Orvos látott már? Ha nem sürgősen keresd fel!
Amúgy Magyarország egyetlen igazi esélye a változásra, ha a civilek végre kezükbe veszik a dolgok irányítását. Ezt képviseli az LMP, ezért szavaz rájuk az, aki lát is, nemcsak néz...
  Nem egészen két hete gyűjtik a pártok az ajánlószelvényeket, és szűk négy hetük maradt a leadásig. Ahogy telik az idő, a cédulák fogytával úgy lesz egyre nehezebb ajtóról ajtóra járva újabb ajánlásokat szerezni (saját bevallása szerint csak a Fidesz…..
puszgyusz 2010.02.22 14:28:44
@turulfan: Többek között azért írhatsz ide, mert liberalizmus /is/ van. (A Jobbikos cenzorok nem biztos, hogy megengednék, hogy gondolkodj és azt másokkal is tudasd...)Persze, ne a Szadesz-féle rémálomra kell gondolni, hanem arra, amit például a német Szabad Demokraták képviselnek.
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
puszgyusz 2010.02.17 19:36:34
Bocs mindenkitől, de nem bírtam ellenállni a kísértésnek. A sonline-on találtam, tehát most iddegen tollakkal ékeskedem

ha Orbán-beszéd szivárgott volna ki....
2010. február 17. 14:13

...így hangzott volna:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Polgári Körök!
..nos, Kedves Barátaim, ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyok kétségekkel. Azért, mert az elmúlt 2 parlamenti választást elkúrtam.

Nem kicsit, nagyon.
Európában ilyen ramaty választási kampányokat ember nem csinált, mint amit én csináltam. A két legutóbbi parlamenti választás előtt 1-1 évvel 20%-os előnyünk volt a baloldalhoz képest! De én ezt is elkúrtam! Megcsináltam! Meg lehet magyarázni. Tessék! Nyilvánvalóan végighazudtam az utolsó 16 évet, keresztbe tettem mindenkinek; Budapestnek, az MDF-nek, minden kisebb és nagyobb jobboldali és baloldali pártnak. Szétziláltam a kereszténydemokratákat, a kisgazdákat, az MDNP-t, az MDF-et. Elleneztem az Európai Uniót, mert ha nem én vezetem az országot, akkor ne menjünk sehova! Hazugnak neveztem Antall Józsefet a Parlamentben, majd rá néhány évre Antall József méltó követőjének neveztem magam!

Ebben a témában jogosan...

Nem szavaztam meg a 13. havi nyugdíjat, de a nyilvános vitán mégis bátran belemondtam a kamerába, hogy megtettem. 2006-ban kampányoltam a kisebb Parlament mellett, aztán a választás után azt sem szavaztam meg!

Hazudtam reggel, éjjel és este.
Voltam liberális, később konzervatív, most populista nemzeti-keresztény kommunista népvezér lettem. Mindent megtettem egyetlen drága barátom (a HATALOM) érdekében. A választásokon ötször annyit ígértem, mint a baloldal. Ez nem került semmibe. Teljesen világos volt, hogy amit ígértem, az nem igaz. Amit 1998-ban mondtam, hamis, amit 2002-ben állítottam, az hamis, amit 2006-ban, szintén az. De megígérhetem, hogy folytatom, már úgy belejöttem...

Legyen adócsökkentés, ha bele is gebedünk, legyen kolbászból a kerítés, éljek én és az imázs központ!
Készüljön film a kolbászfesztiválos munkámról, viszont ne készüljön jegyzőkönyv a kormányülésről, vegyünk 5 milliárdért újabb beengedő rendszert a stadionokba, amit soha nem használunk, építsünk újabb húszezres stadionokat Újpesten, ahova kimennek hatszázan és szétvernek mindent az MTV-t ostromló híveim!
Mit csináljak, hazudtam reggel, éjjel és este! Mit mondhatunk az embereknek két ilyen elkúrt választás után? Ellenem szavazott ez a kurva ország, nem a baloldalra! Miután 16 éve mindenki szar választási kampányokat csinál, úgy gondoltam következmények nélkül én is megtehetem. És igen (igen, igen), minden hazugságom és a választások elvesztése ellenére szűk családom, valamint szélsőjobbos- és Korlátolt Felelősségű Társaim továbbra is maximális bizalommal vannak irántam. És hiába kritizál a Kósa, ha sokáig jártatja a száját, Debrecent is elveszem tőle!
Elvégre mégiscsak én vagyok a király. Igaz, elég kis király... De ha megnövök...

Ha választásokkal, demokratikusan nem tudtam megszerezni a hatalmat, akkor megtesszük erőszakkal, nagygyűlésekkel, ultimátumokkal, zsarolásokkal, székház szétverésekkel.

Mindegy, hogyan. De enyém lesz a hatalom! Enyém lesz ez a kurva ország.
MEGCSINÁLOM!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!
A szombatra kitűzött választmányi ülés volt hivatott meghozni az MDF választási felkészülésének végső döntéseit. A decemberben meghirdetett nyitás politikája, a különféle szervezetek, legfőképp az SZDSZ beszervezése azonban az utóbbi hetekben egyre kaotikusabb állapotokat…..
B-oldal HOBO - Circus Hungaricus 2010.01.08 07:45:00
Ha már elmulasztottam megemlékezni a magyar rockzene egyik alapvetéséről, a Vadászatról, amely tavaly volt 25 éves, vezeklésként hadd számoljak be Hobo friss kiadványáról. Előrebocsátom, hogy ez nem a HBB, és ezt jobb, ha tudatosítod magadban. Hobo nem követte el azt a hibát,…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
A jelek szerint Szlovéniában biztosan, bár itt mostanában szinte már kötelező elem lesz a pucér mell az óriásplakátokon. A múltkor egy grafikai biennálé hirdetésén láthattunk a világ legnagyobb fedetlen plakátkebleit, most pedig szalámit reklámoznak derék déli…..
A futball látványsport, így esztétikai szempontból is szívmelengető volt, hogy a hétvégén először volt kezdő a Newcastle csapatában Kádár "Boyband" Tamás. A 19 éves védő első hivatalos csapatfotóinak egyikével mazonnal vérmes reményeket ébresztett a dögösebb…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
puszgyusz 2009.03.14 10:19:14
Kedves Árpád! Nem gondoltam volna, hogy te is beállsz azok közé, akik azt szajkózzák, hogy választani csak kétféléből lehet. Nagyon rosszból és nagyon rosszból...Áruld már el nekem, hogy mi a fügéért kéne nekem Oviktorra szavazni, ha ki nem állhatom Fecót?Vagy fordítva. Miért nem lehet a politikai piacon alaposan/alaposabban körülnézni és keresni egy/vagy több olyan politikai erőt, amely/ek jobban megfelelnek a politikai jóízlésnek...(És az ország érdekeinek) Ebből persze nyilvánvaló, hogy Egy Jobbikra csak agyhalálos ember szavazhat...
De vissza a választáshoz: ha felelsősségteljesen gondolkodunk, mindkét nagy pártot el kell zavarni amég a hatalom közeléből is. Persze ki kell őket ráncigálni a gazdasági szférából is /kemény, betartható jogszabályokkal), a sajtóból, hogy soha többé ne térhessenek vissza a hatalamba, mert minegyik leírhatatlanul sokat ártott ennek az országnak. Jönni kell egy nép-közelibb hatalomgyakorlásnak, visszahívható (70%+1 választó), számonkérhető képviselőkből álló országgyűlésnek, egy kiegyensúlyozottabb hatalom megosztást szolgáló, jogkörében megerősített köztársasági elnöknek, pártpolikától mentes önkormányzati rendszernek ( a szennyvízcsatorna nem párthovatartozást , hanem szakértelmet kíván(; pártok állami támogatásának megszüntetését, kultúra, oktatás támogatásának pártos kuratóriumok nélkül, költségvetési mechanizmusnak, ami ezt lehetővé tenné.Lehetne még folytatni, de talán ízelítőül ennyi is elég.
U.i: Ha valaki már a második rossz házasságában él, és váltani akar, akkor egy harmadikat kell keresni, és nem az elsőhöz visszamenni, aki fehérmájú volt, hazug, büdüs volt a szája etc...